Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls Online

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αυτά τα μικρά και "ασύμαντα", είναι που κάνουν το παιχνίδι να αξίζει και την παραμικρή πέννα κάθε μήνα.

πέννα μπορεί... ευρώ όχι :P

δεν πιστεύω να έχεις την εντύπωση ότι ο κόσμος είναι διατεθειμένος

να πληρώσει 1000 ευρώ σε βάθος 10 ετιας όπως έκανες εσύ ;

όσο κι αν στην ελλαδα " λεφτά υπάρχουν "

αυτές οι χρυσές εποχές των mmo έχουν τελειώσει με το wow

και έχουν φύγει ανεπιστρεπτί

βέβαια μπορεί να υπάρχει και μια μειοψηφία που μπορεί να διαθέσει

αυτό το ποσό και να αποτελέσει τον πυρήνα του game

αλλά σίγουρα η εταιρία δεν μπορεί να βασιστεί σε κάποιους

λίγους hardcore players για να κρατήσει το game με συνδρομη

οπότε μέσα στον πρώτο χρόνο θα αλλάξουν πιστεύω το οικονομικό τους μοντέλο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εφοσον ο κοσμος ειναι διατεθειμενος να δινει 10 ευρω για μια διωρη ταινια στο σινεμα, να δινει 10 ευρω για 3 καφεδες τις 1 ωρας την εβδομαδα, να βγαινει για φαγητο και να δινει 10-20 ευρω για δυο ωρες ή να πινει 2 ποτα με 12-14 ευρω ε τοτε ναι, εαν ειναι αυτος ο κοσμος παιζει αυτο το παιχνιδι για καμια 15 ωρες τον μηνα ε τοτε τα εβγαλε τα λεφτα που θα δωσει.

Για να μην παρεξηγηθω η πορεια που ακολουθει η zenimax ειναι πολυ greedy και δεν μου πολυαρεσει αυτο που βλεπω (π.χ. Imperial μονο στην collector's edition), και δεν ξερω που θα παει αλλα σαφως ειμαι υπερ των μηνιαιων συνδρομων για ενα καλο παιχνιδακι. Εχω παιξει δεκαδες απο τα λεγομενα F2P και το 99% ηταν πληρως απογοητευση μετα το πρωτο διωρο.

• Like 1

Εφοσον ο κοσμος ειναι διατεθειμενος να δινει 10 ευρω για μια διωρη ταινια στο σινεμα, να δινει 10 ευρω για 3 καφεδες τις 1 ωρας την εβδομαδα, να βγαινει για φαγητο και να δινει 10-20 ευρω για δυο ωρες ή να πινει 2 ποτα με 12-14 ευρω ε τοτε ναι, εαν ειναι αυτος ο κοσμος παιζει αυτο το παιχνιδι για καμια 15 ωρες τον μηνα ε τοτε τα εβγαλε τα λεφτα που θα δωσει.

Για να μην παρεξηγηθω η πορεια που ακολουθει η zenimax ειναι πολυ greedy και δεν μου πολυαρεσει αυτο που βλεπω (π.χ. Imperial μονο στην collector's edition), και δεν ξερω που θα παει αλλα σαφως ειμαι υπερ των μηνιαιων συνδρομων για ενα καλο παιχνιδακι. Εχω παιξει δεκαδες απο τα λεγομενα F2P και το 99% ηταν πληρως απογοητευση μετα το πρωτο διωρο.

Το πάει εκεί που το πάνε όλες οι εταιρίες. Θα τα αρπάξει πρώτα από όσους διατίθενται να τα δώσουν, και όταν πέσουν οι πωλήσεις θα αλλάξει τακτική.

ok man 

αν βάζεις ίσα και όμοια βασικές ανθρώπινες ανάγκες με ένα game

ε τότε τι να πω ... έχεις δίκιο ... και εγώ είμαι ο " παράξενος " της παρέας

Δεν ειναι "βασικες" ανθρωπινες αναγκες. Ειναι πραγματα που κανουμε για διασκεδαση, οπως ειναι και τα παιχνιδια. Το οτι μερικοι προτιμουν να δωσουν τα λεφτα τους στα ποτα, αλλοι στα παιχνιδια και αλλοι αλλου ειναι δικαιωμα του καθενος και δεν το κατακρινω. Ο καθενας αναλογα με τα λεφτα του και τις ορεξεις του κανει οτι γουσταρει για να διασκεδασει.

Το οτι εσυ δεν θες να δινεις μηνιαια συνδρομη για ενα παιχνιδι ειναι σεβαστο αλλα μην κατακρινεις τους αλλους που αντι να δωσουν λεφτα για κατι που εσυ θεωρεις φυσιολογικο προτιμουν να μην το κανουν και αντ' αυτου να τα δωσουν για ενα παιχνιδι.

Τελοσπαντων το αν αξιζει μηνιαια συνδρομη και αν οντως βγαζουν upadtes και καινουρια πραγματα για το παιχνιδι χωρις να ζητανε λεφτα θα το δειξει το μελλον.

Προς το παρων εμενα μου αρεσε αυτο που ειδα και σιγουρα θα το παιξω ενα - δυο μηνες. Ετσι κι αλλιως 30 ευρω εδωσα για το preorder και αλλα 13 για ενα ακομη μηνα μας κανει 43 ευρω για 2 μηνες. Οσα θα εδινα για ενα ΑΑΑ παιχνιδι που θα τελειωνε σε καμια 20 ωρες.

• Like 1

Τελοσπαντων το αν αξιζει μηνιαια συνδρομη και αν οντως βγαζουν upadtes και καινουρια πραγματα για το παιχνιδι χωρις να ζητανε λεφτα θα το δειξει το μελλον.

Προς το παρων εμενα μου αρεσε αυτο που ειδα και σιγουρα θα το παιξω ενα - δυο μηνες. Ετσι κι αλλιως 30 ευρω εδωσα για το preorder και αλλα 13 για ενα ακομη μηνα μας κανει 43 ευρω για 2 μηνες. Οσα θα εδινα για ενα ΑΑΑ παιχνιδι που θα τελειωνε σε καμια 20 ωρες.

αααα

φίλε μου τότε η συζήτηση δεν είναι για σένα

αν πρόσεξες παραπάνω δεν περιγράφω την δικιά σου κατάσταση

τι δεν καταλαβαίνεις από αυτό ?

αυτό! :P

πέννα μπορεί... ευρώ όχι :P

όσο κι αν στην ελλαδα " λεφτά υπάρχουν "

Εσύ όχι, εγώ ναι. Όπως εσύ θεωρείς ότι 13 ευρώ το μήνα δεν αξίζουν για το παιχνίδι, εγώ θεωρώ παρανοϊκό τα 10 ευρώ για καφέ κάθε φορα που βγαίνεις έξω. Τα οποία μία φορά την εβδομάδα, χ 10 χρόνια = 5200 ευρώ

Οπότε λεφτά υπάρχουν για καφέ και ποτά.......

• Like 1

Μπήκα πρώτη φορά στην beta και σε γενικές γραμμές βρήκα το παιχνίδι αρκετά καλό.Δεν είναι κάτι το εξαιρετικό αλλά έχει προοπτικές να γίνει αν το προσέξουν.

Τώρα αν αξίζει τα χρήματα για να το αγοράσει κανείς + την συνδρομή, αυτό είναι άλλη κουβέντα...

Εσύ όχι, εγώ ναι. Όπως εσύ θεωρείς ότι 13 ευρώ το μήνα δεν αξίζουν για το παιχνίδι, εγώ θεωρώ παρανοϊκό τα 10 ευρώ για καφέ κάθε φορα που βγαίνεις έξω. Τα οποία μία φορά την εβδομάδα, χ 10 χρόνια = 5200 ευρώ

αυτό λέω και γω

βέβαια μπορεί να υπάρχει και μια μειοψηφία που μπορεί να διαθέσει

αυτό το ποσό και να αποτελέσει τον πυρήνα του game

αλλά σίγουρα η εταιρία δεν μπορεί να βασιστεί σε κάποιους

λίγους hardcore players για να κρατήσει το game με συνδρομη

οι εποχές των παχέων αγελάδων έχουν περάσει, με εξαίρεση το wow τα υπόλοιπα είτε βάρεσαν κανόνι είτε το γύρισαν σε f2p, το eve το συντηρεί μεν η hardcorίλα κάποιων αλλά δεν νομίζω το teso να μπορεί να την βγάλει με καμιά 300ρια χιλιάδες subs. Βασικά πέρα απο την συνδρομή δεν δείχνουν να έχουν αποφασίσει που θα το πάνε το καράβι, άλλα στοιχεία δείχνουν skyrim και άλλα theme park mmo , άλλοι "διαρρέουν" για in game shop που φυσικά είναι ότι πιο μαλακwδέστερο για mmo με συνδρομή, γενικά η zenimax  τάδε δείχνει να μην ξέρει που πατά και που πηγαίνει. Τώρα να ξέρουν ότι θα πατώσει και πάνε να τ'αρπάξουν από τα skyrim φανμποις και τους περίεργους και πριν χρονίσει f2p, ή να πιστεύουν πραγματικά ότι θα βρεθούν 1-2 μύρια να τ' αρμέγουν με συνδρομές, shop, expansions κλπ όταν μάλιστα έχει σοβαρές ελλείψεις - ανύπαρκτο end game content (όχι μαν, οι ζεργκουλιές σε cyrodiil δεν είναι content), combat mechanics χειρότερα απ'του skyrim που δεν είχε και τα καλύτερα, δεν ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι ότι στην beta πολλοί "κλωτσάνε" για την συνδρομή, κάτι που δεν συμβαίνει πχ στην beta του wildstar, που και αυτό έχει τα θέματα του (γραφικά χειρότερα από του mop και γενικά ξεπατικωσούρα του wow με κάποια εξτραδάκια "κλεψιμέϊκα" από άλλα mmo - κυρίως τερα, gw2)

Γενικά  δεν μου αρέσει ο δρόμος που χουν πάρει με ingame shop κλπ και γενικά το άρμεγμα που πέφτει από πολλά mmo, κάποτε πλερώναμε sub και είχαμε το κεφάλι μας ήσυχο ότι παίζουμε όλοι με τους ίδιος κανόνες, τώρα βλέπεις πχ την μπλιζαρντ να πουλάει φόρα παρτίδα μπουσταρίσματα στην character screen, κάνει δλδ αυτά για τα οποία κυνηγούσε τα κινεζόνια και μπάναρε αβέρτα κουβέρτα acc μέχρι πρότινος. και από που και ως που 13 ευρώπουλα τον μήνα το  μόνο κόστος; Το αρχικό πακέτο των 40+ ευρώ δεν το αγοράζετε? δεν σκάτε άλλα 40+ ευρώ κάθε 1,5 χρόνο για expansion? Και όλα αυτά για να παίζει κάποιος τα ίδια και τα ίδια για 6 τουλάχιστον μήνες? Κάποιος παραπάνω σύγκρινε με κόστος single, μόνο που "ξέχασε" ότι στο single έχεις επιλογή, μπορείς να προχωράς συνέχεια στο content ή να κάθεσαι να φαρμάρεις για gear, στα mmo θες δεν θες θα λιώσεις στο farming ότι και να κάνεις. Τους πληρώνεις κάθε μήνα για να σου κάνουν την ζωή δύσκολη δλδ. Ασε από θέμα γραφικών που βλέπουμε σε νέα mmo όπως wildstar και teso γραφικά της κακιάς ώρας με την καραμέλα "μα να τρέχουν και στον κουβά του κάθε $^$%^", αν εξαιρέσω tera τα υπόλοιπα είναι για κλωτσιές. 

πσ 10 ευρώ ο καφές παίζει σε κάτι ντακαπο, 3-3,5 το σύνηθες στα νορμάλ μέρη

• Like 2

10 ευρώ ο καφές παίζει σε κάτι ντακαπο, 3-3,5 το σύνηθες στα νορμάλ μέρη

μόλις πιεις  τον καφέ και σε κόψει θες και 2 σουβλάκια καπάκι = 10 ευρώ

από κι  το έβγαλε πιστεύω :P

• Like 1

Καλησπέρα παίδες!

Οι παχιές αγελάδες, όντως, έχουν περάσει στο Ελλάντα. Τώρα στην Αγγλία δε νομίζω να έχουν ακόμα πρόβλημα. Οπότε μην συγκρίνετε ανόμοια πράγματα.

Ο μόνος λόγος για κάποιον, που του αρέσει το game, να μην πάρει το TESO είναι ο περιορισμένος ελεύθερος χρόνος. Αν δεν είχα οικογένεια κι εγώ θα το χτυπούσα ανελέητα αλλά πλέον, δεν έχω πολύ ελεύθερο χρόνο για ΜΜΟ και προτιμώ να παίξω και κανένα άλλο παιχνίδι SP.

Όταν κι εγώ έλιωνα στο WoW είχα χάσει αρκετά καλά SP games (π.χ. Mass Effect 1, 2, 3) και τώρα προσπαθώ να αναπληρώσω κάπως. Αν προσθέσετε τα πολλά "χαμένα" παιχνίδια συν τον περιορισμένο χρόνο, θα έχω να ασχολούμαι πολυυυυυυυυύ καιρό :)

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...