Alithinos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 ερώτηση: υπάρχει τρόπος να βρεθούμε αν ήμαστε στο ίδιο alliance άμα γράψουμε τα usernames μας εδώ στο φόρουμ ?
herc2k8 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 ωραιο το φτιαξανε αλλα με 13 ευρω συνδρομη δεν θα παρω , δεν ειναι και πολλα γενικα σε σχεση με αλλα games και αλλες χωρες αλλα πιστευω στην παρουσα φαση δεν νομιζω πως ενα game αξιζει να δινεις 13 καθε μηνα 2
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 μου κρασάρει συνέχεια μετά που πατάω play ingame...
*nenya* Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Άραγε θα διορθωθεί ο ρυθμός με τον οποίο κάνουν respawn οι διάφοροι εχθροί; Παραείναι γρήγορος... Επίσης, πάλι αλλού στόχευα αλλού χτυπούσε. Το combat system θέλει σχεδιασμό απ'την αρχή imo. Τελικά όσο και να γουστάρω breton templar δεν με βλέπω ν'αγοράζω το game. Με το Skyrim & το Diablo π.χ. έχω κολλήσει περισσότερο και τα ξεκινώ απ'την αρχή. (Και όχι, δεν τα συγκρίνω με το ESO. Συγκρίνω μόνο τα συναισθήματα που μου βγάζουν.) 2
paragontikos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 αν καποιος τα εδινε στο wow ανετα τα δινει και εδω, το παιχνιδι εχει πολλες μα παρα πολλες ωρες να προσφερει, για καποιον που εχει βαρεθει το στυλ του wow ειναι καλο υποκαταστατο απλα τα 55€ μου φαίνονται πολλα απο τη στιγμη που θα εχει και συνδρομη
Gerara_ Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Το game είναι ωραίο και πολύ ποιοτικό . Ελπίζω να εκμεταλλευτούν το mature rating και να προσθέσουν ανάλογο content. Χαίρομαι πραγματικά που είναι με συνδρομή και θα απομακρύνει αρκετούς από τους γνωστούς- μισώ τα πάντα εκτός από το WoW -εκπροσώπους της Blizzard Κράσαρε μόλις ο σέρβερ...Η μισή υφήλιος παίζει TESO Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2014 από Gerara_ 3
Atallos1 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Ναι η μιση υφηλιος παιζει TESO , οχι οτι κρασαρε κ στις closed beta Lulz 4
Apoll Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Μερικές screenshots από το steel σετ πανοπλίες και όπλο που έφτιαξα. Μέσα σε 4 beta session κατάφερα και μάζεψα τα 100 High iron, που έγιναν steel ingots που χρειαζόμουν για να το φτιάξω. (από το hireling perk του blacksmith) Και φυσικά πλήρες 3 part σετ του Ashen Grip. και μια πιο καθαρή, 3
gildo Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Μεχρι level 13 εφτασα ενα breton templar.Στο chat που εβλεπα υπηρχε μεγαλη γκρινια για τη συνδρομη και οχι αδικα.Πολλα θα κριθουν στα preorders.Αν δεν τους βγει αυτο που θελουν ισως να αλλαξουν πολιτκη μεσα στο μηνα.Αυτο που μου αρεσε ηταν η μαχη σε πρωτο προσωπο με τα διαφορα skils.Καποιες στιγμες αρχισα να βαριεμαι γιατι ειχε κατι παρομοια side quests. Οταν προσπαθεις σε μικρο χρονικο διαστημα να κανεις πολλα πραγματα αρχιζει να σε κουραζει αυτο.Σε γενικες γραμμες μου αρεσε αλλα να δωσεις σε ενα χρονο για ενα game 180+50=230 το θεωρω κοροιδια.Η πιο σωστη κινηση ειναι να το κανουν buy 2 play. 2
Apoll Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Μεχρι level 13 εφτασα ενα breton templar.Στο chat που εβλεπα υπηρχε μεγαλη γκρινια για τη συνδρομη και οχι αδικα.Πολλα θα κριθουν στα preorders.Αν δεν τους βγει αυτο που θελουν ισως να αλλαξουν πολιτκη μεσα στο μηνα.Αυτο που μου αρεσε ηταν η μαχη σε πρωτο προσωπο με τα διαφορα skils.Καποιες στιγμες αρχισα να βαριεμαι γιατι ειχε κατι παρομοια side quests. Οταν προσπαθεις σε μικρο χρονικο διαστημα να κανεις πολλα πραγματα αρχιζει να σε κουραζει αυτο.Σε γενικες γραμμες μου αρεσε αλλα να δωσεις σε ενα χρονο για ενα game 180+50=230 το θεωρω κοροιδια.Η πιο σωστη κινηση ειναι να το κανουν buy 2 play. Δεν πρόκειτε να γίνει αυτό, και το έχουν ξεγράψει. α) γιατί θέλουν να κρατήσουν το παιχνίδι M-rating ήτοι χρειάζεσαι πιστωτική για να παίξεις. β) γιατί θέλουν να κρατήσουν την ποιότητα του παιχνιδιού ψηλά, προσθέτωντας content χωρίς να πληρώνουμε έξτρα. (όπως γίνεται με το EVE που έχει συνδρομή και όλο τα νέα expansion είναι τσάμπα). Το κόστος των £0.30 την ημέρα (£8.99 το μήνα) είναι αμελητέο. Κάτι να κόψεις από τον προϋπολογισμό της μηνιαίας διασκέδασης, έχει βγει. Για εμένα θα κόψει την ανακαιότητα του Netflix (£7) η οποία προήλθε από τον περιορισμό αγοράς DVD που ερχόνταν σε £30 την εβδομάδα, αφού σταμάτησα να παίζω DAOC/UO/EVE που μου στοίχιζε £9 το μήνα επί 15 χρόνια. Όσον αφορά το παιχνίδι γενικά, παρατήρησα ότι πολλοί δεν έχουν γρατζουνίσει ούτε την επικάληψη και γιατί το παιχνίδι πρέπει να μείνει M-Rating (17+ ηλικίες). Λίγοι έχουν δει ότι ο κόσμος είναι πραγματικά ζωντανός, και όχι στατικός όπως στα άλλα ΜΜΟ. Όσοι πήγαν στο 2ο όροφο του Ebony Flask το ξέρουν , ή είχαν την σουρεαλιστική εμπειρία, στην μέση του πουθενά στην Cyrodiil (νομίζω ήμουν κοντά σε Fort Wanger ή Viraak) τον τύπο που πετάχτηκε και ρωτούσε αν πουλάω "βότανα" και ότι θα "πληρώσει αδρά"; Ή πάλι στα διάφορα πανδοχεία, πείραξαν κάποιο κρεβάτι, ή σκότωσαν κάποιο πρόβατο ή κότα ενός αγρότη, που αρχίζει (πραγματικό λούσιμο) το βρησίδι. Ή συνάντησαν τους δύο τύπους που δεν μπορούν να βάλουν μία φωτιά (στην μέση του πουθενά), μιας και είναι βρεγμένοι από την τελευταία βροχή, και γκρινιάζουν ο ένας στον άλλον, μέχρι να τους την ανάψεις εσύ. (καμμία σχέση με quest). Αυτά τα μικρά και "ασύμαντα", είναι που κάνουν το παιχνίδι να αξίζει και την παραμικρή πέννα κάθε μήνα. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δεν πρόκειτε να γίνει αυτό, και το έχουν ξεγράψει. α) γιατί θέλουν να κρατήσουν το παιχνίδι M-rating ήτοι χρειάζεσαι πιστωτική για να παίξεις. β) γιατί θέλουν να κρατήσουν την ποιότητα του παιχνιδιού ψηλά, προσθέτωντας content χωρίς να πληρώνουμε έξτρα. (όπως γίνεται με το EVE που έχει συνδρομή και όλο τα νέα expansion είναι τσάμπα). Το κόστος των £0.30 την ημέρα (£8.99 το μήνα) είναι αμελητέο. Κάτι να κόψεις από τον προϋπολογισμό της μηνιαίας διασκέδασης, έχει βγει. Για εμένα θα κόψει την ανακαιότητα του Netflix (£7) η οποία προήλθε από τον περιορισμό αγοράς DVD που ερχόνταν σε £30 την εβδομάδα, αφού σταμάτησα να παίζω DAOC/UO/EVE που μου στοίχιζε £9 το μήνα επί 15 χρόνια. Όσον αφορά το παιχνίδι γενικά, παρατήρησα ότι πολλοί δεν έχουν γρατζουνίσει ούτε την επικάληψη και γιατί το παιχνίδι πρέπει να μείνει M-Rating (17+ ηλικίες). Λίγοι έχουν δει ότι ο κόσμος είναι πραγματικά ζωντανός, και όχι στατικός όπως στα άλλα ΜΜΟ. Όσοι πήγαν στο 2ο όροφο του Ebony Flask το ξέρουν , ή είχαν την σουρεαλιστική εμπειρία, στην μέση του πουθενά στην Cyrodiil (νομίζω ήμουν κοντά σε Fort Wanger ή Viraak) τον τύπο που πετάχτηκε και ρωτούσε αν πουλάω "βότανα" και ότι θα "πληρώσει αδρά"; Ή πάλι στα διάφορα πανδοχεία, πείραξαν κάποιο κρεβάτι, ή σκότωσαν κάποιο πρόβατο ή κότα ενός αγρότη, που αρχίζει (πραγματικό λούσιμο) το βρησίδι. Ή συνάντησαν τους δύο τύπους που δεν μπορούν να βάλουν μία φωτιά (στην μέση του πουθενά), μιας και είναι βρεγμένοι από την τελευταία βροχή, και γκρινιάζουν ο ένας στον άλλον, μέχρι να τους την ανάψεις εσύ. (καμμία σχέση με quest). Αυτά τα μικρά και "ασύμαντα", είναι που κάνουν το παιχνίδι να αξίζει και την παραμικρή πέννα κάθε μήνα. μόνο που έχουμε ευρώ στην ελλάδα και όχι λίρες,άτοπο να λες για λίρες εδώ..και το ευρώ είναι πιο ακριβό από την λίρα,κοινως πιο ακριβές συνδρομές..€12.99 είναι,αλλά και πάλι,δεν τα αξίζει..Λείπουνε και πολλά από το UI του που εμένα με ξενέρωσαν..Είπαμε,θέλουν mmo ή single player;Εκεί χάνουν την μπάλα.. Άφησες το EVE γιαυτό εδώ;Μήπως είσαι ερωτευμένος;Άρρωστος;Δεν μπορεί,μήπως χτύπησες το κεφάλι σου στο tube βγαίνοντας και ξέχασες ;15 χρόνια δεν είναι και λίγα.. EVE>all,ίσως το μόνο που δέχτηκα να παίξω με συνδρομή,γιατί τα σπάει σα παιχνίδι.. Το ESO όπως είναι δεν αξίζει για συνδομή..Να το πλέρωνα μια και έξω,ναι φυσικά..Σε 9 μήνες άντε χρόνο(πολύ λέω) που θα γίνει B2P έρχομαι.. ---- Δεν τα υπολόγισα σωστά με τις ώρες,και δεν έβγαλα και καμία φώτο με τον νέο μου character..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα