Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls Online

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οχι, ολες οι προηγουμες ηταν στους αμερικανικους σερβερ, οπως δηλαδη και αυτη που θα εχει το σαββατοκυριακο.

Μην ψαρωνετε ρε παιδια, γυριστε το region σας σε USA κατεβαστε και 50 ΜΒ και τελος.

Περιεργο ομως οτι τωρα το τονισαν και λενε οτι στο launcher πρεπει να βαλουμε US region. Στην προηγουμενη beta εγω το ειχα ρυθμισμενο στο Euro...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Όχι τελικά δεν πρέπει να κατεβούν πάλι 21gb. Το μόνο που έκανα ήταν να αλλάξω το region από τις ρυθμισεις που βρίσκονται πάνω δεξιά στον launcher σε United States. Κατέβασε 50 mb και είναι έτοιμο. Γι αυτούς που κατέβασαν το European version of the beta client (δεν ξέρω πως γίνεται αυτό) δίνονται οδηγίες:

If players downloaded the European version of the beta client by accident, they can still take part in the current beta. The steps are listed below.

Windows users:

1. Click "Settings" (marked by a cogs symbol) in the top right corner of the launcher.
  2. Change the region to "United States" and click "Apply."
  3. Exit the launcher and locate the client's install folder (most often C:\Program Files (x86)\Zenimax Online).
  4. Rename the folder "The Elder Scrolls Online (EU)" to "The Elder Scrolls Online."
  5. Open the launcher to ensure your region is still set to "United States" in Settings, and that you can access the North American server.

Έχω 4 beta keys για όποιον θέλει pm me.

καλά μπορουν να πάνε να χεστούνε λίγο...να τόσο δα..

δουλευόμαστε,αν πιάσει και κατεβάζει πάλι το game..Ούτε game,ούτε beta από μενα στα καραγκιοζάκια που θέλουν και συνδρομές..

Άντε να αλλάζω πάλι.

καλά, πρόσεξε τι έπαθα εγώ: κατέβαζα αμερικάνικο, βλέπω τα posts με αλλαγές σε ονόματα φακέλων(χωρίς να δώσω βάση δυστυχώς), λέω μαλακία κάνω, το γυρνάω EU στα settings, ξεκινάει από την αρχή, pause, αλλάζω αρχεία στους φακέλους μιας και αλλαγή ονόματος φακέλου δεν έκανε τίποτα. γίναν σκατά όλα, delete, κατέβασμα από την αρχή. σήμερα και ενώ μένουν μόνο 5GB βλέπω ότι παίζουμε όντως σε US και όχι EU.

οκ, δεν διάβασα τίποτα από τα notes. αλλά που να φανταστώ τόσο μπλέξιμο, δεν μου έχει ξανατύχει.

Μερικοι διαβαζετε οτι θελετε νομιζω και υστερα καθεστε αγχωνεστε και κραζετε χωρις λογο.

Ειναι βλακεια αυτο με τις 2 εκδοσεις παιχνιδιου? ναι!

Υπαρχει τροπος ωστε να μην κατεβασετε πανω απο 50-100ΜΒ? σιγουρα ναι!

Ποιος ειναι ο τροπος? καθηστε και διαβαστε σωστα τα post στις τελευταιες 2-3 σελιδες.

• Like 1

τα κλειδιά που μας ήρθανε τα δίνουμε σε φίλους ή τα ενεργοποιούμε πάνω σε μας ή έχουμε ήδη account και απλώς τα δίνουμε αλλού;

Γύρισα σπίτι απόψε. Έκανα αντίγραφή τον EU κατάλογο σε ίδια ονομασία κατάλογο ΧΩΡΙΣ EU στο τέλος. Κατέβασε 50MB update και τέλος.

Τί το πιο δύσκολο; Απλή λογική. Ούτε settings άλλαξα ούτε τίποτα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...