WizNick Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Οχι, ολες οι προηγουμες ηταν στους αμερικανικους σερβερ, οπως δηλαδη και αυτη που θα εχει το σαββατοκυριακο. Μην ψαρωνετε ρε παιδια, γυριστε το region σας σε USA κατεβαστε και 50 ΜΒ και τελος. Περιεργο ομως οτι τωρα το τονισαν και λενε οτι στο launcher πρεπει να βαλουμε US region. Στην προηγουμενη beta εγω το ειχα ρυθμισμενο στο Euro... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Όχι τελικά δεν πρέπει να κατεβούν πάλι 21gb. Το μόνο που έκανα ήταν να αλλάξω το region από τις ρυθμισεις που βρίσκονται πάνω δεξιά στον launcher σε United States. Κατέβασε 50 mb και είναι έτοιμο. Γι αυτούς που κατέβασαν το European version of the beta client (δεν ξέρω πως γίνεται αυτό) δίνονται οδηγίες: If players downloaded the European version of the beta client by accident, they can still take part in the current beta. The steps are listed below. Windows users: Click "Settings" (marked by a cogs symbol) in the top right corner of the launcher. Change the region to "United States" and click "Apply." Exit the launcher and locate the client's install folder (most often C:\Program Files (x86)\Zenimax Online). Rename the folder "The Elder Scrolls Online (EU)" to "The Elder Scrolls Online." Open the launcher to ensure your region is still set to "United States" in Settings, and that you can access the North American server. Έχω 4 beta keys για όποιον θέλει pm me. καλά μπορουν να πάνε να χεστούνε λίγο...να τόσο δα.. δουλευόμαστε,αν πιάσει και κατεβάζει πάλι το game..Ούτε game,ούτε beta από μενα στα καραγκιοζάκια που θέλουν και συνδρομές.. Άντε να αλλάζω πάλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 καλά, πρόσεξε τι έπαθα εγώ: κατέβαζα αμερικάνικο, βλέπω τα posts με αλλαγές σε ονόματα φακέλων(χωρίς να δώσω βάση δυστυχώς), λέω μαλακία κάνω, το γυρνάω EU στα settings, ξεκινάει από την αρχή, pause, αλλάζω αρχεία στους φακέλους μιας και αλλαγή ονόματος φακέλου δεν έκανε τίποτα. γίναν σκατά όλα, delete, κατέβασμα από την αρχή. σήμερα και ενώ μένουν μόνο 5GB βλέπω ότι παίζουμε όντως σε US και όχι EU. οκ, δεν διάβασα τίποτα από τα notes. αλλά που να φανταστώ τόσο μπλέξιμο, δεν μου έχει ξανατύχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StormGr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Μερικοι διαβαζετε οτι θελετε νομιζω και υστερα καθεστε αγχωνεστε και κραζετε χωρις λογο. Ειναι βλακεια αυτο με τις 2 εκδοσεις παιχνιδιου? ναι! Υπαρχει τροπος ωστε να μην κατεβασετε πανω απο 50-100ΜΒ? σιγουρα ναι! Ποιος ειναι ο τροπος? καθηστε και διαβαστε σωστα τα post στις τελευταιες 2-3 σελιδες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Ποιος ειναι ο τροπος? καθηστε και διαβαστε σωστα τα post στις τελευταιες 2-3 σελιδες. No! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 νομίζω είμαι οκ τώρα, ρίξτε μια ματιά όποιος μπορεί http://imgur.com/a/2YOEh Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 τα κλειδιά που μας ήρθανε τα δίνουμε σε φίλους ή τα ενεργοποιούμε πάνω σε μας ή έχουμε ήδη account και απλώς τα δίνουμε αλλού; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StormGr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 νομίζω είμαι οκ τώρα, ρίξτε μια ματιά όποιος μπορεί http://imgur.com/a/2YOEh κομπλε εισαι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Γύρισα σπίτι απόψε. Έκανα αντίγραφή τον EU κατάλογο σε ίδια ονομασία κατάλογο ΧΩΡΙΣ EU στο τέλος. Κατέβασε 50MB update και τέλος. Τί το πιο δύσκολο; Απλή λογική. Ούτε settings άλλαξα ούτε τίποτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Το οποιο δεν σκεφτηκαν να κανουν οι ιδιοι κ κατεβαζουν καποιοι 20gb για να αλλαξουν region Epic 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Typhonios Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Για ελάτε! Μοιράζω beta keys σήμερα, μερικοί έχω δει στις Αγγελίες ότι πουλάνε κιόλας .....ΧΑΧΑΧΑ A93FCTJL5JLAL3MDN3WC 7W3DGHF4W7DYAPXLF7GLMGTPTTMC9YL9DEXP7HGH Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlackulatoR Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 KD5NMER9DA67NGPJMP6M 94AYJYY4HA3PAN3NDPP6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paragontikos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Σε 3μιση ωριτσες ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Γμτ δε παίζει να προλάβω να παίξω σχεδόν καθόλου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα