spirit)earth)aflame Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 εμένα λειτουργεί zizu, 8.1 x64. Μου φαίνεται δείχνει λίγο άλλα ντ' άλλων στο τι έχει κατεβάσει και στα ποσοστά, αλλά δουλεύει.
gildo Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Kαι εγω πρωτη φορα το κατεβασα σημερα.Δεν πειραξα τιποτα στους φακελους μονο αλλαξα το region στο launcher οπως ελεγε και στο support.Πατησα play και μπηκε στη σελιδα που κανεις login.Οποτε αν δεν εχεις πειραξει κατι στους φακελους δεν χρειαζεται να κατεβασεις κατι αλλο.
lordelesar Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Προσπαθώ εδώ και δύο μέρες να φτιάξω το λογαριασμό μου μιας και ήρθε beta key και τη μία σκάει το site, την άλλη μου λέει ότι τα στοιχεία μου είναι λάθος και τη μια φορά που κατάφερα να τα συμπληρώσω και να πατήσω το create, μάλλον δεν το πήρε γιατί τώρα μου λέει ότι δεν υπάρχει ο λογαριασμός που πάω να συνδεθώ... Έτσι είναι τα πράγματα μέσα στο παιχνίδι? Bug σε κάθε γωνιά?
spirit)earth)aflame Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) ρε'σεις, αυτό κατεβάζει με 70kb/s, τι γίνεται, δεν πρόκειται να κατέβει έγκαιρα, βασικά δεν πρόκειται να κατέβει ποτέ. δεν υπάρχει κανένας άλλος τρόπος; άκυρο, το βρήκα. είχε στα options limit στο 1ΜΒ/s και για κάποιο λόγο κόλλαγε στα 64Kb/s. Το έβαλα unlimited και κατεβάζει τώρα. δύσκολα τα πράγματα. Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2014 από spirit)earth)aflame
lordelesar Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Λοιπόν, τελικά τα κατάφερα να κάνω λογαριασμό και άρχισε το κατέβασμα. Μετά από 9 ώρες και 22GB download, αρχίζει το installation το οποίο από όσο μπόρεσα να καταλάβω απλά ηταν ένα copy από ένα φάκελο σε έναν άλλο, μέσα στο Application folder (έχω mac). Ενώ έχει ακόμα 1.48ΜΒ να κάνει "install" βγάζει μήνυμα ότι δεν έχει χώρο (έχει ακόμα 2-3gb ο δίσκος) και μαντέψτε τι κάνει? Cancel τα πάντα και delete τα data που κατέβαζε επί 9 ώρες... Hard delete, shift-del που λένε... Ούτε trash ούτε τίποτα. Αυτά τα ομορφα το 2014.
Apoll Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Λοιπόν, τελικά τα κατάφερα να κάνω λογαριασμό και άρχισε το κατέβασμα. Μετά από 9 ώρες και 22GB download, αρχίζει το installation το οποίο από όσο μπόρεσα να καταλάβω απλά ηταν ένα copy από ένα φάκελο σε έναν άλλο, μέσα στο Application folder (έχω mac). Ενώ έχει ακόμα 1.48ΜΒ να κάνει "install" βγάζει μήνυμα ότι δεν έχει χώρο (έχει ακόμα 2-3gb ο δίσκος) και μαντέψτε τι κάνει? Cancel τα πάντα και delete τα data που κατέβαζε επί 9 ώρες... Hard delete, shift-del που λένε... Ούτε trash ούτε τίποτα. Αυτά τα ομορφα το 2014. Αν διαβάσεις το QA χρειάζεται να έχεις στον δίσκο ελεύθερα περίπου 50GB για να κάνεις την εγκατάσταση. 20-22 για τα αρχεία, και άλλα 20 που χρειάζονται όταν αυτά αποσυμπιεστούν. (και σβήνει τα άλλα).
*nenya* Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 άνοιξα τον client,έκανε update..Έκανε update και το game ήταν λίγα mb.. Και άλλαξα το region,και μετά μου έλεγε ότι δεν το είχα μέσα και ήθελε install ΠΑΛΙ...και τώρα κατεβάζει...21gb... τί έκανα λάθος;;; http://www.insomnia.gr/topic/330615-the-elder-scrolls-online/page-56?do=findComment&comment=52984823 κάνω αυτό εδώ τώρα complete 100% PLay Elder Scroll Online EU(beta) έγινε σωστά πιστεύω Τελικά έπρεπε να κατέβουν πάλι τα 21 giga; Γιατί αν είναι έτσι...τότε δεν με βλέπω να προλαβαίνω αυτή την beta :/ Zeniath ναι, ο κλασσικός, χαζοχαρούμενος, πολυαγαπημένος Dean.
Gerara_ Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Όχι τελικά δεν πρέπει να κατεβούν πάλι 21gb. Το μόνο που έκανα ήταν να αλλάξω το region από τις ρυθμισεις που βρίσκονται πάνω δεξιά στον launcher σε United States. Κατέβασε 50 mb και είναι έτοιμο. Γι αυτούς που κατέβασαν το European version of the beta client (δεν ξέρω πως γίνεται αυτό) δίνονται οδηγίες: If players downloaded the European version of the beta client by accident, they can still take part in the current beta. The steps are listed below. Windows users: Click "Settings" (marked by a cogs symbol) in the top right corner of the launcher. Change the region to "United States" and click "Apply." Exit the launcher and locate the client's install folder (most often C:\Program Files (x86)\Zenimax Online). Rename the folder "The Elder Scrolls Online (EU)" to "The Elder Scrolls Online." Open the launcher to ensure your region is still set to "United States" in Settings, and that you can access the North American server. Έχω 4 beta keys για όποιον θέλει pm me.
WizNick Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Στην προηγουμενη beta ειμασταν στον EU megaserver? Αν ναι, αυτο σημαινει οτι θα ξεκινησουμε παλι απο level 1.
StormGr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Στην προηγουμενη beta ειμασταν στον EU megaserver? Αν ναι, αυτο σημαινει οτι θα ξεκινησουμε παλι απο level 1. Οχι, ολες οι προηγουμες ηταν στους αμερικανικους σερβερ, οπως δηλαδη και αυτη που θα εχει το σαββατοκυριακο. Μην ψαρωνετε ρε παιδια, γυριστε το region σας σε USA κατεβαστε και 50 ΜΒ και τελος.
gildo Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Στο δισκο δειχνει 58.8 giga!!!Τελευταια beta θα ειναι αυτη απο οτι λενε. Aλλαξα region αλλα δεν ζητησε καποιο update. Λογικα ειναι ετοιμο για το game.Εβγαλε το beta eu δειχνει μονο the elder scrolls online (beta).Πρωτη και τελευταια θα ειναι αν μπορεσω να παιξω τελικα.Βγαλτε τη συνδρομη να παιξει ο κοσμος το game.
StormGr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Στο δισκο δειχνει 58.8 giga!!!Τελευταια beta θα ειναι αυτη απο οτι λενε. Aλλαξα region αλλα δεν ζητησε καποιο update. Ναι τοσο ειναι γιατι εχεις το παιχνιδι 2 φορες εγκατεστημενο! Μια φορα για τους αμερικανικους και μια φορα για τους ευρωπαικους σερβερ. Οταν βγει το παιχνιδι θα μπορουμε να σβησουμε το USA, αλλα προς στιγμη αφου οι beta ειναι μονο στους αμερικανικους σερβερ καλο ειναι να το κραταμε εις διπλουν. (ειναι λιγο βλακεια αυτο που εχει κανει η Zenimax και λιγο μπερδεμα, αλλα τι να κανουμε ετσι ειναι)
gildo Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Τοτε ειμαστε ενταξει.Στις 7 αυριο το απογευμα ξεκιναει τελικα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα