GaGaS_Thess Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 από χθες το βραδυ κάθε φορα που παω να κανω Login μου λεει error 201 .... εχει κανεις το ιδιο πρόβλημα ; διαβασα στο support τους ότι μπορει να εχω περιεργους χαρακτήρες στο ID Μου αλλα δεν εχω κανεναν gagas είναι .... κατι άλλο παιζει .... μου στειλαν και email να αλλαξω password αλλα @@ρια τωρα βλεπω ότι και με λαθος password να προσπαθήσω να μπω παλι error 201 μου βγαζει . ακομα και σαν userid Να βαλω aspodsgiohpsugha και password P(*RGFOYUGRFW&RGWGRFY παλι error 201 Πεταει οποτε δεν κανει καν τον κοπο να κανει συνδεση για authenticate Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Τί login προσπαθείς να κάνεις, αφού οι servers είναι κλειστοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και στο λέει στο login screen επίσης!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Στο Login δεν αναφερει πουθενα ότι είναι κλειστει οι server εκτος αν κατι εγω δεν βλεπω . Δεν το ηξερα ότι ηταν κλειστοι !! Καλα και στο email μου απαντησαν ότι δεν μπορω να κανω login γιατι εχω λαθος χαρακτήρες ?!?!? πλακα με κανουν ; δεν μπορουσαν να μου πουν ότι είναι οff?!?!?!? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anheron Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Βίντεο με σημαντικές αλλαγές, Enjoy! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Επειδη ειχε μπλοκαρει το mail δεν προλαβα την beta.Κατεβαζω σημερα το cilent αλλα αργει πολυ.Σε περιπτωση που στειλουν νεα κλειδια δεν πιστευω χρειαζεται να κατεβασουμε το cilent παλι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Βίντεο με σημαντικές αλλαγές, Enjoy! Ντάξει τρομερές αλλαγές όλες προς το σωστό σημείο. Well done Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Το patch 0.18 έχει τρεις σελίδες αλλαγές. Το video δεν καλύπτει ούτε την επιφάνεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gerara_ Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Μυρίζει beta πρόσκληση απόψε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Ναι γμτ. Και εγώ θα χαλάσω όλο το Σαββατοκύριακο για να προετοιμαστώ για την συνέντευξη που έχω για την νέα δουλειά την Δευτέρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Yup 28 με 2 εχει beta Keys εδω για οποιον δεν εχει , προσωπικα δεν θα παιξω αλλο βεβαια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Μου έστειλαν κλειδί για μένα και για φίλο για την BETA που ξεκινάει 28 Φλεβάρη.Οι δύο πρώτοι που θα γράψουν κάτω από μένα θα τσιμπήσουν τα δύο κλειδάκια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgos09 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Βαζω το βετα κι που μου στειλαν στο ρεντιμ κοουντ αλλα λεει ινβαλιντ κοουντ Edit: Σε οποιους λεει στα δεξια του account page "beta access" δε χρειαζεται redeem code. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Σε ικετευω φιφι δωσε μου κλειδακι ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Κυριε κωστα εχω ενα δωρακι για εσας .Σαν κλειδι μου μοιαζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Κυριε κωστα εχω ενα δωρακι για εσας .Σαν κλειδι μου μοιαζει οοοο τιμη μου ... Δεν μου λετε στην beta στο site πως μπορω να κανω login ή δεν γινεται ? Το παιχνιδι το εχω στο αλλο pc αλλα στην επισημη σελιδα δεν βλεπω να εχει πουθενα login .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα