Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls Online

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

από χθες το βραδυ κάθε φορα που παω να κανω Login μου λεει error 201 .... εχει κανεις το ιδιο πρόβλημα ; διαβασα στο support τους ότι μπορει να εχω περιεργους χαρακτήρες στο ID Μου αλλα δεν εχω κανεναν gagas είναι .... κατι άλλο παιζει .... μου στειλαν και email να αλλαξω password αλλα @@ρια

τωρα βλεπω ότι και με λαθος password να προσπαθήσω να μπω παλι error 201  μου βγαζει . ακομα και σαν userid Να βαλω aspodsgiohpsugha και password P(*RGFOYUGRFW&RGWGRFY παλι error 201 Πεταει οποτε δεν κανει καν τον κοπο να κανει συνδεση για authenticate

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στο Login δεν αναφερει πουθενα ότι είναι κλειστει οι server εκτος αν κατι εγω δεν βλεπω . Δεν το ηξερα ότι ηταν κλειστοι !! Καλα και στο email μου απαντησαν ότι δεν μπορω να κανω login γιατι εχω λαθος χαρακτήρες ?!?!? πλακα με κανουν ; δεν μπορουσαν να μου πουν ότι είναι οff?!?!?!?

post-57931-0-92478400-1393271471_thumb.jpg

Επειδη ειχε μπλοκαρει το mail δεν προλαβα την beta.Κατεβαζω σημερα το cilent αλλα αργει πολυ.Σε περιπτωση που στειλουν νεα κλειδια  δεν πιστευω χρειαζεται να κατεβασουμε το cilent παλι?

Μου έστειλαν κλειδί για μένα και για φίλο για την BETA που ξεκινάει 28 Φλεβάρη.Οι δύο πρώτοι που θα γράψουν κάτω από μένα θα τσιμπήσουν τα δύο κλειδάκια.

Βαζω το βετα κι που μου στειλαν στο ρεντιμ κοουντ αλλα λεει ινβαλιντ κοουντ :(

Edit: Σε οποιους λεει στα δεξια του account page "beta access" δε χρειαζεται redeem code.

Κυριε κωστα εχω ενα δωρακι για εσας .Σαν κλειδι μου μοιαζει

οοοο τιμη μου ...

Δεν μου λετε στην beta στο site πως μπορω να κανω login ή δεν γινεται ? Το παιχνιδι το εχω στο αλλο pc αλλα στην επισημη σελιδα δεν βλεπω να εχει πουθενα login ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...