Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls Online

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είχε μπλοκάρει το Mail και σήμερα που άνοιξε είχε το κλειδί της beta.microsoft @@@@@@@@@@@@@ .Και εκτός αυτόυ ξανα@@@@@@@@. Ποτέ θα ειναι η επόμενη μηπως ξέρετε?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επειδη πριν απο λιγο το αγορασα και εγω απο G2A, υπεν8υμιζω το εχει στα 30 ευρω μεσω paypal για περιπου αλλη 1 ωρα, οποιος σκεφτεται να το αγορασει ειναι πολυ καλη προσφορα.

https://www.g2a.com/weeklysale?adid=reddit_weekly_lol_20140214&id=3

Lol!!! Βασικα μας τα σβησανε γιατι δεν το πηραμε απο ευρωπαικο μαγαζι :P

Anyway εγω δεν καταφερα ποτε να ολοκληρωσω αγορα απο το G2A. Παντα reject και το paypal και τη καρτα μου...Δεν το καταλαβα ποτε το γιατι....

ψαχνω να βρω για προπαραγγελια τη digital imperial edition σε καλη τιμουλα αν γνωριζει κανεις κατι ας στειλει ενα πμ.

με το nuuvem δεν βγαζω ακρη αυτο μου βγαζει ''This product is not available for purchase in your region''

Lol!!! Βασικα μας τα σβησανε γιατι δεν το πηραμε απο ευρωπαικο μαγαζι :P

Anyway εγω δεν καταφερα ποτε να ολοκληρωσω αγορα απο το G2A. Παντα reject και το paypal και τη καρτα μου...Δεν το καταλαβα ποτε το γιατι....

γιατί τι κακό έχει το να μην είναι ευρωπαικό ?  :blink:

DeiX το λινκ που είχα δώσει εγώ ήταν από Ευρωπαϊκό μαγαζί στην Πολωνία και πούλαγαν σε ευρώ.

Mod edited: To link που είχες δώσει εδώ ήταν referral link όπως αναφέρει και η σχετική προειδοποίηση που σου στάλθηκε, κάτι που παραβαίνει τους όρους χρήσης του forum.

Δεν έφταιγε το ότι δεν ήταν ευρωπαϊκό το κατάστημα. 

LoL αμα παραβαινει τους κανονες ας το σβησουνε, ετσι κι αλλιως η προσφορα στα 30 ευρω νομιζω εληξε :P

Aντε να κανουν κανενα beta weekend γιατι αγορασα το παιχνιδι χωρις καν να το δοκιμασω αλλα με ψησανε οι φιλοι μου, ολη μερα για αυτο μιλανε.

LoL αμα παραβαινει τους κανονες ας το σβησουνε, ετσι κι αλλιως η προσφορα στα 30 ευρω νομιζω εληξε :P

Aντε να κανουν κανενα beta weekend γιατι αγορασα το παιχνιδι χωρις καν να το δοκιμασω αλλα με ψησανε οι φιλοι μου, ολη μερα για αυτο μιλανε.

Έχει λέει και σύντομα beta weekend.

Με αυτους που έχουν ήδη πρόσκληση (βασικά key από Curse) από προηγούμενο Beta τι θα γίνει? Θα ισχύει για το επόμενο άραγε?

γιατί τι κακό έχει το να μην είναι ευρωπαικό ?  :blink:

Γιατι δεν ειναι διαθεσιμο στη περιοχη μας και πρεπει να κανεις καποιες "ιδιαιτερες" κινησεις για να το αγορασεις απο εκει κατι το οποιο δεν ξερω αν ειναι νομιμο. Anyway τελος με αυτο το θεμα αντε να ξεκινησουμε ανυπομονω!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...