Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls Online

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Eιπα εγω οτι δεν κανουν τα αλλα παιχνιδια beta?

Και μονος σου λες οτι το  ερωτηματολόγιο εινια καινουργιο,για αν ειxe κατι τετοια το lineage,aion,tera,rift  και μερικα αλλα πολλα πραγματα,μπορει και να μην χρειαζονταν μηνες για να αλλαξουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πολύ αποτυχία ήταν αλλά αυτό θα φτιαχτεί ναι. Το ερωτηματολόγιο το έκανε κανείς; Μου πήρε κάμποση ώρα πρέπει να ομολογήσω.

Δεν το έκανα καν install... :-D

Το ερωτηματολόγιο στο TESO το κάνουν από το πρώτο beta session από τον Απρίλιο του 2013.

Δεν είναι κάτι που βάλανε στο τελευταίο session επειδή ήταν πολύς κόσμος.

Φίλε Plug, μήπως το TESO δεν είναι για εσένα;

Δεν είναι όλα τα ΜΜΟ ίδια, και το να προσπαθείς να "θάψεις" το TESO γιατί εσένα δεν σου αρέσει και δεν είναι σαν το Χ ΜΜΟ, το θεωρώ λίγο οξύμωρο.

Κατ εμέ, το DAOC ήταν το τελευταίο αξιόλογο fantasy MMO, μέχρι την έλευση του TESO. Όλα τα άλλα fantasy MMO ήταν για τα μπάζα. Αλλά δεν με είδες στη συζήτηση του WoW, GW, GW2, Rift, NWN, DDO, LOTRO, AoC, DF κλπ να τα "θάβω" αν και μερικά τα έπαιξα για μισή - μία ώρα σε beta testing.

φιλε,δεν χρειάζεται να αρχίσω τις κλασικες παπαριες,του ύφους,εχω παιξει το ταδε και το δείνα,εχω κάνει εκεινο και το άλλο,τα εχω ξεπεράσει εδω και 10 χρόνια αυτα.Πλεον παιζω και χαλαρώνω καμια ωρα τη μερα. το γιατί το έθαψα ή οχι,αν θες,κοιτάς προηγούμενα μου μηνύματα.

Testing Beta  και σε συνδιασμο  με το  ερωτηματολόγιο( κανενα  παιχνιδι  δεν εχει κανει ξανα κατι παρομοιο απο οσο θυμαμαι εγω)  που εστειλαν  για το πως ειδε ο καθενας το παιχνιδι  νομιζω οτι λεει πολλα.

Εχουν ακομα 1,5μηνα να αλλαξουν και να φτιαξουν τα πραγματα.

ολες οι μπετα στις οποίες εχω συμμετάσχει,στέλνουν ερωτηματολόγιο.

Ναι μολις εκανα την αγορα και μου εδωσαν αμεσως το early access code που προσθεσα χωρις κανενα προβλημα στον λογαριασμο μου. Το κοστος για την Imperial Edition ηταν 47.5e με την σημερινη ισοτιμια BRL/euro

Ερώτηση.

Χρησιμοποιείς VPN κλπ; Γιατί εμένα μου βγάζει ότι δεν πουλάνε στην περιοχή μου (Αγγλία).

και μόνο που ασχολείστε 2 σελίδες τώρα με το επιχείρημα του ερωτηματολόγιου, καταλαβαίνετε πόσο μέτριο είναι το TESO...

Ούτε καν την τύχη του swtor δεν θα έχει. Next please

και μόνο που ασχολείστε 2 σελίδες τώρα με το επιχείρημα του ερωτηματολόγιου, καταλαβαίνετε πόσο μέτριο είναι το TESO...

Ούτε καν την τύχη του swtor δεν θα έχει. Next please

Ας ελπίσουμε οτι θα έχεις άδικο.

• Like 1

Το ότι μιλήσανε 5-6 post για το ερωτηματολόγιο, τι σχέση έχει με το παιχνίδι, ακόμα δε κατάλαβα. Που κολλάει το να το λες μέτριο με το ότι έστειλαν ερωτηματολόγιο... 

• Like 1

Δεν έχω παίξει mmo, γιατί δεν μπορώ το action κομμάτι τύπου "πάνε στο τάδε μέρος να σκοτώσεις το δείνα τέρας".

Μπορώ να παίξω το συγκεκριμένο σαν πχ κλέφτης (όπως το skyrim) και να περιορισω στο ελάχιστο μάχες με τέρατα;

Όπως και να έχει μαζεμένα τα θέματα του TESO κατά την άποψή μου είναι τα εξής (εκτός των bugs που δεν με ενοχλούσαν, beta είναι ακόμα):

-Subscription: Ναι σαν ιδέα μου αρέσει, σαν εφαρμογή όχι γιατί δεν παίζουν φράγκα. Simple

-Character Animation/Movement: Δεν μου άρεσαν καθόλου τα animations στο τρέξιμο, πήδημα, και θέλουν δουλειά τα skills γιατί με τον Nightblade το μόνο skill που ξεχωρίζει είναι το blink (δε θυμάμαι όνομα skill), όλα τα άλλα αν δε κοιτάς τα όπλα και τις κινήσεις των χεριών δε παίζει να καταλάβεις

-Character Uniqueness: Ούτε στην Βόρεια Κορέα δεν είναι όλοι τόσο όμοια ντυμένοι, χώρια ότι δε ξεχώριζες από NPCs. Δεν είναι single player, είναι MMO πρέπει να ξεχωρίζεις, αυτή είναι η ουσία του RPG εκτός των άλλων

-UI: Είπαμε να μην είναι φορτωμένο αλλά είναι υπερβολικά λιτό. Ναι οκ στο στυλ των ESO αλλά και πάλι, είναι MMO πρέπει να βλέπεις και 5 πράγματα δε παίζεις μόνος σου. (Αυτό πιστεύω γρήγορα να βγουν mods για UI οπότε δε με νοιάζει και πολύ, απλά το αναφέρω)

-Need for Group: Μέχρι το lvl 12 δεν συναντάς κανένα Group Quest, το πρώτο νομίζω που συνάντησα σε όλους ήταν των Undaunted το όποιο το άφησα για next beta μιας και από την μία είχε θέμα το grouping και από την άλλη ήθελα να δοκιμάσω όλα τα class και όλα τα alliances μέχρι κάποιο σεβαστό lvl (7-11). Δεν ξέρω πως πάει πιο μετά αλλά ένιωθα πολύ μοναξιά και ας είχε τόσο κόσμο να παίζει και ας μπήκα σε ένα guild του κώλου έτσι για να μπω.

Προβληματισμός: Παίχτες χωρισμένοι σε 3 factions. Ένα faction θα είναι το cool (προβλέπω Aldmeri Dominion) και τα άλλα 2 θα παραπαίουν το ένα περισσότερο (Daggerfall Covenant) και το άλλο λιγότερο (Ebonheart Pact). Πάνε να το σώσουν με το Megaserver thingy αλλά δεν ξέρω πως θα τους βγει.

Θα το πάρω; Μάλλον, αν έχω έξτρα χρήματα, αλλά σίγουρα ακόμα δεν με έχει πείσει ότι πρέπει να κρατήσω 50 ευρώ για να το κάνω pre-order αλλά και αν το πάρω δε ξέρω αν θα παίξω πέραν του πρώτου μήνα. Καλώς ή κακώς κάνω σύγκριση με έναν σύλλογο RPG του οποίου είμαι μέλος και δίνουμε 13 ευρώ το μήνα όλοι και σε σχέση με το TESO, προτιμώ να δίνω 13 ευρώ συνδρομή στον σύλλογο, να βλέπω ανθρώπους face to face και να παίζουμε RPG (pen n paper) σε χώρο που μαζεύονται όλοι, παρά να κάθομαι στο PC και να λιώνω με τις ώρες.

Ίδωμεν, μέχρι τότε μπορεί να με έχει κάνει να το πάρω, για την ώρα όμως, όχι.

Παρ'όλα αυτά το παιχνίδι είναι πολύ καλό και δεν αξίζει το θάψιμο και ο λόγος για τον οποίο μπορεί να μην το πάρω είναι καθαρά προσωπικός και όχι με σχέση με το παιχνίδι.

(Να μη μας λένε και fanboyz όχι τπτ άλλο, ορίστε μόνο κακά έγραψα για το game)

• Like 2

Το ότι μιλήσανε 5-6 post για το ερωτηματολόγιο, τι σχέση έχει με το παιχνίδι, ακόμα δε κατάλαβα. Που κολλάει το να το λες μέτριο με το ότι έστειλαν ερωτηματολόγιο...

μαλλον δεν το επιασες και εσυ και ο φιλος apoll. Επισήμανα την αδυναμία του επιχειρήματος καποιου που είπε ότι έστειλαν και ερωτηματολόγιο ως κάτι που θα υποστήριζε την ποιότητα του παιχνιδιού... Δεν έχει νόημα περαιτέρω επεξήγησης. Χαρείτε το, ευχαριστηθείτε το, αλλα επιτρέψτε μας, να έχουμε και τη δικιά μας άποψη.

Mod edited.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...