*nenya* Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Έφτιαξα έναν χαρακτήρα μόνο,και κακώς που δεν δοκίμασα και άλλον. ... Να ευχαριστήσω την *nenya* για την υπομονή που έδειξε όσο παίξαμε μαζί,γιατί είμαι πολύ αργός στα MMO και μου παίρνει χρόνο λόγο ότι χάνομαι εδώ και κεί,ψάχνοντας τα μέρη,γιατί κάνω ένα quest και πετάγομαι στο άλλο.Έπαιξα όσο πιο γρήγορα μπορούσα να φτάσω στα lvl της και την περιοχή της. Ωραίο και αναλυτικό review! Συμφωνώ μαζί σου όπως ήδη ξέρεις. Και πολύ ΚΑΚΩΣ που δεν δοκίμασες και άλλον ενώ είχες χρόνο!!! Χάζεψες εκεί με το kajiιt σου και το έβαζες να κάνει βλακείες (οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους!!) Μην ευχαριστείς, it was my pleasure. Το διασκεδάσαμε, η αλήθεια να λέγεται. Αγόρασέ το να φτιάξουμε party! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Προσωπικά θα πάρω την Standard έκδοση γιατί δεν βλέπω διαφορές.EDIT : 13/02/2014 - Αγόρασα την Αυτοκρατορική από nuveem γιατί στο κάτω κάτω ήταν φτηνότερη από την κανονική έκδοση που θα πλήρωνα στην Αγγλία. Η Αυτοκρατορική έκδοση δίνει παραπάνωα) Την δυνατότητα να φτιάξεις Imperial χαρακτήρα.β) Την δυνατότητα να κατασκευάσεις Imperial style οπλισμό.γ) Την δυνατότητα να έχεις Imperial style άλογο.δ) Κάτι άλλες π@π@ριές με δαχτυλίδια και pet που δεν με απασχολούν.ε) δύο μέρες πρόσβαση στο παιχνίδι νωρίτερα (30 Μαρτίου) αντί για 1 Απριλίου. ΑΝ προπαραγγείλεις.Το άλογο θα συνεχίσει να στοιχίζει 17 χιλιάδες χρυσά, ακόμα και Imperial να είναι, αν έχω καταλάβει καλά από συζητήσεις. Την δυνατότητα να έχεις Imperial style άλογο σου επιτρέπει μόνο. Το οποίο δεν έχει κάποια διαφορά από κάποιο κανονικό άλογο, απλά το texture.Επίσης μόνο στην beta μπορείς να αγοράσεις άλογο με 400 χρυσά, αν έχεις κάνει προπαραγγελία την Imperial έκδοση.Βέβαια μπορεί να κάνω και λάθος, αλλά ήταν/είναι δύο μακροσκελή συζητήσεις στο TESOF και στο παιχνίδι, όπου οι απόψεις ήταν/είναι διαφορετικές. Βασικά αν έχεις την δυνατότητα να αγοράσεις άλογο, έχεις και την δυνατότητα να ξοδεύεις 250 χρυσά για να το ταίζεις συνέχεια.Το να μην έχεις την imperial έκδοση, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να φορέσεις imperial πανοπλίες και οπλισμό. Ούτε σου κόβει κάτι άλλο από το παιχνίδι, εκτός του ότι δεν μπορείς να κάνεις Imperial χαρακτήρα. Υπάρχουν άλλες 9 ράτσες, εκ των οποίων 3 άνθρωπινες for heaven sake.Όσον αφορά τα άλογα, δεν βλέπω την χρήση τους. Το θεωρώ αντικείμενο ματαιοδοξίας (vanity item). Προτοιμώ να περπατάω και να εξευρενώ τον κόσμο ως έχει. Αν θέλω να πάω γρήγορα από το A στο Β, χρησιμοποιω τις portals.Για αποθηκευτηκό χώρο δεν έχω ιδέα, αλλά νομίζω πως όχι. Και καλύτερα να ξοδέψω τα λεφτά στο να ανεβάσω τον χώρο σε τράπεζα και backpack.Και μιας και είμαστε στα λεφτά, 3 πράγματα χρειάζεσαι λεφτά για να πω την αλήθεια.α) Να αναβαθμίσεις τράπεζα και backpack.β) Να αγοράσεις καμμια style stone αν δεν έχεις στοκ για να φτιάξεις ένα αντικείμενο (~20 χρυσά η μία)γ) Να επισκευάσεις πανοπλίες και όπλα.Τα υπόλοιπα είναι πολυτέλειες, γιατί μπορείς να φτιάξεις τα πάντα από πράγματα που θα βρεις στο περιβάλλον.Φυσικά αν δεν είσαι για crafting, τότε θα σου κοστίσει, αλλά πίστεψέ με, όλο θα υπάρχει και κάποιος που θα φτιάξει πραγματα τσάμπα, αν τον προμηθεύσεις το άχρηστο loot.Αυτό έκανα και εγώ όλο το session και θα το κάνω όταν ανοίξει το παιχνίδι για όλους όσους το ζητήσουνΑυτό που δεν έχω ιδέα αν μπορείς να στείλεις πράγματα μέσω mail μεταξύ χαρακτήρων σε διαφορετικά Alliance. Δεν είδα κάποιο περιορισμό να πω την αλήθεια, οπότε θα σας πω το όνομα του χαρακτήρα μου να σας βολέψω όταν έλθει η ημέρα. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2014 από Apoll 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Ωραίο και αναλυτικό review! Συμφωνώ μαζί σου όπως ήδη ξέρεις. Και πολύ ΚΑΚΩΣ που δεν δοκίμασες και άλλον ενώ είχες χρόνο!!! Χάζεψες εκεί με το kajiιt σου και το έβαζες να κάνει βλακείες (οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους!!) Μην ευχαριστείς, it was my pleasure. Το διασκεδάσαμε, η αλήθεια να λέγεται. Αγόρασέ το να φτιάξουμε party! Έπαιζα με το γατί μου,δεν μπορούσα να το προδώσω.. δεν υπήρχε χρόνος για χάσιμο! ο mighty κυριαρχούσε!Ναι για να μην μπορούμε να κάνουμε join τα πάρτι μας πάλι,να μου σπάνε εμένα τα νεύρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Το grouping θα το φτιάξουν, δεν μπορεί! Ήταν λίιιιιγο αποτυχία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Πολύ αποτυχία ήταν αλλά αυτό θα φτιαχτεί ναι. Το ερωτηματολόγιο το έκανε κανείς; Μου πήρε κάμποση ώρα πρέπει να ομολογήσω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Μόλις τό'κανα κι εγώ. Κανα 20λεπτο μου πήρε. Μεγάλο και αναλυτικό όπως πρέπει...ελπίζω βέβαια όντως να το λάβουν υπ'όψιν τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D4rkshadow Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Μολις εκανα και γω το ερωτηματολόγιο και μπορω να πω οτι μου αρεσε πολυ αυτη η κινιση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Plug Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Πολύ αποτυχία ήταν αλλά αυτό θα φτιαχτεί ναι. Το ερωτηματολόγιο το έκανε κανείς; Μου πήρε κάμποση ώρα πρέπει να ομολογήσω. ναι το απάντησα και οφείλω να πω οτι μπροστά στο θάψιμο που έριξα,αυτό: φαντάζει νάνος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Φίλε Plug, μήπως το TESO δεν είναι για εσένα; Δεν είναι όλα τα ΜΜΟ ίδια, και το να προσπαθείς να "θάψεις" το TESO γιατί εσένα δεν σου αρέσει και δεν είναι σαν το Χ ΜΜΟ, το θεωρώ λίγο οξύμωρο. Κατ εμέ, το DAOC ήταν το τελευταίο αξιόλογο fantasy MMO, μέχρι την έλευση του TESO. Όλα τα άλλα fantasy MMO ήταν για τα μπάζα. Αλλά δεν με είδες στη συζήτηση του WoW, GW, GW2, Rift, NWN, DDO, LOTRO, AoC, DF κλπ να τα "θάβω" αν και μερικά τα έπαιξα για μισή - μία ώρα σε beta testing. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Το ιδιο ισχυει και για την αντιθετη μερια ομως Οταν κατι εχει ελαττωματα δεν μπορεις να το παρουσιαζεις καλυτερο απο οτι ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Τι το ψάχνεις ρε Apoll, άμα είσαι hater είσαι hater, βγάζεις άκρη τώρα... Το ιδιο ισχυει και για την αντιθετη μερια ομως Οταν κατι εχει ελαττωματα δεν μπορεις να το παρουσιαζεις καλυτερο απο οτι ειναι Ακριβώς, στο internetS είτε θα μισείς κάτι μέχρι θανάτου ή θα το λατρεύεις δίνοντας και την ζωή σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Αντικειμενικη αποψη δεν παιζει να υπαρχει επειδη ειναι ES?( Ασχετα αν δεν μοιαζει ιδιαιτερα imo ) Δεν ειπαμε να θαβουμε ενα game επειδη δεν μας αρεσει η δεν κανει για εμας αλλα μερικοι οπως παρουσιαζουν το game ειναι σαν να μιλανε για αλλο παιχνιδι κ οχι για αυτο που παιξαμε beta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xero1991 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Ακριβώς, στο internetS είτε θα μισείς κάτι μέχρι θανάτου ή θα το λατρεύεις δίνοντας και την ζωή σου. Δεν πάει έτσι . Απλά τα fan boyz δεν θέλουν να ακούνε τα αρνητικά στοιχεία αυτού που αγαπάνε . Όπως και οι haters ψάχνουν να βρούνε μέχρι και το πιο μικρό αρνητικό για να το χτυπάνε ή φτιάχνουν και δικά τους. Αντικειμενική κριτική μπορεί να γίνει πάνω στο TESO όπως και έγινε από μερικούς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D4rkshadow Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Testing Beta και σε συνδιασμο με το ερωτηματολόγιο( κανενα παιχνιδι δεν εχει κανει ξανα κατι παρομοιο απο οσο θυμαμαι εγω) που εστειλαν για το πως ειδε ο καθενας το παιχνιδι νομιζω οτι λεει πολλα. Εχουν ακομα 1,5μηνα να αλλαξουν και να φτιαξουν τα πραγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Wut? Ολα τα παιχνιδια κανουν beta Το survey ειναι σχετικα κανουρια μοδα οταν τελειωνει η μεγαλη beta , το κανουν αρκετοι πλεον οποτε nothing new Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα