Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls Online

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Να πω την αλήθεια SlackulatoR στα settings το μόνο που κοίταξα ήταν τα graphics και controls,στα οποία και λίγο πειραματίστηκα.

Στη επόμενη beta σίγουρα θα το ψάξω λίγο περισσότερο μιας και σε αυτήν είχα το νου μου να προσπαθήσω να δω από το game όσο περισσότερα μπορούσα.

Ξέρεις το EOS ξεκίνησε με μια πικρή γεύση και μέχρι εκεί που έπαιξα με γλύκανε,αφήνοντας μου ελπίδες ότι γίνεται καλύτερο, αλλά έχοντας πάντα στο νου μου πόσα mmo έχουν κυκλοφορήσει τα τελευταία χρόνια που υπόσχονταν πολλά ή επίσης μέσα από μία beta (AoC) άλλα παρουσίαζαν και άλλα τελικά ήταν προτιμώ να κρατάω μικρό καλάθι.

Μέσα μου εύχομαι να με εκπλήξει αλλά θα δούμε,αυτό πολλές φορές εξαρτάτε και από την δική μας όρεξη,διάθεση,απαιτήσεις....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό που με εκνεύρισε είναι η έλλειψη μπάρας για να βλέπω τα buff καθώς επίσης και το σύστημα με τα 5 σκιλ, εγώ σαν dragon knight,ειχα καποια σκιλλ τα οποια ηταν πιο πολύ κατευθυνόμενα προς το pvp.Οταν ομως κανεις πιβιπι μετα το δεκα,αυτα τα σκιλλ,ειτε δε τα ανοίγεις(γιατι χάνεις πόντους)ειτε αν τα ανοίξεις,μενουν αχρησιμοποίητα..Δλδ νταξει στα ελντεrσκρολλ που εχω παίξει,έφτιαχνα παντα battle mage με βαρια πανοπλία και ξίφος,δε περίμενα να κανω το ιδιο αλλα ρε πούστη μου;... 5 σκιλ;; τι να πρωτο εξασκήσει κάποιος; ειδικά όταν ακόμα κι τα σκιλλ, ανεβαίνουν επίπεδο κι έχουν διακλαδωσεις, με τη χρήση... στο L2,που ηταν φ1,φ2,φ3 πιο καλα ηταν....

O tromaras,ο χαρακτήρας που έφτιαξα.

post-230986-0-50895700-1392163354_thumb.png

Επεξ/σία από Plug
  • Like 1

Επειδη καπου το ειδα στις προηγουμενες σελιδες αλλα δεν καταφερα να το βρω (βαρεθηκα για να ειμαι ειλικρινης να ψαξω παραπανω :P) το αγορασε τελικα καποιος απο nuuvem? Εχει τη καλυτερη τιμη και λεω να το τσιμπησω απο εκει. Ειναι αξιοπιστο σαν site?? Για δωστε feedback pls να κανουμε την αγορα :)

Επειδη καπου το ειδα στις προηγουμενες σελιδες αλλα δεν καταφερα να το βρω (βαρεθηκα για να ειμαι ειλικρινης να ψαξω παραπανω :P) το αγορασε τελικα καποιος απο nuuvem? Εχει τη καλυτερη τιμη και λεω να το τσιμπησω απο εκει. Ειναι αξιοπιστο σαν site?? Για δωστε feedback pls να κανουμε την αγορα :)

Ναι μολις εκανα την αγορα και μου εδωσαν αμεσως το early access code που προσθεσα χωρις κανενα προβλημα στον λογαριασμο μου. Το κοστος για την Imperial Edition ηταν 47.5e με την σημερινη ισοτιμια BRL/euro

Tr9fgqL.png

dy4e.png

K2YhFsJ.png

• Like 1

Και δεν υπάρχει πρόβλημα που το site ειναι βραζιλία και εμείς παίζουμε στην Ευρώπη ε; Δεν είμαι σίγουρος πως είναι οι servers στο ESO, δεν θα υπάρχει ένας NA και ενας EU megaserver? Μην πάρω key από εκεί και μπορώ να πάιξω μόνο Αμέρικα.

Και δεν υπάρχει πρόβλημα που το site ειναι βραζιλία και εμείς παίζουμε στην Ευρώπη ε; Δεν είμαι σίγουρος πως είναι οι servers στο ESO, δεν θα υπάρχει ένας NA και ενας EU megaserver? Μην πάρω key από εκεί και μπορώ να πάιξω μόνο Αμέρικα.

Οχι δεν υπαρχει προβλημα, Οριστε το λινκ στο official site που λεει οτι θα υπαρχουν 2 megaservers αλλα χωρις περιορισμο που θελει να παιξει ο καθενας...

https://help.elderscrollsonline.com/app/answers/detail/a_id/2105/kw/megaserver

υπάρχουν πληροφορίες για τους ιμπιριαλ,αξίζει δλδ να δώσω 12 ευρα παραπάνω,για δαύτους;

Έχει ακουστεί ότι θα ξεκλειδώνονται και in-game.

Εξαρτάται το υλικό.

Iron (Σίδερο) την imperial heavy πανοπλία την βλέπεις στο image μου . Είναι από quest στο level 15. Η Imperial περικεφαλαία μοιάζει με αυτή του Magneto από τα X-MEN. Την έχω στον char μιας και ήταν καλό loot από quest, αλλά έχω κλειστές τις περικεφαλαίες από τα settings. Σημείωση δεν έχω προπαραγγείλει Imperial έκδοση. Βασικά δεν έχω προπαραγγείλει τίποτα για την ώρα.

Επίσης όσο πιο πολύ σίδερο χρησιμοποιείς (για μεγαλύτερο level μέχρι 14) τόσο πιο πολύ σκουραίνουν οι μεταλικές heavy πανοπλίες (μετά πας σε ατσάλι).

Εκτός από την Argonian που γίνεται πιο κόκκινη, αλλά αυτή δεν είναι "μεταλλική".

Ατσάλι κλπ, οι πανοπλίες αλλάζουν σε μοντέλο  επίσης.

BTW

Level 14 Heavy Imperial torso, Breton shoulder pads

http://i1165.photobucket.com/albums/q599/Fediuld/dofed2_zpsc6e14f24.png

Level 12 Medium Khajiit torso, Dawmer shoulder pads.

http://s1165.photobucket.com/user/Fediuld/media/karazik2_zps09d2ef21.png.html?sort=3&o=1

Δλδ ουσιαστικά, όλα είναι εικαστικά συν το αλογάκι, που κοστίζει 12000(έχει αποθηκευτικό χώρο; ) άρα δεν αξίζει για κανένα λογο, εκτός κι αν επιτρέπονται οι γκει γάμοι κ μπορώ να εξπαρω με τον κολλητό μου, που ιιιιιισως το πάρει(βασική έκδοση)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...