BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 δε μου κάνει login αυτην την στιγμή,μου βγάζει error.και σε σας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alithinos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 δε μου κάνει login αυτην την στιγμή,μου βγάζει error.και σε σας; τέλειωσε η βήτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Γενικά από τις μέχρι τώρα εμπειρίες σας.. Θα το αγοράζατε και θα παίζατε τν πρώτο μήνα ? Κατέληξα ότι θα τ'αγοράσω. Αλλά λογικά θα πληρώνω μόνο τους μήνες που έχω περισσότερο ελεύθερο χρόνο. Θέλω να πιστεύω ότι θα δώσουν βάση στο feedback του κοινού και θα δούμε βελτιώσεις. Τους δίνω τα λεφτά μου και περιμένω νά'ναι κι εκείνοι σωστοί σ'αυτό που κάνουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chaplin1981 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 F2p θελει για μενα. Μου αρεσει αλλα δεν ξανασκαω φραγκα για mmo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosggg3 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 και γω μια απο τα ιδια. δε θα δωσω 100ευρω το λιγοτερο για ενα παιχνιδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Εντυπώσεις / διαφορές με π.χ. Skyrim; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Άλλο πράμα το ένα άλλο το άλλο. Και διαφορετική φιλοσοφία. Τί να συγκρίνουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alithinos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Εντυπώσεις / διαφορές με π.χ. Skyrim; γράφτηκαν σε προηγούμενες σελίδες. κάνε ένα κόπο και κοίτα,δεν προλαβαίνω τώρα να ξανακάνω quote γιατί πρέπει να φύγω και ήδη έπρεπε να είχα φύγει νωρίτερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 γράφτηκαν σε προηγούμενες σελίδες. κάνε ένα κόπο και κοίτα,δεν προλαβαίνω τώρα να ξανακάνω quote γιατί πρέπει να φύγω και ήδη έπρεπε να είχα φύγει νωρίτερα. Ok, will check. Επειδή βλέπω πολλά "κλειδί εδώ" και τέτοια, πέρασα πολλές χωρίς να δω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Άλλο πράμα το ένα άλλο το άλλο. Και διαφορετική φιλοσοφία. Τί να συγκρίνουμε; Σιγά τη διαφορετική φιλοσοφία, ένα skyrim είναι με online παραμέτρους.Τα παιδιά δεν ξέρουν από ΜΜΟ, κάναν το παιχνίδι να μοιάζει με άλλο ένα single player ESO όπου απλά κάνεις quests.Το PVP με τέτοιο combat system είναι ανύπαρκτο.Θα μάθουν κι' αυτοί όμως που θα πάει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xero1991 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Να πω και εγώ τη γνώμη μου, μιας και εγώ έκανα το αρχικό ερώτημα. Αν ήταν b2p θα το αγόραζα χωρίς δεύτερη σκέψη γιατί το βρήκα αρκετά διασκεδαστικό . Αλλά δυστυχώς δεν με έπεισε ότι αξίζει να πληρώνω συνδρομή κάθε μήνα , καθώς μου άφησε την άποψη ότι είναι ενα fun sp game και όχι τόσο multi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Σιγά τη διαφορετική φιλοσοφία, ένα skyrim είναι με online παραμέτρους.Τα παιδιά δεν ξέρουν από ΜΜΟ, κάναν το παιχνίδι να μοιάζει με άλλο ένα single player ESO όπου απλά κάνεις quests.Το PVP με τέτοιο combat system είναι ανύπαρκτο.Θα μάθουν κι' αυτοί όμως που θα πάει.. Τί να σου πω...το Skyrim θεωρώ ότι είχε πολύ περισσότερη εξερεύνηση, να έχεις τον ήρωά σου να τριγυρνά στις ερημιές, να μπουκάρει σε σπηλιές, να βοηθάει απλό κόσμο (ή να τους σφάζει ). Γενικά περισσότερη ελευθερία κινήσεων σ'αυτόν τον τομέα κλπ. Επίσης, είχαμε και κάτι φρουρούς να μας συλλαμβάνουν υποτίθεται όποτε παραβαίναμε τους νόμους. Βασικά αυτό που αναφέρθηκε για τα mobs πρέπει να διορθωθεί asap. Δεν γίνεται να τα σκοτώνεις και να εμφανίζονται σε 5 δεύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Eγω θα αγορασω την εκδοση με τα 100ευρω να εχω και το αλογο .. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Να τσεκάρεις πρώτα αν θα μπορεί να ανεβαίνει γκρεμούς. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Μπα δεν χρειαζεται ,για την μοστρα το θελω μεσα στα χωρια .. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα