Apoll Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Γιατί; Το concept είναι ακριβώς το ίδιο. Ο lead designer είναι το ίδιο άτομο που έφτιαξε το DAOC το 2001. Δεν βλέπω που το κακό. Αντίθετα, μάλιστα, δεν θα είναι ένας WoW clone. Μιας και το DAOC προυπήρχε του WoW κατά 4 χρόνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Πολύ skyrimίζουν οι εικόνες... αχ θα βγει και θα χωρίσουμεεεεε... α ξέχασα, δεν έχω γκόμενα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moxalis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Και κάποια first impressions από την Alpha. Ενδιαφέρον ακούγεται! http://www.youtube.com/watch?v=SLp0ykvotEI Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostacurtas Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=YlEipFtHw7o 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 φερνει λιγο σε age of conan...ελπιζω να μην εχει την τυχη του! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Με αυτά που διαβάζω και ακούω χαίρομαι που θα είναι και για μένα το παιχνίδι που δεν έχω παίξει mmorpg. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gilmaru Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 φερνει λιγο σε age of conan...ελπιζω να μην εχει την τυχη του! Αυτό είναι θετικό, το Age of Conan κάηκε νωρίς κυρίως λόγω των άπειρων bug. Κατά τα άλλα είναι ένα από τα καλύτερα MMO που έχουν βγει imo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Από το βίντεο δεν μου άρεσε καθόλου η κίνηση των παιχτών, πολύ ατσούμπαλη όπως και η melee μάχη. Βέβαια δεν είναι κάτι καινούριο για τα Elder Scrolls αυτό το πράγμα μιας και πάντα ήταν ατσούμπλο το movement των παιχτών και η melee μάχη πάντα ήταν gtp. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gchris7 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Από το βιντεακι βγαίνει το συμπέρασμα ότι δεν θα εχει open world PvP και θα είναι πάλι με battlegrounds και τέτοια. Επίσης μου φαίνεται σαν να λείπουν τα sandbox στοιχεία που έκαναν τα Elder scrolls τόσο επιτυχημένα, μου βγάζει πολύ thempark ετσι όπως το είδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Αν είναι όπως το DAOC όπως αναφέρουν, δεν έχει battlegrounds αλλά περιοχή με open RVR. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=EDHa-77cy3I Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Kαλα μολις βγει και αυτο το παιχνιδι τελειωσε θα με ξεχασει ο ηλιος και το φεγγαρι ... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ravage19 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δεν έχω παίξει ποτέ MMO ως τώρα! Μάλλον αυτό θα είναι το πρώτο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spurakos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 θελω να δω ποτε θα βγει και τι τιμες θα εχει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KREATOR13 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 φερνει λιγο σε age of conan...ελπιζω να μην εχει την τυχη του! Μακαρι να ειναι σαν το conan γιατι τοτε θα ειναι παιχνιδαρα(ο νοων νοειτο),απο κει και περα δεν ξερω τι εχει να προσφερει αλλο ενα fantasy mmo στη ηδη υπερκορεσμενη αγορα αγορα των mmos γενικα,δειτε και το star wars,καλυτερα να βγαζαν kotor 3 απ'οτι φαινεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα