Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls Online

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλύτερα quest οι Daggerfall Covenant? Τώρα θα ξεκινήσω και εγώ χαρακτήρα εκεί να τα τσεκάρω και μου εξίταρες την φαντασία να παίξω Breton (που τους μισώ) και Templar (που μου φαίνονται άνοστοι)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ok δοκίμασα το πρώτο beta key  και δούλεψε.τώρα κατεβαίνει το παιχνίδι.αλλά θα μου πάρει κανα 3 ωρο να κατέβει φαντάζομαι.

ευχαριστώ παρα πολύ zeniath

• Like 1

nenya σε έχω κάτσε να κάνω upload

panther μετά την ήττα σήμερα που φάγατε από τον βάζελο είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω να σου απαλύνω τον πόνο :P

Who's the sexiest? Me.

Njea2Vr.jpg

Haaaaaaaiiiiii statue!

Uy6B4xa.jpg

Κοίτα κοιλάρα. Όποιος βρει που είναι κρυμμένο το τσουτσούνι του κερδίζει λουκουμάκι

HPPab0Y.jpg

Απο εδώ το παλάτι μου, από την άλλη μια GOLD DIGGER που χόρευε για να μου τραβήξει την προσοχή 

k7IVlP3.jpg

• Like 2

Εγώ πάντως το περίμενα χειρότερο από αυτά που είχα δει στα βίντεος, νομίζω έχουν κάνει καλή δουλειά. Είναι αρκετά ενδιαφέρον και γενικά τα quests/combat δεν μοιάζουν με τα γνωστά βαρετά mmos.

99gu.jpg

Και γω το περίμενα χειρότερο είναι η αλήθεια με τα όσα είχα δει μέχρι την beta του Σ/Κ. Έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά σε αρκετούς τομείς. Σε άλλους πάλι θέλει και άλλη.

Με ανησυχεί όμως που κυκλοφορεί σε λιγότερο απο 2 μηνες το παιχνίδι. Επίσης το λεγόμενο crime system θα πρεπε να είναι έτοιμο στην κυκλοφορία του παιχνιδιού και όχι αργότερα. Πολύ βασικό κατά την γνώμη μου για elder scrolls τίτλο.

Καλύτερα quest οι Daggerfall Covenant? Τώρα θα ξεκινήσω και εγώ χαρακτήρα εκεί να τα τσεκάρω και μου εξίταρες την φαντασία να παίξω Breton (που τους μισώ) και Templar (που μου φαίνονται άνοστοι)

Templar δαγκωτό σου λέω. Σούπερ skills, εντυπωσιακά attacks. Και πολύ χρήσιμος σε party.

Γιατί τους μισείς τους Bretons μωρέ; Σου κλέψαν το μπιφτέκι σου;

Ξέρει κανείς αν θα βάλουν Dark Brotherhood και Thieve's Guild στο παιχνίδι μελλοντικά;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...