zeniath Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Καλύτερα quest οι Daggerfall Covenant? Τώρα θα ξεκινήσω και εγώ χαρακτήρα εκεί να τα τσεκάρω και μου εξίταρες την φαντασία να παίξω Breton (που τους μισώ) και Templar (που μου φαίνονται άνοστοι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 για να παίξω beta το elder scrolls online τι πρέπει να κάνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Να βρεις beta key και να κατεβάσεις 26GB client Δοκίμασε αυτά τα 2 keys (αυτά μου έμειναν) και καλή τύχη στο downloading RKGDPRCLGX749CJKW4CM K67343RYMMPNLFHNK399 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Σκρινσοτς φορ γιου: 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 ok δοκίμασα το πρώτο beta key και δούλεψε.τώρα κατεβαίνει το παιχνίδι.αλλά θα μου πάρει κανα 3 ωρο να κατέβει φαντάζομαι. ευχαριστώ παρα πολύ zeniath 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 nenya σε έχω κάτσε να κάνω upload panther μετά την ήττα σήμερα που φάγατε από τον βάζελο είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω να σου απαλύνω τον πόνο Who's the sexiest? Me. Haaaaaaaiiiiii statue! Κοίτα κοιλάρα. Όποιος βρει που είναι κρυμμένο το τσουτσούνι του κερδίζει λουκουμάκι Απο εδώ το παλάτι μου, από την άλλη μια GOLD DIGGER που χόρευε για να μου τραβήξει την προσοχή 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 χαχαχα πάει η παοκαρα το πρωτάθλημα το χει χάσει εδω και καιρό πωω άλλες 9 ώρες θέλει να κατέβει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Το ποιο σωστό review μέχρι στιγμής. http://www.youtube.com/watch?v=2NCIZCdolQw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Μεχρι ποτε θα ειναι ανοιχτη η Beta? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Look previous page 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlackulatoR Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Εγώ πάντως το περίμενα χειρότερο από αυτά που είχα δει στα βίντεος, νομίζω έχουν κάνει καλή δουλειά. Είναι αρκετά ενδιαφέρον και γενικά τα quests/combat δεν μοιάζουν με τα γνωστά βαρετά mmos. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fixxxer29 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Και γω το περίμενα χειρότερο είναι η αλήθεια με τα όσα είχα δει μέχρι την beta του Σ/Κ. Έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά σε αρκετούς τομείς. Σε άλλους πάλι θέλει και άλλη. Με ανησυχεί όμως που κυκλοφορεί σε λιγότερο απο 2 μηνες το παιχνίδι. Επίσης το λεγόμενο crime system θα πρεπε να είναι έτοιμο στην κυκλοφορία του παιχνιδιού και όχι αργότερα. Πολύ βασικό κατά την γνώμη μου για elder scrolls τίτλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Καλύτερα quest οι Daggerfall Covenant? Τώρα θα ξεκινήσω και εγώ χαρακτήρα εκεί να τα τσεκάρω και μου εξίταρες την φαντασία να παίξω Breton (που τους μισώ) και Templar (που μου φαίνονται άνοστοι) Templar δαγκωτό σου λέω. Σούπερ skills, εντυπωσιακά attacks. Και πολύ χρήσιμος σε party. Γιατί τους μισείς τους Bretons μωρέ; Σου κλέψαν το μπιφτέκι σου; Ξέρει κανείς αν θα βάλουν Dark Brotherhood και Thieve's Guild στο παιχνίδι μελλοντικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fixxxer29 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Ξέρει κανείς αν θα βάλουν Dark Brotherhood και Thieve's Guild στο παιχνίδι μελλοντικά; Ναι θα βάλουν! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα