Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls Online

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάντως βλέπω ότι πολλοί τρελαίνονται με το queue, λέει 50 λεπτά δεν σημαίνει ότι θα περιμένεις τόσο.Εμένα π.χ όσες φορές με έβαλε να περιμένω, μπορεί να έλεγε 50 λεπτά αλλά μετά από 1 λεπτό έλεγε 30 λεπτά και συνολικά δεν περίμενα πάνω από 3-4 λεπτά για να με βάλει.Αν και το πρόβλημα ήταν μετά στο loading της περιοχής όπου δεν σταματούσε ποτέ :)

• Like 1
Δημοσ.

στο  official forum εχουν  ανοιξει 1 θεμα με το αν ο κοσμος  θα   sign up για full loot campaign( μιλαμε  μονο για pvp).Φυσικα μεχρι τωρα το 70% λεει οχι  20% ναι και 10% οτι  θα πρεπει να το σκεφτουν.

εγω παντως δεν υπαρχει περιπτωση να παιξω εκει ποτε

Δημοσ.

Μια που περιμένω queue εδώ και είκοσι λεπτά , θα γράψω δύο λόγια για τις εντυπώσεις μου από το game εώς τώρα. Σε γενικές γραμμές το game μου άφησε αρκετά καλές εντυπώσεις. Μου φανηκε πολύ καλύτερο από ότι περίμενα. Τα γραφικά, τα τοπία, η μουσική και οι ομιλίες κινούνται σε πολύ υψηλό επίπεδο. Κάπου είχα διαβάσει ότι έχει γραφικά morrowind. Τουλάχιστον αστείο και δεν το σχολιάζω. Τα γραφικά μου άρεσαν πιο πολύ από το GW2. Η μουσική και γενικότερα ο ήχος του παιχνιδιού σε συναρπάζουν και σε ταξιδεύουν θυμίζοντας παλιές καλές εποχές WoW. Τα τιτιβίσματα των πουλιών και ο θόρυβος απο μια καταιγίδα, η βροχή είναι ότι καλύτερο έχω ακούσει σε game.

Questing. Πολύ ενδιαφέρον quests που σε προκαλούν να ακούσεις/δεις όλους του διαλόγους και όχι απλά να τρέξεις να σφάξεις 5 λύκους και να μαζέψεις αντίδια...Έξυπνα puzzle.

Combat. Εδώ πρέπει να πω πως εάν κάποιος θέλει combat wow ή tera θα απογοητευτεί χωρίς να σημαίνει ότι είναι κακό. Με τον archer που έκανα δεν έχω κανένα πρόβλημα. Τονίζω όμως ότι για μένα το combat mechanics δεν είναι το A και το Ω.

Περισσοτέρα κάποια άλλη στιγμη  γιατί μόλις μπήκα στο game. Απολαύστε το παιχνίδι όσο μπορείτε

Δημοσ.

τους πήρε 1 μέρα να διορθώσουν bug που δεν μας άφηνε να φύγουμε απ΄το αρχικό νησί, enough said για την "ταχύτητα" τους, ελπίζω μονο να μην ήταν "bug" για να μας τρενάρουν για κάποιο λόγο..

Δημοσ.

Είναι πολύ Witcherοειδες πάντως ε;

εν τω μεταξύ πόσο άχρηστοι μπορεί να είναι για να κολλάει το παιγνίδι στις οθόνες μετάβασης, είτε από αποστολές , είτε από κατασκευές αντικειμένων κλπ;

Δημοσ.

Μιας και το δοκίμασα λίγο σε αυτή τη beta να πω και εγώ την γνώμη μου.

Γραφικά πολύ καλά, ήχος τρομερά καλός, σε 2πύρινο μηχάνημα (της γυναίκας) με Ati 4870 έπαιξε μια χαρά χωρίς προβλήματα, τα quests πολύ ωραία και διαφορετικά, αρκετό περπάτημα....ωραίο crafting αν και δεν το είδα όσο θα ήθελα.

Σχετικά με το targeting που με προβλημάτιζε μπορώ να πω ότι το βρήκα πολύ σωστό, αν δεν σημαδεύεις mod ή είναι μακρυά δεν λειτουργεί και σε περίπτωση που ο mob κουνηθεί τότε τον ακολουθεί.

Η μάχη μου άρεσε αρκετά σε γενικές γραμμές αν και για άτομα που έπαιζαν wow θα τους φανεί σίγουρα διαφορετική.

Αυτό που δεν μου άρεσε ιδιαίτερα είναι ότι όλες οι ζώνες είναι χύμα, με αποτέλεσμα ειδικά τώρα στην beta να τα βρίσκεις όλα άδεια και να μην δίνεται η ευκαιρία σε όλους για loot. Κάπου είχα διαβάσει ότι δεν θα έχει instances ισχύει?

Εγώ πάντως θα το τσιμπήσω μιας και μου άρεσε περισσότερο απ' ότι έχω δοκιμάσει τον τελευταίο καιρό.

Δημοσ.

Το δοκιμασα λιγο και δεν με τρέλανε καθόλου(δεν ειμαι και ο μεγαλύτερος TES fan βεβαια), να πληρώνεις το παιχνιδι+subscription ειναι αστειο για την ποιότητα του. Θα το ξαναδω οταν γινει f2p.

Δημοσ.

Νομίζω μέχρι την τρίτη στις 7 το απόγευμα ώρα Ελλάδας

Ένα έχω να πω, όσοι δεν έχετε παίξει Aldmeri Dominion χαρακτήρα ΧΑΝΕΤΕ. To Eboheart Pact τα maps + quests δε μου άρεσαν και τόσο, συγκριτικά μάλιστα με των Aldmeri Dominion είναι μια κλάση κάτω.

Razum-Dar for Emperor!

όσο για το θέμα αν αξίζει τα φράγκα κλπ κλπ κλπ, και για τον free month να το πάρετε, σίγουρα θα βγάλει πάνω από 1ευρώ/gameplay hours άρα -κατ'εμέ- τα βγάζει τα λεφτά του και ας το αφήσετε μετά.

Η μουσική, απίστευτη, και τα bugαρισμένα quest επίσης :P

Δημοσ.

Πριν λίγες ώρες δοκίμασα να φτιάξω δεύτερο χαρακτήρα, έναν Breton Templar.

Και αυτός είναι και ο λόγος που τελικά θα τ'αγοράσω το παιχνίδι. Πολύ πιο όμορφα quest σε αντίθεση με αυτά που έκανα με την Wood elf μου και τέλεια skills ο templar. Γουστάρω τρελά.

Για χάρη του δεν θα γκρινιάξω άλλο για το combat system :P

(I'll post some screenshots soon.)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...