dungeon master Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 μου έβγαλε q για 18 λεπτά, μετα dc, κατόπιν 2 φορές dc με error και μετά με έβαλε, εδώ και 1 ώρα ούτε κιχ, πάλι καλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Από την ώρα που ανέβηκε ο server, ούτε κιχ όντως. Εκτός από μερικά quest τα οποία είναι bugged, τίποτα άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Ένα έχω να πω, /reloadui !!! ααα και τα elder scrolls fanboys που ότι πεις,είτε σε λένε τρολ είτε 12χρονο είτε βλάκα.. ας το πω και εδώ να πέσουν να με φάνε,το combat system δεν είναι καθόλου καλό..ναι οκ ξέρω είναι beta,αλλά και πάλι! Επίσης είναι MMO,που είναι οι σωστές μπάρες;Πού είναι τα damage points; Άντε αυτά θα τα βάλουν.. ---- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizNick Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Η απορια μου.... με μονο μια action bar, των 5 slots...το end game pvp θα γινεται με 5 skills δηλαδη ...!??!? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dungeon master Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 εγώ ήμουν επιφυλακτικός για το πάντρεμα 2 διαφορετικών κόσμων, όπως ήμουν και για το swtor. Απ το λίγο πάντως που έχω δει το περίμενα πολύ χειρότερο γενικά, αλλά δείχνει να με διαψεύδει σε κάμποσα σημεία. Οκ δεν έχει την διαδραστικότητα στον βαθμό του skyrim κάτι αναμενόμενο για mmo, αλλά οι διάλογοι και τα q ξεφεύγουν αρκετά από τα σύνηθη "διάβασε το κείμενο" και "όπως είσαι τράβα σκότωσε 10 κατσαρίδες και φέρε μου τα πτώματα τους να φτιάξω σούπα". Τα γραφικά είναι imo ότι καλύτερο για το είδος μετά φυσικά από τα unreal powered (terra, blade and soul, c9) και στα ουλτρα δεν σέρνονται, τουλ σε σύστημα της προκοπής αντίθετα από πχ το τερρα που σε crowded φάσεις δεν πάει βήμα ούτε σε pc κτήνος. Βέβαια πόρισμα για mmo με 5 ώρες ενασχόληση δεν βγαίνει αλλά μέχρι τώρα εκεί που ζορίζεται (πολύ) είναι στο combat system, που είναι χειρότερο και από του skyrim, το οποίο είναι ήδη τραγικό. Δεν καταλαβαίνεις οπτικά ότι βαράς στόχο ή αέρα, η ηλίθια τακτική του skyrim "ορμάω, βαράω μια φορά, οπισθοχωρώ" είναι και εδώ μονόδρομος για melee, δεν βλέπεις health bar/level παρά μόνο όταν γυρίσεις το crosshair πάνω σε κάποιον άρα δεν ξέρεις τι να κάνεις αν κάποιος στην πέσει μέχρι να γυρίσεις να τον στοχέυσεις χάνοντας πολύτιμα δευτερόλεπτα μιας και αυτός δεν θα στέκεται άγαλμα. Ακόμη και σε σύγκριση με την αρχαιολογία το wow είναι πολύ πίσω σε combat mechanics κυρίως στην αίσθηση και στην απόκριση στα hit/misses που (δεν) έχει, πόσο μάλλον με τα tera, c9 από τα οποία δυστυχώς απέχει κάμποσα έτη φωτός. Αν τα combat mechs δεν ήταν τόσο σημαντικά στα mmo θα το έβλεπα αλλιώς αλλά το παιχνίδι βγαίνει σε 1,5 μήνα και ούτως ή άλλως δεν είναι από τις αλλαγές που γίνονται συχνά, για την ακρίβεια ποτέ δεν έχω δει να αλλάζουν αυτά τα συστήματα. Εχω την αίσθηση ότι αν έβγαινε b2p θα γινόταν ανάρπαστο, πολλοί θα του συγχωρούσαμε τα ελατώμματα του γιατί θα σκεφτόμασταν "ένα 60 ρι είναι, θα το παίξω σαν single και μόλις τελειώσω το campaign στο ράφι και κατέβασμα/λογκάρισμα όποτε κάνω κέφι".Τώρα με την συνδρομή σκέφτεσαι "μπα, μάπα combat mechanics έχει, instancες δεν έχει, ούτε raid, ούτε οργανωμένο pvp (αρένες, bg με ladder), απλά θα μαζεύονται κάποιοι ζέργκουλες στην "πλατεία" και θα παίζουν φάπες, γιατί να πλερώνω μηνιαίο χαράτσι όταν δεν έχει πράγματα που προσφέρουν mmo δεκαετίας?" Εδώ να σχολιάσω και κάτι που ακούγεται συχνά από φανμποϋς, "είναι πνευματικό τέκνο του daoc αρα ορθώς δεν έχει instances, οργανωμένο pvp, raids, το ένα, το άλλο, το παρ'άλλο κλπ". Ξεχνάνε πότε βγήκε όμως το daoc, δεν είμαστε στο 2001, υπάρχουν δεκάδες τίτλοι που συνωστίζονται για την ίδια πίτα και προσφέρουν πολλά περισσότερα. Η ίδια η δημιουργός του daoc, η mythic, έβγαλε το (ουσιαστικά) daoc 2, to warhammer, που είδατε πόσο καλά τα πήγε και που βρίσκετε τώρα. Τώρα αν όντως η ζενιμαξ ειλικρινά περιμένει να κρατήσει κόσμο εν έτει 2014 με μοναδικό endgame το zerg vs zerg στην cyrodiil ή έβαλε συνδρομή για κλασική αρπαχτή απ'τους νοσταλγούς και τα tes fanboys και όσους ψαρώσουν για κάμποσο καιρό και σε κανά χρόνο να γίνει f2p, δεν το ξέρω. Δεν νομίζω φυσικά ότι απευθύνεται μόνο σε νοσταλγούς του daoc μιας και αυτοί δεν αρκούν να κρατήσουν έναν ΑΑΑ τίτλο, - τρανή απόδειξη το warhammer της "μυθικής" mythic, όσο για τα tes fanboys αυτά θα αρχίσουν να λακίζουν μόλις καταλάβουν ότι άλλο single player άλλο mmo, με τους αναπόφευκτους περιορισμούς του είδους. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 εγώ ήμουν επιφυλακτικός για το πάντρεμα 2 διαφορετικών κόσμων, όπως ήμουν και για το swtor. Απ το λίγο πάντως που έχω δει το περίμενα πολύ χειρότερο γενικά, αλλά δείχνει να με διαψεύδει σε κάμποσα σημεία. Οκ δεν έχει την διαδραστικότητα στον βαθμό του skyrim κάτι αναμενόμενο για mmo, αλλά οι διάλογοι και τα q ξεφεύγουν αρκετά από τα σύνηθη "διάβασε το κείμενο" και "όπως είσαι τράβα σκότωσε 10 κατσαρίδες και φέρε μου τα πτώματα τους να φτιάξω σούπα". Τα γραφικά είναι imo ότι καλύτερο για το είδος μετά φυσικά από τα unreal powered (terra, blade and soul, c9) και στα ουλτρα δεν σέρνονται, τουλ σε σύστημα της προκοπής αντίθετα από πχ το τερρα που σε crowded φάσεις δεν πάει βήμα ούτε σε pc κτήνος. Βέβαια πόρισμα για mmo με 5 ώρες ενασχόληση δεν βγαίνει αλλά μέχρι τώρα εκεί που ζορίζεται (πολύ) είναι στο combat system, που είναι χειρότερο και από του skyrim, το οποίο είναι ήδη τραγικό. Δεν καταλαβαίνεις οπτικά ότι βαράς στόχο ή αέρα, η ηλίθια τακτική του skyrim "ορμάω, βαράω μια φορά, οπισθοχωρώ" είναι και εδώ μονόδρομος για melee, δεν βλέπεις health bar/level παρά μόνο όταν γυρίσεις το crosshair πάνω σε κάποιον άρα δεν ξέρεις τι να κάνεις αν κάποιος στην πέσει μέχρι να γυρίσεις να τον στοχέυσεις χάνοντας πολύτιμα δευτερόλεπτα μιας και αυτός δεν θα στέκεται άγαλμα. Ακόμη και σε σύγκριση με την αρχαιολογία το wow είναι πολύ πίσω σε combat mechanics κυρίως στην αίσθηση και στην απόκριση στα hit/misses που (δεν) έχει, πόσο μάλλον με τα tera, c9 από τα οποία δυστυχώς απέχει κάμποσα έτη φωτός. Αν τα combat mechs δεν ήταν τόσο σημαντικά στα mmo θα το έβλεπα αλλιώς αλλά το παιχνίδι βγαίνει σε 1,5 μήνα και ούτως ή άλλως δεν είναι από τις αλλαγές που γίνονται συχνά, για την ακρίβεια ποτέ δεν έχω δει να αλλάζουν αυτά τα συστήματα. Εχω την αίσθηση ότι αν έβγαινε b2p θα γινόταν ανάρπαστο, πολλοί θα του συγχωρούσαμε τα ελατώμματα του γιατί θα σκεφτόμασταν "ένα 60 ρι είναι, θα το παίξω σαν single και μόλις τελειώσω το campaign στο ράφι και κατέβασμα/λογκάρισμα όποτε κάνω κέφι".Τώρα με την συνδρομή σκέφτεσαι "μπα, μάπα combat mechanics έχει, instancες δεν έχει, ούτε raid, ούτε οργανωμένο pvp (αρένες, bg με ladder), απλά θα μαζεύονται κάποιοι ζέργκουλες στην "πλατεία" και θα παίζουν φάπες, γιατί να πλερώνω μηνιαίο χαράτσι όταν δεν έχει πράγματα που προσφέρουν mmo δεκαετίας?" Εδώ να σχολιάσω και κάτι που ακούγεται συχνά από φανμποϋς, "είναι πνευματικό τέκνο του daoc αρα ορθώς δεν έχει instances, οργανωμένο pvp, raids, το ένα, το άλλο, το παρ'άλλο κλπ". Ξεχνάνε πότε βγήκε όμως το daoc, δεν είμαστε στο 2001, υπάρχουν δεκάδες τίτλοι που συνωστίζονται για την ίδια πίτα και προσφέρουν πολλά περισσότερα. Η ίδια η δημιουργός του daoc, η mythic, έβγαλε το (ουσιαστικά) daoc 2, to warhammer, που είδατε πόσο καλά τα πήγε και που βρίσκετε τώρα. Τώρα αν όντως η ζενιμαξ ειλικρινά περιμένει να κρατήσει κόσμο εν έτει 2014 με μοναδικό endgame το zerg vs zerg στην cyrodiil ή έβαλε συνδρομή για κλασική αρπαχτή απ'τους νοσταλγούς και τα tes fanboys και όσους ψαρώσουν για κάμποσο καιρό και σε κανά χρόνο να γίνει f2p, δεν το ξέρω. Δεν νομίζω φυσικά ότι απευθύνεται μόνο σε νοσταλγούς του daoc μιας και αυτοί δεν αρκούν να κρατήσουν έναν ΑΑΑ τίτλο, - τρανή απόδειξη το warhammer της "μυθικής" mythic, όσο για τα tes fanboys αυτά θα αρχίσουν να λακίζουν μόλις καταλάβουν ότι άλλο single player άλλο mmo, με τους αναπόφευκτους περιορισμούς του είδους. φίλε δεν χρειάζεται να γράψεις ένα χαλί για να περιγράψεις το αυτονόητο οι χρηματοδότες του game είχαν μια φαεινή ιδέα να εισπράττουν μηνιαία συνδρομή από ένα στην ουσία single player game (δεν έχει instances, οργανωμένο pvp, raids, το ένα, το άλλο, το παρ'άλλο κλπ που ενα mmo έχει στανταρ εδώ και μια δεκαετία) απ ότι φαίνεται από τα αρνητικά σχόλια σε όλο το ίντερνετ εμείς οι gamers δεν θα τους το επιτρέψουμε όπως δεν το επιτρέψαμε και με το swtor (θυμίζω ήταν ένα coop game που το βάφτισαν mmo για την μηνιαία συνδρομή) δε 'μπα 'να 'χει τον πιο βαρύ και ασήκωτο τίτλο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Για single player καλό είναι, αν και θα προτιμούσα το SKYRIM. .. Χάσιμο χρόνου και χρημάτων... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα κόσμε! Πάααμε λοιπόν για την 2η μέρα testing μπας και βγάλουμε κανα πόρισμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Γενικά από αυτά που διαβάζω, του δίνω 3 μήνες το πολύ μέχρι να γίνει f2p. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alithinos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Για single player καλό είναι, αν και θα προτιμούσα το SKYRIM. .. Χάσιμο χρόνου και χρημάτων... Εμένα δεν θα μου άρεσε σαν single player.... Τελευταία φορά που συνδέθηκα έψαχνα να βρώ quest για να έχω κάτι να κάνω. Σε όλο το χώρο του map,2 npcs βρήκα που να μιλάν,και αυτά που έλεγαν δεν είχαν σχέση με quest. Περπάταγα Βόρεια,Νότια,Δυτικά,Ανατολικά,προς όλες τις μεριές του χάρτη,μέχρι που μετά από κάνα μισάωρο αντιλήφθηκα ότι είχε περάσει μισή ώρα που δεν έκανα τίποτα στο παιχνίδι,και απλά περπατούσα άσκοπα τριγύρω. Που είναι τα quests ρε παιδιά ? Και γιατί δεν με αφήνει να προχωρήσω παραπέρα και είμαι κλειδωμένος σε μια περιοχή ? Δηλαδή εκεί που σε Oblivion/Skyrim πάντα έχεις ένα journal τίγκα με τόσα quest που ξεχνάς και τον αριθμό τους,εδώ κάνεις αμάν να βρεις ένα quest για να έχεις κάτι να ασχολείσαι. Τόσο άδειοι που είναι οι κόσμοι,δεν θα μου φαινόταν παράξενο το Skyrim παρ' ότι έχει μικρότερο σε έκταση κόσμο,να έχει περισσότερα quests και dungeons από το Online. Και το να είσαι κολλημένος σε περιοχή... Πόσο μη-Elder Scrolls είναι αυτό το πράγμα. {Το μότο της σειράς είναι "Είσαι αυτός που θέλεις,πας όπου θέλεις όποτε το θέλεις,κάνεις ότι θέλεις"} Todd Howard Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Μια χαρά αρκετά quests έχει, εκτός αν έκανες όλα τα quest της περιοχής και το μόνο που μένει είναι να αλλάξεις map. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alithinos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Μια χαρά αρκετά quests έχει, εκτός αν έκανες όλα τα quest της περιοχής και το μόνο που μένει είναι να αλλάξεις map. Είμαι dark elf και είμαι στη περιοχή που πρέπει να ρίξω αυγά σε αυτούς του covenant για να τους φαν τα Bull Netches. Το έκανα αυτό. Πήγα πίσω στον καζίτ και μίλησα,έκανα και κάποιο άλλο quest που βρήκα εκεί πέρα... Πήγα προς εκεί που φαίνεται το τέλος του map,αλλά η πόρτα είναι κλειδωμένη,δε με αφήνει να φύγω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Το quest που πρέπει να διαλέξεις μεταξύ του να σώσεις τα docks ή το Keep το έκανες; Πάτα το J και κάνε click στα main/Bol Foyen/Guild κλπ γιατί έχουν εκεί quests που μπορεί να τα έχεις πάρει αλλά να μη τα βλέπεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Επειδη εχω φιλους που ενδιαφερονται για την κουτατη συλλεκτικη,απο ποιο site να την προπαραγγειλουνε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Plug Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Το παιγνίδι ως τώρα, είναι περισσότερο elderscrolls και λιγότερο ονλαιν. Δε ξέρω τι συμβαίνει με το pvp αλλά στα πρώτα επίπεδα, η αλλιλεπιδραση μεταξύ των παικτών, πέρα από τη γκρίνια μεταξύ των παικτών, είναι ανύπαρκτη. Τα γραφικά του είναι πανέμορφα, η μηχανική του παιχνιδιού απαιτεί βελτίωση. Όμορφη μουσική. Θα το πάρω(από nuveem κ θέλω τη βοήθεια σας) θα παίξω ένα δύο μήνες, να συνεισφέρω λίγο στην εταιρία κ μετά θα περιμένω να γίνει δωρεάν, εκτός κι αν είναι l2 ή eve στο pvp. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα