Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls Online

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο server είναι κάτω για patching και reboot μέχρι τις 15:30pm EST (22:30 ώρα Ελλάδος)

EDIT : Το ανανέωσαν

The beta server is currently offline to re-enable Cyrodiil. At this time we expect it to be back online no later than 4:00pm EST.

Ήτοι 23:00 ώρα Ελλάδος

Χαχαχα Και με το που έκανα update την σελίδα

The beta server is currently offline to re-enable Cyrodiil. At this time we expect it to be back online no later than 4:30pm EST.

Ήτοι 23:30 ώρα Ελλάδος

Επεξ/σία από Apoll
  • Like 1
  • Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η πλάκα είναι ότι και στο προηγούμενο session το Σάββατο είχαν κλείσει το server για 6 ώρες patch. Και μετά έπαιζε μέχρι το πρωί της Δευτέρα χωρίς κανένα πρόβλημα.

Όσον αφορά την εμπειρία παικτών στο παιχνίδι, οι συνάδελφοι που τους έδωσα τα 10 κλειδιά από το λινκ που μου έδωσε η Zenimax προπαράγγειλαν όλοι αφού έπαιξαν κάμποσες ώρες χτες και σήμερα.

Σημείωση κανείς δεν έχει παίξει σε MMO, μόνο Elder Scrolls.

Δημοσ.

Νταξει ο καθενας προτιμαει αυτο που του αρεσει κ αναλογα τι εχει παιξει στο παρελθον

Για εμενα απο αυτο που ειδα δεν τα αξιζει 12 ευρω το μηνα , οχι οταν υπαρχουν αλλα παιχνιδια στυλ GW2 που ειναι σε καλυτερο επιπεδο κ ειχαν καλυτερες beta απο αυτη του TESO

Δημοσ.

παιξαμε οσο παιξαμε λοιπον (δυστηχως οχι pvp) και εν γενει καταληγω στα εξης: 

1.Γραφικα παρα πολυ καλα (τα οποια Bugs θα συμμαζευτουν)

2.Μουσικη αψογη (οπως παντα)

3.Πολυ μεγαλο content

4.Αν ηταν free θα γινοταν χαμος, για 13-15e μαλλον αρκετος κοσμος δεν ακολουθει. Εγω σιγουρα οχι.

Και, αυτο που σκεφτομαι τις τελευταιες ωρες, αν δεν λεγοταν elder scrolls, για mmo εγω δεν θα ειχα ασχοληθει καν.

Δεν ειδα player interactions, και τις πιο πολλες φορες μαλλον με εκνευριζε που εβρισκα και αλλους παιχτες να σκοτωνουν οτι και εγω. Μπορει να ειναι συνηθεια της μοναξιας των elder παιχνιδιων. Αφηνω ανοιχτο το pvp που οπως ειπα δεν ειδα. Μπορει εκει να αλλαξουν αρδην τα δεδομενα και να μιλαμε για παιχνιδαρα. Ειδωμεν.

Δημοσ.

Κοιτάχτε, η τιμή είναι £8,99 το μήνα.  Ητοι 10 ευρώ με τις σημερινές ισοτιμίες.

Πιστεύω οι περισσότεροι από εδώ μέσα μπορεί να βρουν κάποια άκρη να πληρώνουν 10 αντί για 12.99.

Αν όχι, κάτι μπορεί να βοηθήσω και εγώ από εδώ για όσους πραγματικά ενδιαφέρονται, να κόψουν αυτό το ανεξήγητο 30% επιπλέον.

Επίσης, όσοι ενδιαφέρονται να σας κάνω εμαιλ στο παιχνίδι heavy panoplies και όπλα από Khajit, και να μου στείλετε από τα δικά σας style :)

(κάνε pm να σας στείλω το όνομα).

Δημοσ.

πηγα για φαγητό και 3 ώρες μετα,θελει 1 ώρα αναμονή....Ρε δε γαμιέστε,που κάνετε και τεστ κοπώσεως.....

Μπορει καποιος να μου το παρει απο νουβεμ και να του στείλω τα χρήματα; δε ξερω πως διάολο να ψωνίσω απο εκει..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...