Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls Online

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα quests είναι υπερ-βαρετά, πήγαινε εκεί, μετά πιο 'κει, μετά ξαναγύρνα πίσω και μετά ξαναπήγαινε..Βάλτε quests της προκοπής ρε άνθρωποι, εύκολα και γρήγορα στην αρχή με mobs και στο τέλος να σκοτώνεις το μεγαλύτερο, κάπως έτσι.Μπλα μπλα συνέχεια και τρέξιμο, είναι δυνατόν να μην βαρεθείς ; Αλλά ακόμα και έτσι το Lore δεν λέει και πολλά μέχρι στιγμής.

Δημοσ.

Χρειάζεται να μπουν floating numbers να ξέρεις πόσο dmg κάνεις και αν ένας συνδυασμός skill βγάζει περισσότερο dmg και όχι μόνο με το μάτι. 

και τελικά πολύ κατάθλιψη τα maps του Ebonheart Pact, ενώ έφτιαξα το Khajiit μου και εκτός από τα τρομερά dialogues με άλλα Khajiit είναι όμορφο το starting island

• Like 2
Δημοσ.

Τα γραφικα ειναι οντως μια χαρα, δεν καταλαβαινω γιατι μερικοι γκρινιαζουν. Καλυτερα απο τα περισοτερα MMO. Μην ξεχνατε οτι δεχετε και mods και ισως στο μελλον δουμε αρκετα απο αυτα να βελτιωνουν και αλλο τα γραφικα οπως δηλαδη εγινε και με το Skyrim. Εχει καποια θεματακια οπως τα μεγαλα loading times τα οποια ισως οφειλονται στο μεγαλο load του server? Δεν ξερω αλλα ειναι ενοχλητικα! 

Αυτο που με προβληματιζει ομως ειναι το combat system...μεχρι στιγμης δεν μ'αρεσει σε αυτο τον τομεα το παιχνιδι. Δεν ξερω αν βελτιωνετε σε μεγαλυτερα levels, ελπιζω πως ναι..

Όταν το έλεγα εγώ πρίν ακόμα βγεί το παιχνίδι μου λέγατε άσε ρε και πώς το ξέρεις και τι ήθελες να είναι κτλ κτλ...

Ε λοιπών Νά τα τώρα!!! όταν είχα πεί, ας έκανα μία βελτιωμένη έκδωση του gameplay του AOC και τότε ναί! μιλάμε για παιχνιδάρα! αλλα έτσι? τί? Μπάλες... θα χάσουν πολύ κόσμο απο αυτό και θα το δείτε. εμένα με έχασαν ήδη.

Δημοσ.

Και επίσης όταν κάνουμε crafting σε διάφορους πάγκους κ μετά θέλουμε να βγούμε κολλάει πάρα πολύ συχνά.

Δημοσ.

Τα quests είναι υπερ-βαρετά, πήγαινε εκεί, μετά πιο 'κει, μετά ξαναγύρνα πίσω και μετά ξαναπήγαινε..Βάλτε quests της προκοπής ρε άνθρωποι, εύκολα και γρήγορα στην αρχή με mobs και στο τέλος να σκοτώνεις το μεγαλύτερο, κάπως έτσι.Μπλα μπλα συνέχεια και τρέξιμο, είναι δυνατόν να μην βαρεθείς ; Αλλά ακόμα και έτσι το Lore δεν λέει και πολλά μέχρι στιγμής.

Προτιμώ αυτά παρά τα αρχικά quests του wow πάντως  :P

Δημοσ.

Χρειάζεται να μπουν floating numbers να ξέρεις πόσο dmg κάνεις και αν ένας συνδυασμός skill βγάζει περισσότερο dmg και όχι μόνο με το μάτι. 

ΣΟΥ ΣΟΥ ΟΧΙ.

Δημοσ.

Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι μου αρέσει.

Στα θετικά του τα γραφικά , το UI , το skill system , crafting , η αίσθηση που σου δίνει ο κόσμος του (το πιο σημαντικό!)

Σε κάποια άλλα σημεία θέλω να το δω λίγο περισσότερο για να αποφασίσω, όπως π.χ. για τα quests και το combat system το οποίο μέχρι στιγμής δε μου έχει κάνει αίσθηση. Ειδικά το 2ο , θα το έλεγα ρηχό , κρατάω όμως μια πισινή διότι πρόκειτε για τα αρχικά levels.

Δυσκολεύομαι όμως να δικαιολογήσω καραγκιοζιλίκια τύπου imperial edition και παίζω όλα τα races σε οποιοδήποτε faction με Pre-order και μόνο.

Τέλος, η μεγαλύτερή μου ένσταση αν θέλετε είναι ότι κυκλοφορεί επίσημα σε λιγότερο από δυο μήνες. Δεν πιστεύω ότι είναι έτοιμο. Σε τέτοιο χρονικό διαστημα ελάχιστα πράγματα θα αλλάξουν/προστεθούν για να δικαιολογήσει την μηνιαία συνδρομή του. Ελπίζω να με διαψεύσουν πραγματικά , πρώτον γιατί είμαι fan της σειράς και 2ον γιατί μετά το wow δεν έχω βρει κάποιο mmo που να με κρατήσει περισσότερο από μήνα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...