Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls Online

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια χαρά το έκανα εγώ και έκανα και μπόλικα quests, ατυχία; Τώρα πάντως δε μπορώ να κάνω advance γιατί λείπει το Skyward Gem από το tutorial :P

1tdvLao.jpg

Δημοσ.

Είδα πολλά ωραία πράγματα μέχρι τώρα. Πράγματα που δεν είχα δει στο SWTOR στην αντίστοιχη beta.  To game θα δικαιώσει...Περισσότερα από τρίτη

Δημοσ.

Είμαι στο Ash Mountain. Απλά και μόνο από αυτά που λένε οι Dark Elves για τους Argonian και ότι τους έκαναν, θέλω να φορτώσω το Skyrim και να πάω στην Windhelm και όλους τους κλαψιάριδες εκεί πέρα που λένε "αααα οι κακοί Nords είναι ρατσιστές εναντίων μας" ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΦΑΞΩ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ

Δημοσ.

Λοιπόν μετά από αρκετές ώρες (μιας και έχει mini maintenance) ευκαιρία να γράψω εντυπωσεις.

Έχω πάει 7 lvl, μην νομίζετε ότι είναι εύκολο, παίρνει ώρα αν κάθεσαι και ακούς διαλόγους και διαβάζεις τα πάντα για το Lore. Με τον Argonian Dual-Wield Nightblade μου βρίσκομαι στο Ash Mountain που έχει εκραγεί. Πολύ μουντή και βαριά η ατμόσφαιρα μέχρι στιγμής και στα 3 map που έχω αλλάξει και έχει άρχίσει λίγο να κουράζει, ελπίζω μετά να πάω κάπου πιο εύκρατα να δούμε και λίγο πράσινο.

Το παιχνίδι είναι καλό. Δεν έχει τόσα πολλα bugs, τα περισσότερα που αντιμετώπισα ήταν εξαιτίας του stress που τράβαγε ο server. Το πιο κοινό bug είναι όταν μιλάς με ένα NPC και αφού πατήσεις "Goodbye" δεν γίνεται τίποτα.

Η λύση σε αυτό είναι να γράψεις στο chat /reloadui

Πάντως όσο πιο πολύ παίζω και όσο πιο πολύ το καταλαβαίνω τόσο πιο πολύ μου αρέσει.

ΑΛΛΑ (γιατί πάντα υπάρχει ένα "αλλά")

Για subscription μέχρι στιγμής δεν με έχει πείσει ότι το αξίζει, μπορεί πιο μετά δε λέω, αλλά για την ώρα είναι ένα Guildwars 2 απλά στον κόσμο του Tamriel. Και δεν το λέω για κακό αυτό, ίσα ίσα, αλλά το GW2 είναι buy2play και αυτό πρέπει να κάνουνε και αυτοί εδώ ΕΚΤΩΣ ΑΝ πιο μετά το content που θα δω τα αξίζει.

Πάντως το όλο hype του να το θάψουμε είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΛΑΘΟΣ γιατί το παιχνίδι είναι πολύ καλό, απλά ζούμε στην εποχή του reddit, είτε κάτι θα γίνεται overhyped είτε κάτι θα γίνεται overburried απλά γιατί έτσι κάνουν όλοι . Και όχι δεν θα δεχτώ άποψη κανενός που δεν έβαλε 3-4 ώρες στο παιχνίδι (in game time όχι να περιμένει να μπει λόγω maintenance/queue/dcs) γιατί το παιχνίδι προσφέρει πολλά πράγματα όσο περνάει η ώρα.

Και τα γραφικά του για MMO είναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ και πολύ όμορφα

• Like 6
Δημοσ.

Τα γραφικα ειναι οντως μια χαρα, δεν καταλαβαινω γιατι μερικοι γκρινιαζουν. Καλυτερα απο τα περισοτερα MMO. Μην ξεχνατε οτι δεχετε και mods και ισως στο μελλον δουμε αρκετα απο αυτα να βελτιωνουν και αλλο τα γραφικα οπως δηλαδη εγινε και με το Skyrim. Εχει καποια θεματακια οπως τα μεγαλα loading times τα οποια ισως οφειλονται στο μεγαλο load του server? Δεν ξερω αλλα ειναι ενοχλητικα! 

Αυτο που με προβληματιζει ομως ειναι το combat system...μεχρι στιγμης δεν μ'αρεσει σε αυτο τον τομεα το παιχνιδι. Δεν ξερω αν βελτιωνετε σε μεγαλυτερα levels, ελπιζω πως ναι..

Δημοσ.

Τα γραφικα ειναι οντως μια χαρα, δεν καταλαβαινω γιατι μερικοι γκρινιαζουν. Καλυτερα απο τα περισοτερα MMO. Μην ξεχνατε οτι δεχετε και mods και ισως στο μελλον δουμε αρκετα απο αυτα να βελτιωνουν και αλλο τα γραφικα οπως δηλαδη εγινε και με το Skyrim.

Για τα γραφικά, συμφωνώ απόλυτα.

Από εμένα πολύ καλό το παιχνίδι.

• Like 1
Δημοσ.

Για subscription μέχρι στιγμής δεν με έχει πείσει ότι το αξίζει, μπορεί πιο μετά δε λέω, αλλά για την ώρα είναι ένα Guildwars 2 απλά στον κόσμο του Tamriel. Και δεν το λέω για κακό αυτό, ίσα ίσα, αλλά το GW2 είναι buy2play και αυτό πρέπει να κάνουνε και αυτοί εδώ ΕΚΤΩΣ ΑΝ πιο μετά το content που θα δω τα αξίζει.

Αυτό ^

• Like 2
Δημοσ.

Ενταξει οπως λεει και ο Joe υπαρχει θεμα στην μηνιαια συνδρομη και συμφωνω ..Το χαλαει πολυ το παιχνιδι ,δεν γινεται να παιζεις ενα skyrim online και να πληρωνεις ...

Δημοσ.

Όντως το παιχνίδι δεν αξίζει τη μηνιαία συνδρομή, θα πρέπει να 'ναι νέο φοβερό MMO με πολλές καινοτομίες που να σε τραβάνε για να αξίζει να τα σκας κάθε μήνα.Άμα είναι μία απ' τα ίδια ποιος ο λόγος.Βάλτε ένα απλό b2p και αφήστε τους fans του elder scrolls να το παίζουν,

Δημοσ.

Καιιιι μόλις με πέταξε έξω πρώτη φορά μετά από 2-3 ώρες παιχνιδιού.

Οκ, γενικά το παιχνίδι είναι όμορφο (γραφικά, μουσική, εμφάνιση των characters κλπ.). Αυτό που με χαλάει όμως είναι οι μάχες. Σαν να κολλάνε πάρα πολύ οι κινήσεις όταν μάχομαι ακόμα και με καβουράκια :P Το ui μ'αρέσει.

Τα quests ως τώρα nothing special.

Θα παίξω κάμποσες ώρες ακόμα και μετά θ'αποφασίσω αν αξίζει η συνδρομή.

(Πάντως, ως τώρα δεν έχω ενθουσιαστεί με κάτι συγκεκριμένο.)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...