Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls Online

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στην λίστα που παραθέτεις, πάνω από τα μισά δεν είναι ούτε bugs ούτε glitches.

Όσον αφορά τα γραφικά, ναι είναι 2χ φορές καλύτερα από την προηγούμενη beta και με καλύτερες επιδόσεις. Τότε όλα στο μέγιστο έβγαζε 60fps η 780. Τώρα βγάζει 90fps (σε 120hz οθόνη) και είναι καλύτερα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ε μα το έγραψα,δεν συνάντησα τόσο προβλήματα από θέμα bugs,αλλά κυρίως η δυσαρρέσκεια μου οφείλεται πρώτον στο ότι περίμενα το παιχνίδι να μοιράζεται περισσότερα κοινά με τη single player σειρά elder scrolls,και δεύτερον ότι από θέμα παρουσίασης θυμίζει αρκετά παλαιότερα παιχνίδια.

Περίμενα να είναι ένα κλασσικό Elder Scrolls με online multiplayer,όχι ένα generic mmo με skins βασισμένα στο κόσμο του Elder Scrolls.

με πεταξε εξω και οταν παω να μπω παλι μου λεει οτι ο χαρακτηρας μου ειναι στο παιχνιδι ακομα και δεν με αφηνει να κανω log in !!!

Εμενα το παιχνιδι μου αρεσε....Τα γραφικα ειναι μια χαρα, μονο το συστημα μαχης μου φανηκε καπως αλλα το συνηθισα...παντως για να πω την αληθεια δεν μου εκανε αυτο το κλικ για να μπω στο τρυπακι της συνδρομης....αν ηταν να πληρωσω μια φορα να αγορασω το παιχνιδι ναι μπορει να το εκανα αλλα μεχρι εκει!!!!

Ε μα το έγραψα,δεν συνάντησα τόσο προβλήματα από θέμα bugs,αλλά κυρίως η δυσαρρέσκεια μου οφείλεται πρώτον στο ότι περίμενα το παιχνίδι να μοιράζεται περισσότερα κοινά με τη single player σειρά elder scrolls,και δεύτερον ότι από θέμα παρουσίασης θυμίζει αρκετά παλαιότερα παιχνίδια.

Περίμενα να είναι ένα κλασσικό Elder Scrolls με online multiplayer,όχι ένα generic mmo με skins βασισμένα στο κόσμο του Elder Scrolls.

Μπορείς να μου πεις σε τί δεν μοιάζει με το Oblivion ή το Skyrim;

Στις μάχες; Ελευθερία του χαρακτήρα σου να τον φτιάξεις όπως εσύ θες;

Μπορείς να μου πεις σε τί δεν μοιάζει με το Oblivion ή το Skyrim;

Στις μάχες; Ελευθερία του χαρακτήρα σου να τον φτιάξεις όπως εσύ θες;

Μα δεν είδες τι έγραψα παραπάνω στα σχόλια με τη λίστα ?

Τα ίδια πράγματα να γράφω ξανά ?

Παίζοντας Elder Scrolls ξέρω ότι:

# Μπορώ να πάω σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμου ότι ώρα θέλω,χωρίς να είμαι περιορισμένος.

# Μπορώ αν θέλω να παίξω τον καλό,τον αδιάφορο ή τον κακό.

# Μπορώ να κλέψω από οποιονδήποτε NPC βρω μπροστά μου.

# Μπορώ να επιτεθώ σε όλους τους NPCs,και με εξαίρεση τους quest givers να τους σκοτώσω.

# Υπάρχει νομικό σύστημα και αν παραβώ νόμους του Tamriel θα με πετάξουν σε ένα μπουντρούμι.

# Κάθε NPC θα είναι με κάποιο τρόπο συνδεδεμένος με ένα quest,και όλοι οι npcs θα έχουν τουλάχιστον μια γραμμή διαλόγου.

# Κάθε λίγα μέτρα που περπατάω στη χώρα θα ανακαλύπτω νέο μέρος για περιπέτεια.

# Μέχρι να ολοκληρώσω ένα quest από τη στιγμή που θα το πάρω,θα έχω μαζέψει άλλα 4-5 στο journal. Δεν θα τριγυρνάω από δω και από κει κυνηγώντας τον κάθε npc μπας και βρω κάποιον quest giver.

# Τα Daedra είναι απ τα πιο δυνατά πλάσματα που μπορεί να συναντήσει κανείς,το πιο αδύναμο Daedra είναι κλάσεις πιο δυνατό από ένα rat ή goblin.

# Από αρκετά νωρίς θα μου γίνουν γνωστές οι safe areas,και αρκετά dungeons,ώστε το pacing να είναι όπως το προτιμώ,και ανά πάσα στιγμή άμα το θελήσω να βρεθώ σε dungeon να πολεμάω ή σε μια πόλη να ρωτάω για κουτσομπολιά.

# Μέσα σε λιγότερο από 1 ώρα παιχνιδιού θα μπορέσω να έχω φτάσει σε ένα μέρος να αγοράσω νέα ρούχα,ή armor,ή όπλα,και να πουλήσω τη σαβούρα που μάζεψα από το αρχικό tutorial dungeon.

# Μπορώ να μπω σε μαγαζιά και σπίτια και να ψάχνω ράφι-ράφι τα έπιπλα για να βρω κάτι ενδιαφέρον.

# Οι εχθροί δεν θα κάνουν respawn μπροστά στα μάτια μου λίγα δευτερόλεπτα αφού τους σκοτώσω.

# Η ζωή μου δεν θα κάνει regenerate γρηγορότερα και από fps,τουλάχιστον χωρίς πρώτα να έχω γίνει καμιά 50αρια level mage.

Λοίπουν πολλά πράγματα στο online από αυτά που έχουν τα single player,τι να λέμε τώρα...

• Like 1

Δεν βλέπεις που λέμε τόσες σελίδες "ΔΕΝ ΕΧΕΙ INSTANCES"; Μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις.

Eξακολουθεί να μου φαίνεται ηλίθια ιδέα-concept . Τώρα για τα γραφικά που δεν άρεσαν σε κάποιους σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο αλλά καλώς-κακώς πρέπει να τα συγκρίνουμε με άλλα MMO και όχι  με sp παιχνίδια. Οπότε δεν μου φαίνονται άσχημα. To combat system έχει λίγο latency αλλά λογικά οφείλεται στο ότι είναι Beta. Τέλος έχω να πω ότι ο Nightblade έχει ωραία skills για αρχή. Nice

εν το μεταξύ υπάρχει ένα μπέρδεμα τώρα,με τους παίκτες της βήτα να είναι ακόμα σε nda και στα official forums να κλειδώνουν κάθε thread που αναφέρεται στο παιχνίδι,ενώ για τα gaming sites δεν ισχύει το ίδιο και άρχισαν να βγάζουν previews.

http://www.escapistmagazine.com/articles/view/editorials/reviews/previews/10975-3-Things-Skyrim-Players-Need-to-Know-About-ESO

http://www.gamespot.com/articles/the-elder-scrolls-online-trapped-between-worlds/1100-6417556/

Έχω το avg Internet security 2014, και έχω το firewall στο interactive mode, και για κάποιον άγνωστο λόγο μου έκανε block το ESΟ στην login screen, (όχι στο launcher- με το launcher ήμουν οκ) και δεν μπορούσα να κάνω log in και μου έβγαζε "error 201". Το αναφέρο για οποιονδήποτε έχει παρόμοιο πρόβλημα.

@ Alithinos

στη λίστα με τα αρνητικά του, τα είπες όλα. δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο.

βέβαια ίσως ζητάμε πολλά αφού συνήθως τα mmo ήταν ένα κακό single rpg, αλλά το community και η επαφή των ανθρώπων μέσα σε αυτό, είναι αυτό που το καθορίζει. Δηλαδή πριν το κατακρίνουμε πρέπει να δούμε τα dungeons που θα έχει, το pvp , τα guilds κτλπ

βέβαια όταν είναι elder scrolls περιμένεις κάτι καλύτερο από αυτό που είδα.

πάντως μεγάλη απογοήτευση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...