Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δεν με εντυπωσίασε το παιχνίδι, μάλλον θα στραφώ προς wildstar.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D4rkshadow Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 μην πατε στην τραπεζα κολλαει το παιχνιδι εκει και κρασαρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeiX Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 To combat το περιμεναμε ετσι ουτως η αλλως. Μη ξεχνας οτι μιλαμε για elder scrolls. Στο pvp φανταζομαι ενας που νοιωθει να παιζει με αυτο το συστημα θα τρωει 10 μαζεμενους για χαβαλε. Θα πεσουνε τρελα βρισιδια και rage quits Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alithinos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Μετά από τη πρώτη μιάμιση ώρα μπορώ να πω πως η πρώτη εντύπωση που μου άφησε ήταν γλυκόπικρη. Ανάμικτα συναισθήματα. Τα γραφικά είναι μια περίεργη μίξη,οι σκιές είναι καλύτερες π.χ. απ του Skyrim,αλλά σε άλλα σημεία θημίζει Oblivion,και σε μερικά ακόμα και Morrowind. Κάνουν τα γραφικά του guild wars 2 να θυμίζουν Crysis.Δυστυχώς δεν πήραν μαθήματα από το Skyrim και έχει το κλασσικό να κάνει ζουμ η κάμερα στον npc και να μη μπορεί να κουνήσει καθόλου τη κάμερα ο παίχτης,αλλά αυτό προσπερνιέται. Επίσης αν και οι ανθρωπόμορφοι χαρακτήρες μου φάνηκαν πιο όμορφοι σαν σχεδιασμός από π.χ. Skyrim,τους κακομοίρηδες τους argonians και τους khajit τους έχουν κάνει κακάσχημους. Αυτά είναι δευτερεύοντα μεν,αλλά αυτά που παρατήρησα και είναι πιο σοβαρά αρνητικά για εμένα είναι ότι ο κόσμος δεν αντιδρά όπως θα περίμενα σε ένα Elder Scrolls,δηλαδή να υπάρχουν τόσα πτώματα τριγύρω και να μη μπορώ να τα ψάξω,τόσα αντικείμενα και να μη μπορώ να τα πάρω ή αλληλεπιδράσω μαζί τους με κάποιο τρόπο,και πέρα από τη μειωμένη αλληλεπίδραση,οι npcs δεν έχουν πράγματα να πουν,σε πολλούς δεν μπορείς ούτε να πατήσεις κουμπί,ούτε κάνουν τίποτα,στέκουν ακούνητοι σαν αγάλματα. Πέρα από αυτό,μου αρέσει και θεωρώ μεγάλο συν το ότι η μάχη γίνεται με κουμπιά στο ποντίκι,μόνο που δεν ανταποκρίνεται αρκετά γρήγορα. Απ τη στιγμή που θα πατήσω το κουμπί μέχρι να ξεκινήσει το animation επίθεσης και να τελειώσει,νιώθεις πως διαρκεί μια αιωνιότητα. Επίσης γιατί έβαλαν το ματάκι του Sneak από τη στιγμή που δεν μπορώ να κάνω pickepocket τους npcs ? Το να μη μπορώ να λουτάρω,να βαρέσω ή να μιλήσω σε οποιονδήποτε χαρακτήρα δεν είναι κάτι που θα περίμενα σε ένα Elder Scrolls. Τέλος έχω πρόβλημα με το fov καθώς μου αρέσει να παίζω σε πρώτου προσώπου οπτική,και δυστυχώς η αίσθηση που δίνει είναι σαν τα μάτια του χαρακτήρα να αιωρούνται ένα μέτρο μπροστά από τη φάτσα του,και δεν υπάρχει κανένα slider για αυτό. Ο κόσμος έχει μια αίσθηση κενού σε σχέση με τα single player games που κάθε λίγα μέτρα ανακαλύπτεις και κάποιο fort/σπηλιά/dungeon/ναό οτιδήποτε. Γενικά το παιχνίδι θα ήταν οκ αν είχε πιο άμεση και με μεγαλύτερη ανταπόκριση μάχη,ήταν πιο polished σε γραφικά,και είχε ρύθμιση για το fov,αλλά ακόμα και έτσι το gameplay είναι πολύ διαφορετικό από ότι έχουμε συνηθίσει στα single player,ούτε κάθε npc που μιλάς σου βγάζει νέο quest,ούτε μπορείς να λουτάρεις τα πάντα,ούτε να αλληλεπιδράσεις με τα αντικείμενα που βρίσκεις,τα περισσότερα πράγματα είναι static τελείως και δεν κουνιούνται καν από τη θέση τους. Αν βελτιώσουν πράγματα όπως τη μάχη,το fov,τα animations κτλπ,ίσως να είναι αρκετά playable,αλλά και πάλι η μειωμένη αλληλεπίδραση με το κόσμο θα στερεί το συναίσθημα ότι παίζεις ένα Elder Scrolls παιχνίδι.Το μόνο που μου κρατά το ενδιαφέρον είναι ότι διαδραματίζεται στο Tamriel,επειδή αγαπώ το Tamriel. Άμα ήταν σε οποιονδήποτε άλλο κόσμο έτσι όπως είναι θα το προσπέρναγα χωρίς δεύτερη σκέψη από τα πρώτα λεπτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fusion7 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 τρεχει maintenance εδω και καμια ωρα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Yup κ τωρα που υποτιθεται μαλλον τελειωσε πεταει error στο login Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fusion7 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 χαχαχαχαχαχα time in queue 7mins Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Εγώ είμαι μέσα με πολλούς άλλους και δεν έχει κάποιο πρόβλημα Bright moons guide your steps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 To login τα εχει φτυσει εδω κ ωρα κ το queue time μενει σταθερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizNick Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Πηγα στο bank....κρασαρε το παιχνιδι...τωρα: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 27 λεπτά και τρελαίνομαι! Ευτυχώς υπάρχει και το Loadout. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evagelou Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 ευχουλη το key δεν δουλευει! κανεις αλλος με κανα free key? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gerara_ Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 και συνεχώς ανεβαίνει ο χρόνος αναμομής στην ουρά.Δεν βλέπω να παίζουμε . Τζάμπα η χαρά. Δευτέρα πρωί και αν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 ευχουλη το key δεν δουλευει! κανεις αλλος με κανα free key? CHJD9E497HKDWXLW56AE 2η φορά που ενώ ήμουν σε queue με πέταξε με error grrrrrrrrrrrrrrrrr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rush13 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 CA7R6YTECLEN9T64RR6K πάρτε ενα απο μένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα