Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls Online

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πρώτες εντυπώσεις είναι ωραίες. Αλλά έφαγε σκάλωμα τώρα και είμαι στο logging out για την ώρα. Τελικά έκανα Argonian γιατί οι βλαμμένοι οι γνωστοί μου θέλουν Ebonheart και δεν με άφηνε να πάω με Khajiit πουθενά παρά μόνο Aldmeri Dominion

On the plus side, τα πάντα τέρμα και δε κολλάει καθόλου

για friend list βάζουμε τα ID μας έτσι; @Zeniath είμαι εγώ κάντε add αβέρτα 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

pics or never happen :P

εσύ δεν ήσουν δουλειά;

Γύρισα μωρέ :P ίσα που έφτιαξα χαρακτήρα και τώρα βγαίνω. Όπως είπα, θα ξαναγυρίσω σπίτι και θ'ασχοληθώ μετά τα μεσάνυχτα. Καλή συνέχεια!!

Επειδή είναι κάμποσες χιλιάδες και όλοι προσπαθούν την ίδια στιγμή να φτιάξουν χαρακτήρα, ρίχτε υπομονή.

Πατήστε CREATE και αφήστε το παιχνίδι για 10 λεπτά.

FYI τα γραφικά σε αυτή τη beta είναι καλύτερα από πριν, με καλύτερο φωτισμό επίσης.....

Εγώ πήγα μέχρι το πρώτο wayshrine και βγήκα. Καλούτσικο φάνηκε αλλά το combat system δεν με ενθουσίασε. Θα ήθελα να μην έχω διάβασμα και να του δώσω παραπάνω χρόνο αλλά ας όψονται  οι δομές.

Σκαλωσε παλι στο loading screen... Εκει που μιλαω με npc τελειωνει ο διαλογος και δεν μπορω να κουνηθω...Log off λοιπον και ξανα login. Ωρα για να πω και εγω τις πρωτες μου εντυπωσεις οσο περιμενω:

- Γραφικα ομορφα αλλα τιποτα το ιδιαιτερο. Ολα full και δεν κολλαει πουθενα (καλο αυτο :D ). Καπου στο animation του χαρακτηρα μου τα χαλαει. Περιμενα καλυτερο reaction time και κινηση.

- Quests πραγματικα ως τωρα ολα τα λεφτα. Οι διαλογοι ειναι πολυ προσεγμενοι, ολα τα κειμενα με speech και σε βαζουν στο κλιμα του παιχνιδιου.

- Μουσικη : ενταξ και εδω αψογο το παιχνιδακι. Σε καποια φαση πηρε το αυτι μου τη μουσικη απο skyrim και αρχισα να φωναζω στο chat "Dovahkiin, Dovahkiin Naal ok zin los vahriin" και φυσικα ακολουθησαν και αλλοι κατεστραμενοι απο πισω να φωναζουν :P

Δεν ξερω τι γινεται αργοτερα αλλα για αρχη με κερδισε.....

Αντε φορτωσε ρε γμτ να συνεχισουμε grrrrrrr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...