Atallos1 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Και μενα τα ιδια ZzZ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 δεν χανετε και τιποτα,εμενα δεν μου πολυαρεσε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 που να δεις αν δεν έχεις ήδη ελεύθερα 51,τί θα γίνει μετά 52,6 έχω είμαι κομπλέ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowmann Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 ευτυχώς πήρε φόρα...40mb/s xD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 'Requesting character load...' εδώ και κανα 10λεπτο. Η woodelfina μου μού μοιάζει (Ειδικά στ'αυτιά.) pics or never happen εσύ δεν ήσουν δουλειά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Πρώτες εντυπώσεις είναι ωραίες. Αλλά έφαγε σκάλωμα τώρα και είμαι στο logging out για την ώρα. Τελικά έκανα Argonian γιατί οι βλαμμένοι οι γνωστοί μου θέλουν Ebonheart και δεν με άφηνε να πάω με Khajiit πουθενά παρά μόνο Aldmeri Dominion On the plus side, τα πάντα τέρμα και δε κολλάει καθόλου για friend list βάζουμε τα ID μας έτσι; @Zeniath είμαι εγώ κάντε add αβέρτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xero1991 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Achmo εγώ , κάντε add if you wish Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 pics or never happen εσύ δεν ήσουν δουλειά; Γύρισα μωρέ ίσα που έφτιαξα χαρακτήρα και τώρα βγαίνω. Όπως είπα, θα ξαναγυρίσω σπίτι και θ'ασχοληθώ μετά τα μεσάνυχτα. Καλή συνέχεια!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evagelou Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 υπαρχει κανει Key? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D4rkshadow Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 και οπως λενε και οι αγγλοι, το βασιλειο μου για 1 αλογο. πολυ τρεξιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Επειδή είναι κάμποσες χιλιάδες και όλοι προσπαθούν την ίδια στιγμή να φτιάξουν χαρακτήρα, ρίχτε υπομονή. Πατήστε CREATE και αφήστε το παιχνίδι για 10 λεπτά. FYI τα γραφικά σε αυτή τη beta είναι καλύτερα από πριν, με καλύτερο φωτισμό επίσης..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 υπαρχει κανει Key? κοιτα τα pm σου και ενημερωσε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xero1991 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Εγώ πήγα μέχρι το πρώτο wayshrine και βγήκα. Καλούτσικο φάνηκε αλλά το combat system δεν με ενθουσίασε. Θα ήθελα να μην έχω διάβασμα και να του δώσω παραπάνω χρόνο αλλά ας όψονται οι δομές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeiX Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Σκαλωσε παλι στο loading screen... Εκει που μιλαω με npc τελειωνει ο διαλογος και δεν μπορω να κουνηθω...Log off λοιπον και ξανα login. Ωρα για να πω και εγω τις πρωτες μου εντυπωσεις οσο περιμενω: - Γραφικα ομορφα αλλα τιποτα το ιδιαιτερο. Ολα full και δεν κολλαει πουθενα (καλο αυτο ). Καπου στο animation του χαρακτηρα μου τα χαλαει. Περιμενα καλυτερο reaction time και κινηση. - Quests πραγματικα ως τωρα ολα τα λεφτα. Οι διαλογοι ειναι πολυ προσεγμενοι, ολα τα κειμενα με speech και σε βαζουν στο κλιμα του παιχνιδιου. - Μουσικη : ενταξ και εδω αψογο το παιχνιδακι. Σε καποια φαση πηρε το αυτι μου τη μουσικη απο skyrim και αρχισα να φωναζω στο chat "Dovahkiin, Dovahkiin Naal ok zin los vahriin" και φυσικα ακολουθησαν και αλλοι κατεστραμενοι απο πισω να φωναζουν Δεν ξερω τι γινεται αργοτερα αλλα για αρχη με κερδισε..... Αντε φορτωσε ρε γμτ να συνεχισουμε grrrrrrr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 To login επεσε παντως κ λεει εχει maintenance Το combat ειναι meh παντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα