*nenya* Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Οι όροι μας το απαγορεύουν νομίζω αλλά κάαααατι θά κάνουμε σσσσσσσσσσς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 ψιλο ξενερωσα,περιμενα καλυτερα γραφικα -.- btw DreamKiller gr το δικο μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Έφυγα από tamriel και είναι στο loading.. Πάρτε και 2 φωτογραφίες έτσι για την όρεξη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 τσιμπηστε και 2 απο μενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Οι όροι μας το απαγορεύουν νομίζω αλλά κάαααατι θά κάνουμε σσσσσσσσσσς pics ρει. Μην μας ξεχνατε δημιουργήθηκε με ευλάβεια,κατ' εικόνα και καθ' ομοίωση της γάτας μου..άσχετα αν τούτος εδώ είναι παίδαρος,και αν εξαιρέσετε το techno king γενάκι ,και την κοτσίδα,και θα μπορούσα να τον κάνω να μοιάζει με τον gerald...όλα τα άλλα είναι ίδια όπως η γάτα μου. ΝΙΑΑΑΑοοουυυ Στην φώτο μου έκανε ναζάκια και έκλεινε τα μάτια,πιο μεγάλα έχει κανονικά! Θα με βρείτε με το γνωστό όνομα, xtrmsnpr ή θέλει του χαρακτήρα μου; βλέπω να μας κλείνουν τα accounts στο ESO (ΟΣΕ) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeiX Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Εχει κολλησει στο Requesting Character load εδω και καμποσα λεπτα WTF????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Εχει κολλησει στο Requesting Character load εδω και καμποσα λεπτα WTF????? ααααραξε!Κάνε έναν καφέ,παίρνει λίγη ώρα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Είπα και εγώ να πέσω να ρίξω έναν ύπνο μέχρι να ανοίξει η beta και αυτή άνοιξε πιο πριν. Χώνομαι κουφάλες!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeiX Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Με εβαλε και με πεταξε εξω την ωρα που διαλεγα το οπλακι μου..... Αντε καλη αρχη λεμεεεεεεεε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Γενικά τι λέει το Game? αξίζει κάθε μήνα το χαράτσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GnG Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Γενικά τι λέει το Game? αξίζει κάθε μήνα το χαράτσι? περιμένεις να σου απαντήσει κάποιος μετά απο 40 λεπτά gaming? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xero1991 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Πωω και έλεγα να διαβάσω λίγο σήμερα.. Πάει τίποτα... Τι function επιλέξατε? Παίζει ρόλο για το ποιους βλέπεις online ή όχι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizNick Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spurakos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Βαζω username και κωδικό με δέχεται και αρχίζει η ιστορία.Πατάω skip και μου βγαζει την οθονη με το logo του eso και το σημα που λεει beta και δεν κανει τιποτα.Δεν μπαινει επειδη είναι φορτωμένο ή κατι αλλο τρεχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 'Requesting character load...' εδώ και κανα 10λεπτο. Η woodelfina μου μού μοιάζει (Ειδικά στ'αυτιά.) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα