Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Θα πάει το report σύννεφο, ότι βλέπετε να το αναφέρετε παιδιά.Ότι και να είναι, όσο μικρό και αν είναι για να έχουμε όσο το δυνατόν λιγότερες γκρίνιες στην τελική έκδοση.
Federacion Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Απ'το curse.com έχουν βρει μερικοί. Στο Curse.com Το εχουμε αναφερει 2-3 σελιδες πριν Ξερουμε απο ποιο lvl φτιαχνουμε guild κ τι χρειαζεται? ευχαριστώ παιδιά, μπήκα!
D4rkshadow Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Μολις μπηκα και εκανα char και παιζω αντε και καλη αρχη
Federacion Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Άντε να το κατεβάζεις τώρα ωχ αμάν ναι... στο 1% είμαι τόση ώρα.. 30 gb σαν πολλά δν είναι;
xtrmsnpr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 ωχ αμάν ναι... στο 1% είμαι τόση ώρα.. 30 gb σαν πολλά δν είναι; που να δεις αν δεν έχεις ήδη ελεύθερα 51,τί θα γίνει μετά 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Την έπαθα εγώ..Ξεκίνησε όντως, φτιάχνω χαρακτήρα.
*nenya* Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Ζηλεύωωωω! Άντε, καλό gaming. Ανυπομονώ να μπω κι εγώ μετά τα μεσάνυχτα. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Vipfatality name όποιος θέλει με κάνει add.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα