euxoulhs Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Κάτι μου λέει ότι μόλις ανοίξει ο server δεν θα κάνει καν log in.. γιατι το λες αυτο; εμενα κατι μου λεει οτι στισ 18.40 θα αρχιζει μια μια γραμμη του οτε να κλαταρει χΔ
Fusion7 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 θα κανει login με το που θα ανοιξει. Σιγα, μονο 500κ θα προσπαθησουν μεμιας. Παντως καλου κακου θα αρχισω τα Voodoo απο τωρα. looooogin looooogin loogin loogin loooogin login looooogin looogin looogin 1
Zapee995 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 ECR53X4L5R4CK47XGMDC Το τσιμπησα!! Ευχαριστω πολυ! Btw, στις προηγουμενες σελιδες τα κλειδια που σου εχουν περισσεψει δε δουλευουν.
konstantinos77 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Eμενα κατι μου λεει οτι ειστε ολοι γκαντεμηδες και γρουσουζηδες... 2
euxoulhs Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 lol αλλαζουμε και region? για ποιον λογο;
konstantinos77 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Καλυτερη ερωτηση ειναι απο που .. 1
comfuzio Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Το αλλάξατε το region σε Ευρώπη έτσι; Ω ναι! Πρώτο πράγμα που έκανα στον launcher! Την πάτησα μια φορά με το L2 που άρχισα Αμερική, δεν παίζει να κάθομαι 2-3-4 το πρωί για να είμαι στα events
xtrmsnpr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Ω ναι! Πρώτο πράγμα που έκανα στον launcher! Την πάτησα μια φορά με το L2 που άρχισα Αμερική, δεν παίζει να κάθομαι 2-3-4 το πρωί για να είμαι στα events Καλυτερη ερωτηση ειναι απο που .. lol αλλαζουμε και region? για ποιον λογο; Wut?Ποιο Region? στα options...άσε μην πάθουμε τίποτα και μας λένε ξανακατεβάστε 1
Atallos1 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δεν νομιζω , δεν γινετια πρακτικα Το παιχνιδι το ιδιο μενει , το πολυ πολυ να εχει μικρα regional stuff που θα ειναι ελαχιστα Απλα επιλεγεις το region
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα