konstantinos77 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Ναι και εμενα μου κανει εντυπωση ,πολυ λιγο για beta τι θα πρωτοπρολαβουν με το debugging.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δεν ειναι η πρωτη beta που κανουν ουτε κ η τελευταια προφανως πριν ανοιξει το παιχνιδι Stress tests ειναι αυτα , ειδικα το σημερινο θα ειναι κ το μεγαλυτερο τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Exactly. Να τρίξουν τα ντουβάρια θέλουν. Πιθανόν λοιπόν να σπάσουν τα νεύρα μας από σήμερα (αλλά είμαστε μαζώχες ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 3 1/2 μέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Plug Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 ρε παιδια γιατι 3 μερες ομως μονο beta? Και με τοσα πολλα beta keys παντου τι θελουν? να δουν μονο αν εντεχει ο server?Αφού τεστ κόπωσης κάνουν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Έτοιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Άντε με το καλό να σου πέσει το internet στις 7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Νά'τες και οι κακιούλες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Παιρνω στοιχηματα για το ποτε θα μπορουμε να κανουμε login Μετα τις 12 ? Πριν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeiX Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Ούστ βρωμο elves. Khajiit will rule the world! Πάντως ενδιαφέροντα results έχει βγάλει το poll που έβαλα στο reddit. Imperials πρώτοι με διαφορά... http://strawpoll.me/1135560 Ποτε μη πηγαινεις με τους πολλους. Καλυτερα να ξεχωριζεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Παιρνω στοιχηματα για το ποτε θα μπορουμε να κανουμε login Μετα τις 12 ? Πριν? μετά το ddos που θα φάνε οι server εγώ λέω κατά τις 8μιση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Παιρνω στοιχηματα για το ποτε θα μπορουμε να κανουμε login Μετα τις 12 ? Πριν? Στις 3:33 a.m. Τί κερδίζω αν το πετύχω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Κάτι μου λέει ότι μόλις ανοίξει ο server δεν θα κάνει καν log in.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Στις 3:33 a.m. Τί κερδίζω αν το πετύχω; 2 κομματια σπανακοπιτα της μανας μου που εχουν μεινει στο ψυγειο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 κάτι μου λέει ότι θα σκάσει μύτη τίποτα τέτοιο. όσο για την σπανακόπιτα 2 κομμάτια θα τα τσάκιζα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα