tsakitsan95 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 ε δε λες και χάλια τα 5.53 megabytes per second. Αν εχεις vdsl 50αρα,που για να έχεις τέτοια ταχύτητα άμα βρίσκεσαι στην Ελλάδα σίγουρα 50αρα θα έχεις γιατί δεν υπάρχει πιο γρήγορη,κατεβάζεις με σχεδόν τη μέγιστη ταχύτητα που μπορεί να σου δώσει μια σύνδεση από την Ελλάδα... Η ταχύτητα που διαφημίζουν στα πακέτα τους οι εταιρίες στην Ελλάδα δεν είναι Megabytes per Second,αλλά Megabits Per Second. 1byte=8bit. Εσύ που έχεις 50αρα σύνδεση να περιμένεις 50 / 8 = 6.25 megabyte / δευτερόλεπτο μέγιστο download. Αλλά άμα δεν συνδέσεις το pc απ' ευθείας στο καφάω,λίγο δύσκολο. πλακα εκανα εννοειται! το βαλα πριν κοιμηθω και μου κατεβαζε με ταχυτητες 5.50-5.60 δε πρεπει να πηρε ουτε 4-5 ωρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Ωραια το κατεβασα ,απογευμα ανοιγει ετσι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 ναι απογευμα 7 σημερα ..η θα καουνε μανουλες σημερα η θα καουνε servers Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Εμενα κατι μου λεει οτι θα καει ο κωλος μας .. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Έλα κατά τις 12 παίζει και να γίνουν stable οι servers να φτιάξουμε χαρακτήρες (ο γκαντέμης ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeiX Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Το σοβαρο παιχνιδι γινεται παντα και παντου μετα τις 12 (να μη πω μετα τις 3 το βραδυ). Αντε ολοι να λυωσουμε λεω!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Ανακοίνωσα ήδη σε φίλους ότι το Σ/Κ δεν θα δώσω σημεία ζωής. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 και καλά θα κάνεις. εγώ ρε γαμώτο θα χάσω αναγκαστικά 6 ώρες την Κυριακή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Γιατι θα χασεις 6 ωρες ? Δεν ντρεπεσαι καθολου ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Ανακοίνωσα ήδη σε φίλους ότι το Σ/Κ δεν θα δώσω σημεία ζωής. Εγώ πήρα και την Δευτέρα άδεια Και ήδη έχω κλείσει από την 31 Μαρτίου μέχρι τις 7 Απριλίου άδεια Γμτ δεν είναι και το Πασχα νωρίς στην Αγγλία. Φέτος βρέθηκε να είναι μαζί με το Ελληνικό στο τέλος του μήνα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Κι εγώ θα χάσω κανα 6ωρο σήμερα Apoll ωραία ιδέα μού'δωσες να ζητήσω κι εγώ άδεια απ'την δουλειά για τότε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Γιατι θα χασεις 6 ωρες ? Δεν ντρεπεσαι καθολου ? Έχω pen 'n paper session και να στίσω ~30 άτομα δε λέει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Έχω pen 'n paper session και να στίσω ~30 άτομα δε λέει Ενω να στησεις ολους εμας τα dark elves λεει ? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Ούστ βρωμο elves. Khajiit will rule the world! Πάντως ενδιαφέροντα results έχει βγάλει το poll που έβαλα στο reddit. Imperials πρώτοι με διαφορά... http://strawpoll.me/1135560 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakitsan95 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 ρε παιδια γιατι 3 μερες ομως μονο beta? Και με τοσα πολλα beta keys παντου τι θελουν? να δουν μονο αν εντεχει ο server? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα