Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls Online

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλά τα παιδιά είναι για μπάτσες..

The Elder Scrolls Online beta client requires 27 GB on the computer's hard drive. However, at least 50 GB are needed to perform the download and installation operations. Furthermore, a computer needs about 15% of its hard drive space to be empty to run properly.

Είχα 42GB ελεύθερα στον δεύτερο δίσκο και είπα να το βάλω εκεί αφού το παιχνίδι είδα ότι ζητάει 30GB, ενώ αυτοί λένε ότι για να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση θέλει 50GB.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υπενθυμίζω και εγώ ότι έχουν μείνει αυτά τα 2 που δεν έκανε κάποιος claim και χάθηκαν στην 25 σελίδα. Οπότε όποιος θέλει τα τσιμπάει

1. EMXERHM5FXFCP3RPK4Y3
  2. EFLKE54PERWGJKF565WY

Πήρα εμαιλ από την Zenimax για να να στείλω προσκλήσεις-κλειδιά σε φίλους.

Όσοι ενδιαφέρονται ας μου κάνουν pm τα email τους, για να τους προσθέσω. 5 slot είχε.
Αλλά όσοι ενδιαφέρονται μέχρι τις 3μμ ώρα Ελλάδος σήμερα.  

Αργότερα δεν υπάρχει εγγύηση ότι θα κοιτάξω το insomnia μέχρι την Τρίτη.

όσον αφορά την ταχύτητα, δεδομένου ότι τα κλειδιά είναι πολλαπλάσια, φυσικό είναι να κατεβάζουν όλοι μαζί. Δεν είναι torrent.

χαλια ταχυτητες ειχα χθες το βραδυ!

ε δε λες και χάλια τα 5.53 megabytes per second.

Αν εχεις vdsl 50αρα,που για να έχεις τέτοια ταχύτητα άμα βρίσκεσαι στην Ελλάδα σίγουρα 50αρα θα έχεις γιατί δεν υπάρχει πιο γρήγορη,κατεβάζεις με σχεδόν τη μέγιστη ταχύτητα που μπορεί να σου δώσει μια σύνδεση από την Ελλάδα...

Η ταχύτητα που διαφημίζουν στα πακέτα τους οι εταιρίες στην Ελλάδα δεν είναι Megabytes per Second,αλλά Megabits Per Second.

1byte=8bit.

Εσύ που έχεις 50αρα σύνδεση να περιμένεις 50 / 8 = 6.25 megabyte / δευτερόλεπτο μέγιστο download.

Αλλά άμα δεν συνδέσεις το pc απ' ευθείας στο καφάω,λίγο δύσκολο.

• Like 1

Και εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος που κατέβαζει με 524kb/s στην Αγγλία!!!!! (αναβάθμησαν τις γραμμές της περιοχής από τα 2mbit στα 4mbit προσφατα).

Εν το μεταξύ μόνο όσοι έχουν cable γραμμές έχουν πάνω από 1ΜΒ/s και αυτά με throttle. Για 5mb/s όπως ο φίλος παραπάνω, είναι μυθικές ταχύτητες για Αγγλία. Εκτός αν είσαι σε κανένα κέντρο πόλης όπως Λονδίνο.

Αλλά έχω static IP και low ping στα πάντα. Και αυτό είναι σημαντικό. Τί να κάνω 50mbit γραμμή, όταν έχω 120 ping όπως πολλοί Έλληνες φίλοι στο WoT;

Αντίθετα με 2mbit (και τώρα με 4mbit) πολύ δύσκολα να περάσω τα 30.
Και στο τελευταίο TESO session, ήταν κολημένο στα 25ms.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...