Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls Online

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οριστε παρτε κλειδακι και απο μενα οποιος προλαβει και αν μπορω θα προσθεσω κιαλλα..

αρκει να λετε ποιο νουμερο εχετε βαλει για να ξερουν οι αλλοι..οπως εγινε και απο πανω..

1. TY5E7R66KM7TLKJR3H7L

2. 3XJGPA5XJRTT95LP4DG3

3. JYE6R5CX9P5H4METEM45

4.  TH4L5M3Y6T4CJY6A3WWE

υπενθυμιζω πως υπαρχουν κλειδακια για οποιον δεν προλαβε

Επεξ/σία από euxoulhs
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εχμ , διαβαζοντας καποια αρθρα και βλεποντας καποια βιντεακια εχω τις εξης αποριες

1) δεν υπαρχει end game raiding?

2)δεν υπαρχει το μοντελο tank, dps , healer (επισης το boss δηλαδη δεν θα επικεντρωνεται σε αυτον με το μεγαλυτερο threat)?

3) προσωμοιαζει δηλαδη περισσοτερο στο GW2 , παρα στο WOW?

αν οι απαντησεις ειναι 

1)οχι

2)οχι

3) ναι 

θα ξενερωσω απιστευτα  :wacko:

A) Σαν το WoW όχι. Σαν το DAOC περίπου ναι. Το end game του παιχνιδιού είναι κυρίως Alliance vs Alliance με κάστρα και πολιορκίες σαν DAOC/Planetside (και ολίγον EVE). Κατά κόρον δεν υπάρχουν instances. Μία μικρή ματιά στο Cyrodill, και περισσότερο με Darkness Falls κατάσταση του DAOC μου θύμησε η όλη περιοχή που είναι για "big encounters".

Β) Δεν υπάρχει η κλασσική έννοια του boss. Θα είναι τύπου encounter με δεκάδες εχθρούς και όχι έναν "μεγάλο" όπως το WoW. Κάτι σαν τα PvE event που είχε το EVE με τους Serpentis και Sansha το 2005-2007.

Και ως κλάσεις παικτών δεν υπάρχουν "καθαροί" τανκ healers κλπ. Όλες οι κλάσεις είναι hybrid.

Ένας Dragonknight μπορεί να χαρακτηριστεί ως main tank, αλλά ούτε o Templar πάει πίσω, ούτε o Nightblade με Heavy πανοπλία. Αν έχεις παίξει DAOC σε Hibernia, ο Dragonknight είναι σαν τον Champion, ο Templar μια πιο melee έκδοση του Warden, και ο Nightblade ένας πολύ καλά οπλισμένος Blademaster/Ranger ο οποίος έχει κάτι ελαφρά healing αν κάνει τέτοιο spec.  Ο Sorcerer είναι μάγος, αλλά και αυτοί, έχουν τόσες επιλογές που ποτέ δεν ξέρεις τί θα σου βγει. Είδα μάγο με σπαθί και ασπίδα ή two-handed και heavy πανοπλία, που μου θύμισε πιο πολύ Champion παρά κάποιον "caster".

Γ) Δεν έχω ιδέα για GW2 και δεν έχω ακουμπήσει το WoW, η όλη μου εμπειρία είναι από άλλους που έχουν παίξει αυτό (WoW).

Ως συνολικό παιχνίδι είναι πιο κοντά στο DAOC απ' ότι στο WoW αλλά και πιο μοναδικό. 

Γενικώς το παιχνίδι δεν είναι WoW clone. Αν θες κάτι τέτοιο, υπάρχουν πολλά άλλα να παίξεις. 

Στην πραγματικότητα είναι Elder Scrolls με ολίγη από DAOC & Planetside.

Και για όσους ξενυχτάνε απόψε, ένα κλειδάκι από εμένα με αγάπη!

P5JE33P4YYAYHMWND3LL

Όποιος το κάνει redeem ας το γράψει για να το ξέρουν και οι υπόλοιποι.

Γιατί μου βγάζει not enough disk space στο τέλος και το ξανακατεβάζει ; Αν είναι δυνατόν, σβήστηκε..

Α ρε ζώα εκεί στη Bethesda..

Και για όσους ξενυχτάνε απόψε, ένα κλειδάκι από εμένα με αγάπη!

Όποιος το κάνει redeem ας το γράψει για να το ξέρουν και οι υπόλοιποι.

Το εδωσα σε ενα φιλο μιας και εγω βρηκα ο οποιος ευχαριστει πολυ!cheers

Προσοχή σε όσους βάλετε το παιχνίδι σε δεύτερο δίσκο.Αυτό έκανα μου έλεγε not enough disk space ενώ είχα χώρο και τελικά το έσβησε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...