Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Dark Elf > all Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Khajiit>All Βασικά Aldmeri Dominion ftw αλλά μας τσάκισε το story του Skyrim που τους βλέπουν όλοι σαν τους uber κακούς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Οσοι εχετε παιξει τι classes δοκιμασατε btw κ ποια η γνωμη σας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Θέλω να τους δοκιμάσω όλους πριν βγάλω ολοκληρωμένη άποψη αλλά αυτή τη στιγμή κλίνω προς Delf. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Dark or high elf? Ιδου η απορια ... Τελικα dark ,γιατι και εγω ειμαι dark τυπος .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gerara_ Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Wood elf archer ψήνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tecton Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Πήρα κλειδάκι και εγώ αλλά το game κατεβαίνει με το σταγονόμετρο.Συμβαίνει σε όλους αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Οσοι εχετε παιξει τι classes δοκιμασατε btw κ ποια η γνωμη σας? Οι συνδιασμοί κλάσης και όπλων, μπορεί να αλλάξουν την εμπειρία σου στο παιχνίδι, και επειδή οι επιλογές των skills & abilities της κάθε κλάσεις επιρεάζουν και τον οπλισμό σου, όλα εξαρτούνται από εσένα. Τουλάχιστον στο "βασικό", δεν μπορεί ποτέ να κάνεις λάθος. Ακόμα και ως Sorcerer με heavy armour. π.χ Templar με Ασπίδα και Σπαθί, είναι διαφορετικός από Templar με τόξο. Μιας και θα βάλεις περισσότερους πόντους στα support skill αντί για αυτά που χρησιμεύουν όταν βαράς με όπλα σε κλειστή μάχη. κοκ. Δοκίμασα αρχικά, Redguard Templar με σπαθί ασπίδα, και ήταν πολύ καλός. Αρκετά δυνατός χαρακτήρας που αντέχει πολύ ξύλο. Πραγματικός tank. Αλλά εκεί που ήμουν την 4η ώρα παιχνιδιού (10 to βράδυ - Παρασκευή) και κόλησα σε ένα bug, είπα ας δω και τους AD. Και έφτιαξα τον Khajiit Nightblade (φώτο στο profile μου). Πιο αδύνατος χαρακτήρας, που χρειάζεται περισσότερη τακτική και τρώει άγρια ξύλο αν δεν είσαι προσεκτικός. Μιας και το ΑΙ είναι σχετικά καλό από το 2ο νησί και μετά. Τελικά κόλησα με αυτόν, όχι για άλλο λόγο αλλά γιατί μου άρεσε το storyline ο κόσμος και το χιούμορ που έχουν οι διάλογοι με τους Khajiit, αντί για τους "ηρωικούς" διαλόγους που με τα Orc. Σημείωση, έκλεισα περίπου 30 ώρες παιχνιδιού με τον Khajiit. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeiX Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Wood elf γιατι ετσι μας αρεσει!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Καινούριο Poll γιατί στο reddit μου σπάσανε τα @@ που δεν είχα βάλει Imperials. Έβαλα και multiple να βάλετε όσες γουστάρετε. http://strawpoll.me/1135560 reddit link: http://redd.it/1x79oi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlackulatoR Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Ένα κλειδί για όποιον ενδιαφέρεται: LYGTKNGNTWXGRNPR6LYR 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Τι ώρα(Ελλάδας) ξεκινάει η BETA ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 7 το απόγευμα Παρασκευής, ώρα Έλλάδας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Έχουμε ακόμα δηλαδή.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosggg3 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 ποσο θα κρατήσει η beta?. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα