StormGr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δεν με ενδιαφέρει το ESO (ειδικα τωρα που εχω beta key για wildstar) οποτε οριστε το κλειδακι μου απο το Curse. 3G4CN6D4K965JRXRAYJF Όποιος το πάρει ενημερώνει για να ξέρουν οι υπόλοιποι. Όποιος δεν προλάβει κάνει ένα λογαρισμό στο Curse και παίρνει κλειδάκι έυκολα και ωραία. Μην τα θέλουμε και όλα στο πιάτο... http://www.curse.com/betas/teso-beta-key-giveaway Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geosidi Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Stress Key: P3GG4XLDP7MCLMT5Y567 Καλό λιώσιμο Προσωπικά περιμένω το Wildstar δεν με ενδιαφέρει το ESO. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vfragos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Τι είναι το ESO και τι το wildstar ρε παιδιά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 ESO = Elder Scrolls Online Wildstar = Νέο MMORPG από NCSoft και Ex-Blizzard developers, υπάρχει ανάλογο thread όπως για το από πάνω στο οποίο βρίσκεσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Τι είναι το ESO και τι το wildstar ρε παιδιά; eso= elder scrolls online wildstar=πατα στο google να δεις βιντεακι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vfragos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Ευχαριστώ πολύ παίδες! Έφαγα κόλλημα νόμιζα ότι ήταν κάποιες φάσεις τις beta! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Πάντως ελπίζω να καταφέρουμε να παίξουμε με τόσο κόσμο και να μην τρώμε disconnects/lag κλπ.. Είναι closed beta. Φυσικά και θα υπάρχουν προβλήματα, bug κλπ. Στο περασμένο session, φάγαμε 4 rollback, 1-3 ώρες πίσω το καθένα χάνωντας progress και αντικείμενα που έκανα reverse engineering. Ενώ έπεσε ο server για έξι ώρες το Σάββατο μεσημέρι και έχασα το trait που τελείωνε εκείνη την ώρα. Ενώ δεν δούλευε το portal για Cyrodill μετά το server crash του Σαββάτου. Και αναμένω αυτό το Σαββατοκύριακο ακόμα μεγαλύτερα server crash, lag κλπ. Γιατί είναι stress test session και θα είναι περισσότεροι στο παιχνίδι. Αν δεν σου αρέσει να κάνεις debug το παιχνίδι, καλύτερα να περιμένεις όταν αυτό βγει σε δύο μήνες. Και συμβουλή. Όταν συναντήσετε κάποιο πρόβλημα, κατευθείαν κάντε το report όσο μικρό και να είναι. Αν δεν γίνει report μην περιμένετε οι developers να τα φτιάξουν διά μαγείας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raxanas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Μπορω να δωσω και εγω ενα κλειδακι οποιoς θελει ας το πει.Μετα την αποτυχια της 1ης beta δεν με ενδιαφερει να ξαναασχοληθω. -Εφυγε το κλειδακι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Το κατεβάζω και 'γω, για να δούμε θα το πάρουμε ή μπα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xero1991 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Και εγώ το κατεβάζω αλλά έχουμε μέλλον.Πάντως πολύ hype έφαγε και αυτό σχεδόν ποτέ δεν είναι καλό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Αν δεν σου αρέσει να κάνεις debug το παιχνίδι, καλύτερα να περιμένεις όταν αυτό βγει σε δύο μήνες. Και συμβουλή. Όταν συναντήσετε κάποιο πρόβλημα, κατευθείαν κάντε το report όσο μικρό και να είναι. Αν δεν γίνει report μην περιμένετε οι developers να τα φτιάξουν διά μαγείας. Σωστό αυτό, προσωπικά θέλω να το δοκιμάσω να δω αν θα μου τραβήξει το ενδιαφέρον για αγορά αν και η δικιά μου θα το θέλει σίγουρα.Βέβαια αν δεν μπορείς να παίξεις πως θα κάνεις debug, ίδωμεν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Και όσον αφορά το debugging, πώς να το κάνουμε; Με screenshots+comments και μετά αποστολή σε κάποιο e-mail τους; (Μην περιμένουν αναλυτικό report όμως δεν θα πληρωθούμε κιόλας.) Oh god...my expectations are soooo high! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnimalPlanet Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Αναμονη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Eγω θα το αγορασω σιγουρα το παιχνιδι ,για κατι τετοια games εχω pc ...Αντε να δουμε την beta τι θα λεει .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Ισχύει η πληρωμή κάθε μήνα ; Αν ναι θα πρέπει να μαμάει και να δέρνει το παιχνίδι για να το κάνω αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα