Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Έκανα και αίτηση, για να δούμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wspr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Παιδια sos ξερει κανεις που θα βρουμε beta keys εκτος απο curse που παιζει ακυρο?Εκανα στο official.Πουθενα αλλου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Έχω κλειδί.Ο πρώτος ο από κάτως που θα το ζητήξει θα το πάρει με πμ (μη μου στέλνετε από μόνοι σας). Του δώνω το κλειδί, μου δώνει 1 litecoin, τώρα που μπήκα στο πνεύμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GnG Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 πρόλαβα? edit:...έγραψα πριν διαβάσω ολόκληρο το post. litecoin δεν έχω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wspr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δεν γινετε να το δωσεις χωρις litecoin??? Θα στο χρωσταω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Χαχαχα, καλό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Τσάμπα θα σας το δώκω μωρέ.Σε ποιόν από τους 2;Για βρείτε τα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Εχμμμ έκανα μαλακία νομίζω... Πριν λίγο είδα ότι έλαβα beta key, πάτησα στο λινκ που έδινε στο mail για να συνδεθώ και κατά λάθος έβαλα λάθος ημερομηνία γέννησης και μου λέει access denied Τό'χει πάθει και κανας άλλος; Απ'την βιασύνη μου να τί έπαθα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GnG Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 στον πρώτο απο κάτω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Gng, στο έστειλα. Nenya, για δοκίμασε να καθαρίσεις τίποτα cookies/temp internet files. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Εχμμμ έκανα μαλακία νομίζω... Πριν λίγο είδα ότι έλαβα beta key, πάτησα στο λινκ που έδινε στο mail για να συνδεθώ και κατά λάθος έβαλα λάθος ημερομηνία γέννησης και μου λέει access denied Τό'χει πάθει και κανας άλλος; Απ'την βιασύνη μου να τί έπαθα... Δεν μπορει να σε εχει κλειδωσει απ'εξω μονο απο ημερομηνια γεννησης , θα πρεπει να περιλαμβανει κ το secret question αν πατησες το i forgot my password Στην τελικη αν δεν γινεται τιποτα , επικοινωνησε με το support Πες οτι κατα λαθος εβαλες αλλη ημερομηνια , δειξε με screenshot το key που πηρες το mail κ δωσε οτι στοιχεια σου ζητησουν i guess Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Gng, στο έστειλα. Nenya, για δοκίμασε να καθαρίσεις τίποτα cookies/temp internet files. It worked. I love you. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geosidi Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Μου ηρθε και εμενα ενα key για stress test που ξεκιναει την Παρασκευη.αν το θελει καποιος ας ποσταρει απο κατω και θα του στειλω pm Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Το θέλω εγώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα