zeniath Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 29.4 GB είναι σε μένα ο φάκελος πάντως, παναγιά μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spurakos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 εγω απο τις 12.30 που το κατεβαζω ακόμα 17% ειναι.Μέχρι παρασκευή θα έχει κατέβει τουλάχιστον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Έχω κλειδί το οποίο θα δώσω στον πρώτο που θα μου στείλει pm. Εγώ δυστυχώς δεν θα έχω μηχάνημα να το παίξω μέσα στο ΣουΚου (και λογικά θα το ξεκινήσω μια και μια στο Ps4) Pm και στέλνω edit; έφυγε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 κριμα δεν προλαβα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Αύριο από curse εμείς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 επειδη δεν ξερω αυτα τα κοπλα περι curse..οποιος μπορε ας μου στειλει κανενα κλειδακι χΔ αν ειναι πετε μου να σας στειλω απο τωρα email για να προλαβω edit: επειδη τωρα το ειδα στο μαιλ μου ηρθε αυτο απο την official page του παιχνιδιου.. αρα μου εδωσαν beta κλειδι σωστα; http://imageshack.com/a/img849/4127/ywp6.png" /> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizNick Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Ευχαριστω τον alexzzz για το beta key! Κατεβαινει ηδη το client... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 επειδη δεν ξερω αυτα τα κοπλα περι curse..οποιος μπορε ας μου στειλει κανενα κλειδακι χΔ αν ειναι πετε μου να σας στειλω απο τωρα email για να προλαβω edit: επειδη τωρα το ειδα στο μαιλ μου ηρθε αυτο απο την official page του παιχνιδιου.. αρα μου εδωσαν beta κλειδι σωστα; http://imageshack.com/a/img849/4127/ywp6.png" /> Yup αυτο ειναι , enjoy 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 ωραια μια χαρα και απο τι ωρα και ποια μερα μπορουμε; απο παρασκευη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Άντε ευχούλη, βολεύτηκες και 'συ, σειρά μου τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 7 το απογευμα Παρασκευης αν δεν κανω λαθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 εγινε αταλλε, σε ευχαριστω @warhead.. δεν ειχες κανει και εσυ αιτηση για beta κλειδι ? :/ εγω οταν το ειδα εκανα κατευθειαν μπας και.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Που κάνεις την αίτηση ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 λογικα πρεπει ναχει τελειωσει αυτο με τις αιτησεις..κατσε να δω ομως.. πριν απο καποια ποστ ειχε βγει ενας εδω εμσα και ειπε μπειτε εδω για να δηλωσετε οτι θελετε το beta key.. δωσε μου λιγα λεπτα μπας και το βρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizNick Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 https://www.elderscrollsonline.com/en/beta Παντως σε εμενα δεν εστειλαν beta key, ευτυχως με εσωσε ο alexzzz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα