Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls Online

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ρε παιδιά αν κάποιος με κάποιο τρόπο βρει 2 κλειδιά,ας μου στείλει και εμένα ένα με pm.  :(

δε μου χουν στείλει τίποτα και είχα στείλει από όταν ανακοίνωσαν ότι δέχονται,και είμαι fan της σειράς!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Θα ήθελα να το δω αλλά δεν έχω χρόνο.

Οπότε ένα διαθέσιμο κλειδί από μένα, ο πρώτος που θα απαντήσει από κάτω ότι το θέλει.

Θα είμαι online μέχρι 1-2 μεσημέρι τώρα, και μετά κατά τις 11 το βράδυ.

edit: είναι curse premium το κλειδί οπότε αν είδα σωστά τις ημερομηνίες 4-5th February λέει, που σημαίνει το παίρνετε και μπαίνετε αμέσως ΤΩΡΑ λογικά. ΔΙΑΛΙΕΧΤΕΕεεε

και εγω παιδες σε οποιον περισσευει κανενα κλειδακι θα ηθελα :)

ευχαριστω εκ των προταιρων

και καλα καψιματα ολοι μας ;)

• Like 1

Επειδή ήμουν στην προηγούμενη beta, παρέλαβα νέο εμαιλ με νέο κλειδί και την ειδοποίηση ότι δεν έχει γίνει server wipe και συνεχίζουμε ως έχει με το προηγούμενο acc επίσης.

Δυστυχώς φίλοι το έδωσα σε συνάδελφο και το ενεργοποίησε. Στο Curse όλα τα κλειδιά είναι από άτομα που καλούν συνέχεια από τα προηγούμενα session και έχουν πολλαπλά. Αλλά υπάρχει και η ειδοποιήση από την Zenimax ότι πέφτει banhammer και καλό είναι να μην αγοράζετε γιατί δεν ξέρετε αν θα δουλέψουν και η εταιρία δεν φέρνει καμμία ευθύνη.

Επίσης για όσους έχουν τον client είναι 6GB patch. Το έκανε extract 18GB στον δίσκο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...