Alithinos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 ρε παιδιά αν κάποιος με κάποιο τρόπο βρει 2 κλειδιά,ας μου στείλει και εμένα ένα με pm. δε μου χουν στείλει τίποτα και είχα στείλει από όταν ανακοίνωσαν ότι δέχονται,και είμαι fan της σειράς!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gerara_ Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Πολύ δυνατό stress test προβλέπεται. Αν δεν καούνε οι σέρβερ το βράδυ της Παρασκευής θα παίξουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Θα ήθελα να το δω αλλά δεν έχω χρόνο. Οπότε ένα διαθέσιμο κλειδί από μένα, ο πρώτος που θα απαντήσει από κάτω ότι το θέλει. Θα είμαι online μέχρι 1-2 μεσημέρι τώρα, και μετά κατά τις 11 το βράδυ. edit: είναι curse premium το κλειδί οπότε αν είδα σωστά τις ημερομηνίες 4-5th February λέει, που σημαίνει το παίρνετε και μπαίνετε αμέσως ΤΩΡΑ λογικά. ΔΙΑΛΙΕΧΤΕΕεεε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alithinos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 το θέλω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 στο στέλνω τώρα, δες τα πμ σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xero1991 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Αν υπάρχει κανένα κλειδί περισσευούμενο στείλτε και από εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GabrielConnor Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Αν έχει κανεις κανα κλειδάκι....καλοδεχούμενο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alithinos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Έλαβα,ευχαριστώ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeiX Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Πηρα και εγω το κλειδακι μου θα πεσει τρελο λυωσιμο το Σ/Κ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 και εγω παιδες σε οποιον περισσευει κανενα κλειδακι θα ηθελα ευχαριστω εκ των προταιρων και καλα καψιματα ολοι μας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlackulatoR Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Δώστε και από εδώ αν περισσεύει κανα κλειδάκι. EDIT: Μου έστειλαν και εμένα. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2014 από SlackulatoR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spurakos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Μου ήρθε και μένα mail.Πάλι καλά γιατί ήθελα να το δοκιμάσω για καλό και για κακό πριν το προπαραγγείλω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daidalos1 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 μηπως θα μπορουσα να εχω και εγω ενα κλειδακι ?? να το δοκιμασω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Χαλαρώστε ρε σεις, από το curse θα μπορούν όλοι να πάρουν κλειδί από 6-10 Φεβρουαρίου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Επειδή ήμουν στην προηγούμενη beta, παρέλαβα νέο εμαιλ με νέο κλειδί και την ειδοποίηση ότι δεν έχει γίνει server wipe και συνεχίζουμε ως έχει με το προηγούμενο acc επίσης.Δυστυχώς φίλοι το έδωσα σε συνάδελφο και το ενεργοποίησε. Στο Curse όλα τα κλειδιά είναι από άτομα που καλούν συνέχεια από τα προηγούμενα session και έχουν πολλαπλά. Αλλά υπάρχει και η ειδοποιήση από την Zenimax ότι πέφτει banhammer και καλό είναι να μην αγοράζετε γιατί δεν ξέρετε αν θα δουλέψουν και η εταιρία δεν φέρνει καμμία ευθύνη.Επίσης για όσους έχουν τον client είναι 6GB patch. Το έκανε extract 18GB στον δίσκο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα