Alithinos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Για το παιχνίδι γενικά: (αναποφάσιστος) Για τα digital content: (μου την έσπασε) Για τον Molag Bal: (ε.. οκ,ψιλοmeh) θα προτιμούσα statue της Nocturnal ή της Dibella Για το δερματόδετο Lore Book: (το θέλω!!!) Υ.Γ. Φαντάζομαι συζήτηση αν έρθει κάποιος σπίτι σου: Κάποιος: Α τι φιγούρα είναι αυτή ? Εσύ: Ο Molag Bal,άρχοντας του βιασμού και γεννήτορας των Βρυκολάκων. Κάποιος: ... 2
Atallos1 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Μολις μου στειλανε κλειδακι Τσεκαρετε Mailz
Grey Warden Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Αυτό μπήκα να γράψω κι εγώ. Μου στείλανε κι εμένα κλειδί!
Atallos1 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Λογικα θα στειλουν σε αρκετους Θελουν να σπασουν το ρεκορ λεει των online παιχτων στη beta
Gerara_ Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δείτε και εδώ όσοι δεν πείρατε http://www.curse.com/news/the-elder-scrolls-online/49348-grab-your-exclusive-beta-key-for-the-elder-scrolls
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Μόνο premium παίρνουν έτσι ; ***Edit: Α, μάλιστα, εμείς οι ''απλοί'' 6 Φεβρουαρίου.
zeniath Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 22GB download started. να είμαστε έτοιμοι για την Παρασκευή. Γμτ και την Κυριακή έχω rpg session... κάτι μου λέει ότι μπορεί και να μη πάω...
Gerara_ Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Φίλος έκανε premium στο curse για ένα μήνα με κόστος 5 δολλάρια και παρέλαβε άμεσα το κλειδάκι του
zeniath Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Legit black market beta key selling δηλαδή. Έλεος τώρα είδα τι παίζει με το curse.com. Όσο πάει αυτή η εταιρία με εκνευρίζει εκεί που πάω να χαρώ.
Gerara_ Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Μια χαρά έσοδα βγάζει για να κρατάει το game στον αφρό
zeniath Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Πάντως απορώ, 500.000 από curse και όσοι πήραμε legit email + τους προηγούμενους beta testers από εμάς, πόσοι θα είναι στο test αυτό;
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Υπάρχει άλλος τρόπος να πάρει κάποιος key εκτός από το curse ;
zeniath Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Αν δε πάρεις email, δε νομίζω, αλλά είναι ο πιο φτηνός αν φτάσεις να τα σκάσεις I guess.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα