Millennium Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alithinos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Για το παιχνίδι γενικά: (αναποφάσιστος) Για τα digital content: (μου την έσπασε) Για τον Molag Bal: (ε.. οκ,ψιλοmeh) θα προτιμούσα statue της Nocturnal ή της Dibella Για το δερματόδετο Lore Book: (το θέλω!!!) Υ.Γ. Φαντάζομαι συζήτηση αν έρθει κάποιος σπίτι σου: Κάποιος: Α τι φιγούρα είναι αυτή ? Εσύ: Ο Molag Bal,άρχοντας του βιασμού και γεννήτορας των Βρυκολάκων. Κάποιος: ... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Μολις μου στειλανε κλειδακι Τσεκαρετε Mailz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grey Warden Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Αυτό μπήκα να γράψω κι εγώ. Μου στείλανε κι εμένα κλειδί! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Λογικα θα στειλουν σε αρκετους Θελουν να σπασουν το ρεκορ λεει των online παιχτων στη beta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gerara_ Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δείτε και εδώ όσοι δεν πείρατε http://www.curse.com/news/the-elder-scrolls-online/49348-grab-your-exclusive-beta-key-for-the-elder-scrolls Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Μου έστειλαν και μένα κλειδάκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Μόνο premium παίρνουν έτσι ; ***Edit: Α, μάλιστα, εμείς οι ''απλοί'' 6 Φεβρουαρίου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 22GB download started. να είμαστε έτοιμοι για την Παρασκευή. Γμτ και την Κυριακή έχω rpg session... κάτι μου λέει ότι μπορεί και να μη πάω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gerara_ Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Φίλος έκανε premium στο curse για ένα μήνα με κόστος 5 δολλάρια και παρέλαβε άμεσα το κλειδάκι του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Legit black market beta key selling δηλαδή. Έλεος τώρα είδα τι παίζει με το curse.com. Όσο πάει αυτή η εταιρία με εκνευρίζει εκεί που πάω να χαρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gerara_ Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Μια χαρά έσοδα βγάζει για να κρατάει το game στον αφρό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Πάντως απορώ, 500.000 από curse και όσοι πήραμε legit email + τους προηγούμενους beta testers από εμάς, πόσοι θα είναι στο test αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Υπάρχει άλλος τρόπος να πάρει κάποιος key εκτός από το curse ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Αν δε πάρεις email, δε νομίζω, αλλά είναι ο πιο φτηνός αν φτάσεις να τα σκάσεις I guess. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα