demmian Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Παίζετε κάνα mmo τώρα ; lost ark όπως όλοι ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Μπαα Lost Ark δεν είναι για όλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigkas Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Υπάρχει καμία ενεργή guild/ομάδα που παίζει για παρέα; 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mamatereza Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπερα. Εχει αντιμετωπισει κανεις το προβλημα του να παγωνει στο loading ο client του παιχνιδιου? Εγινε ξαφνικα πριν κατι μηνες και δεν εχω καταφερει να μπω ξανα στο παιχνιδι, ενω για χρονια επαιζα κανονικα. Εχω δοκιμασει οτι προτεινει η εταιρεια (και καποια αλλα που βρηκα μεσω google) ομως δεν βρηκα λυση. Εχει λυσει καποιος το προβλημα αυτο κι αν ναι πως? Ευχαριστω. Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2022 από Mamatereza Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimpapilas Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Καλημερα κανενας ενεργος χρηστης εντος του παιχνιδιου για συνεργασία ή αλληλοβοήθεια κανένα ελληνικό guild? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paikths Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Καλησπέρα μάγκες μια ερώτηση..για καλύτερη εμπειρία πριν παίξω το skyrim πρέπει να παιξω τα morrowind και obvilion ή δεν συνδέονται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliasthebest Δημοσ. 12 Μαϊου Share Δημοσ. 12 Μαϊου Στις 16/12/2023 στις 10:03 ΠΜ, dimpapilas είπε Καλημερα κανενας ενεργος χρηστης εντος του παιχνιδιου για συνεργασία ή αλληλοβοήθεια κανένα ελληνικό guild? Οποιος Ελληνας παιζει εσο και θελει να μπει σε Ελληνικο guild,ν μου πει. Guild: Eternal Flames Guild-master: @iliasthebest (εγω) Ειμαστε ενα οργανωμενο Ελληνικο guild και με discord https://discord.gg/6ZnxFV9 Αν θελετε να ερθετε στειλτε μ εδω "η μεσα στο παιχνιδι,. Κανουμε τα παντα ,pve,pvp,dungeons,trials Ευχαριστω πολυ,, Οποιος Ελληνας παιζει εσο και θελει να μπει σε Ελληνικο guild,ν μου πει. Guild: Eternal Flames Guild-master: @iliasthebest (εγω) Ειμαστε ενα οργανωμενο Ελληνικο guild και με discord https://discord.gg/6ZnxFV9 Αν θελετε να ερθετε στειλτε μ εδω "η μεσα στο παιχνιδι,. Κανουμε τα παντα ,pve,pvp,dungeons,trials Ευχαριστω πολυ,, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα