demmian Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Παίζετε κάνα mmo τώρα ; lost ark όπως όλοι ;
Tigkas Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Υπάρχει καμία ενεργή guild/ομάδα που παίζει για παρέα; 1 1
Mamatereza Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπερα. Εχει αντιμετωπισει κανεις το προβλημα του να παγωνει στο loading ο client του παιχνιδιου? Εγινε ξαφνικα πριν κατι μηνες και δεν εχω καταφερει να μπω ξανα στο παιχνιδι, ενω για χρονια επαιζα κανονικα. Εχω δοκιμασει οτι προτεινει η εταιρεια (και καποια αλλα που βρηκα μεσω google) ομως δεν βρηκα λυση. Εχει λυσει καποιος το προβλημα αυτο κι αν ναι πως? Ευχαριστω. Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2022 από Mamatereza
dimpapilas Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Καλημερα κανενας ενεργος χρηστης εντος του παιχνιδιου για συνεργασία ή αλληλοβοήθεια κανένα ελληνικό guild?
Paikths Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 Καλησπέρα μάγκες μια ερώτηση..για καλύτερη εμπειρία πριν παίξω το skyrim πρέπει να παιξω τα morrowind και obvilion ή δεν συνδέονται;
iliasthebest Δημοσ. 12 Μαΐου 2024 Δημοσ. 12 Μαΐου 2024 Στις 16/12/2023 στις 10:03 ΠΜ, dimpapilas είπε Καλημερα κανενας ενεργος χρηστης εντος του παιχνιδιου για συνεργασία ή αλληλοβοήθεια κανένα ελληνικό guild? Οποιος Ελληνας παιζει εσο και θελει να μπει σε Ελληνικο guild,ν μου πει. Guild: Eternal Flames Guild-master: @iliasthebest (εγω) Ειμαστε ενα οργανωμενο Ελληνικο guild και με discord https://discord.gg/6ZnxFV9 Αν θελετε να ερθετε στειλτε μ εδω "η μεσα στο παιχνιδι,. Κανουμε τα παντα ,pve,pvp,dungeons,trials Ευχαριστω πολυ,, Οποιος Ελληνας παιζει εσο και θελει να μπει σε Ελληνικο guild,ν μου πει. Guild: Eternal Flames Guild-master: @iliasthebest (εγω) Ειμαστε ενα οργανωμενο Ελληνικο guild και με discord https://discord.gg/6ZnxFV9 Αν θελετε να ερθετε στειλτε μ εδω "η μεσα στο παιχνιδι,. Κανουμε τα παντα ,pve,pvp,dungeons,trials Ευχαριστω πολυ,,
xtrmsnpr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2024 ESO’s November 2024 Survival Guide Αναφορά σε κείμενο Experience Boost Mini-Event (7/11-12/11) Want to hit that next level up or collect some more Champion Points? Do it faster with the Experience Boost mini-event that grants a 100% boost to XP earned for the duration. Please note, Event Tickets do not drop during mini-events. το καμός!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα