pressure Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Κατατοπιστηκοτατος! Δεν εχω λογια. Καταλαβαινω οτι θα πρεπει τελικα να αγορασω το Elsweyr για να εχω μαζι τα Morrowind και Summerset και αν θελω τα Imperial City - Orsinium - Thieves Guild - Dark Brotherhood Clockwork City - Murkmire - Dragonhold να παρω απο in game shop. Αν πάρω το Elsweyr μεταχειρισμένο χάνω κάτι που μπορεί να έχει χρησιμοποιηθεί (κωδικούς, έξτρα κλπ)? Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2020 από pressure Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tecton Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Αν πάρεις μεταχειρισμένο μάλλον εννοείς ότι θα αγοράσεις τον λογαριασμό, θεωρώ ότι δεν θα έχεις θέμα μιας και θα τα έχει ενεργοποιήσει ο κάτοχος. Όπως και να έχει καλό είναι να τον ρωτήσεις τι περιέχει ο λογαριασμός που δίνει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pressure Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Όχι εννοούσα μεταχειρισμένο το παιχνίδι (ps4). Έχεις δίκιο όμως, θα πρέπει να ρωτήσω όπως και έχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Βρίσκω το elder scrolls online tamriel edition unlimited σε πολύ χαμηλή τιμή , αν πάρω αυτήν την έκδοση έχει την βασική έκδοση που μπορώ να παίξω ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tecton Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, SPANK είπε Βρίσκω το elder scrolls online tamriel edition unlimited σε πολύ χαμηλή τιμή , αν πάρω αυτήν την έκδοση έχει την βασική έκδοση που μπορώ να παίξω ; Ναι έχει το βασικό παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sartiv Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 2 ώρες πριν, SPANK είπε Βρίσκω το elder scrolls online tamriel edition unlimited σε πολύ χαμηλή τιμή , αν πάρω αυτήν την έκδοση έχει την βασική έκδοση που μπορώ να παίξω ; Σε τι τιμη αν επιτρεπεται; Και που; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 56 λεπτά πριν, Tecton είπε Ναι έχει το βασικό παιχνίδι. Ωραία τέλεια τότε ίσως το πάρω να το δοκιμάσω κοντά στα 10 euro που παίζει , απλά επειδή είναι πολλές εκδόσεις έχω μπερδευτεί λιγάκι 4 λεπτά πριν, Sartiv είπε Σε τι τιμη αν επιτρεπεται; Και που; Σου έχω στείλει μήνυμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliasthebest Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Οποιος Ελληνας παιζει εσο και θελει να μπει σε Ελληνικο guild,ν μου πει. Guild: Eternal Flames Guild-master: @iliasthebest (εγω) Ειμαστε ενα οργανωμενο Ελληνικο guild και με discord https://discord.gg/4TwA8U Αν θελετε να ερθετε στειλτε μ εδω "η μεσα στο παιχνιδι,. Κανουμε τα παντα ,pve,pvp,dungeons,trials Ευχαριστω πολυ,, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Απο αύριο 1 απρίλη μεχρι 13 δωρεάν περίοδος για xbox ps4 και για το steam για εμας απο 1 εως 6 απριλίου. Αφου ειναι δωρεάν θα το δοκιμάσω προσωπικά τώρα αν θα το αγοράσω μετα ειναι αλλο θέμα ειναι καλή φάση ομως να δω αν θα με τραβήξει και σαν παιχνίδι. https://www.elderscrollsonline.com/en-us/freeplay Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalan2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Εγώ το έχω αγορασμένο από την Bethesda εκτός του greymoor.. Για να το παίξω στο steam πρέπει να το αγοράσω όλο πάλι ή έστω μόνο το Base και θα δει από το λογαριασμό μου τι έχω? Οι λογαριασμοί είναι συνδεμενοι μεταξύ τους. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Ξέρουμε τι ώρα ειναι το 10:00 AM EDT σε ώρα ελλάδος ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalan2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 5 λεπτά πριν, SPANK είπε Ξέρουμε τι ώρα ειναι το 10:00 AM EDT σε ώρα ελλάδος ? 5 το απόγευμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anthony_88 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Είχα παίξει πριν κάτι μήνες αλλά το game ήταν συνεχώς down για δυο συνεχόμενα Σαββατοκύριακα, είχε θέματα με κάποια game modes κλπ τελικά έπαιξα ελάχιστα γιατί μόνο τα Σαββατοκύριακα είχα χρόνο. Έχουν φτιαχτεί αυτά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Μήπως ξέρει κάποιος πως το κατεβάζω το δωρεάν γιατι μπαίνω εκει που λεει free με βάζει στο account αλλα δεν έχει καπου επιλογή να κατεβάσω τον client η κατι αλλο μεσω steam Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalan2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, SPANK είπε Μήπως ξέρει κάποιος πως το κατεβάζω το δωρεάν γιατι μπαίνω εκει που λεει free με βάζει στο account αλλα δεν έχει καπου επιλογή να κατεβάσω τον client η κατι αλλο μεσω steam λογικα μετα τις 8 θα γινει μεσω steam..... update:μολις ανοιξε το κουμπακι... Επεξ/σία 1 Απριλίου 2020 από dalan2007 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα