Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls Online

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ειναι digital εκδοσεις. Σου δινουν το activation key δηλαδη οπως αν αγορασεις σε οποιοδηποτε αλλο digital store. Εχω κανει αγορες απο το συγκεκριμενο μαγαζι παλι χωρις κανενα προβλημα, αλλα μερικα παιχνιδια που πουλαει ειναι region locked, στα οποια το γραφει παντα. Στο TESO δεν λεει κατι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

FYI Η Imperial pre-order από getgames digital έκδοση ανοίγει το παιχνίδι από τις 30 Μαρτίου (αντί 4 Απριλίου), Imperial class &  items crafting/conversion, mount, pet, rings, ενώ pre-order γενικώς από εκεί, παρέχει και την δυνατότητα να παίξετε τις 9 κλάσεις ανεξάρτητα Alliance.

π.χ. Khajiit DC και όχι μόνο απαραίτητα AD.

Αν το Βραζιλιάνικο μαγαζί με τέτοιες τιμές, είναι digital distribution τότ αν τιμή είναι αυτή, όπως και στο ρώσσικο site που αγοράζουμε φτηνά κλειδιά για steam, οπότε δεν βλέπω πρόβλημα τελωνείων κλπ. και είναι καλή προσφορά αν όχι bargain. Μόνο αν είναι κουτί υπάρχει πρόβλημα τελωνείων κλπ.

Αλλά προσωπικά θα περιμένω μέχρι Μάρτιο-Απρίλιο. Παρά το ότι το παιχνίδι είναι καλό (δεδομένης της εμπειρίας μου από την beta μέχρι τώρα) και μπορεί κάποιος να με θεωρήσει δεδομένο αγοραστή/παίκτη ή και φανατικό, ποτέ δεν ξέρει κανείς πως μπορεί να καταντήσει μέχρι τότε. Και έχω ήδη παράδειγμα το WoWp (World of Warplanes). Στην closed beta που ήμουν, μέχρι το patch 0.3.0 ήταν τρομερό παιχνίδι. Βάλανε την έκδοση 0.3.1 και έγινε World of UFO όπου δεν παίζεται πλέον. Τουλάχιστον κατ εμέ.

Και πάνω που έδωσα το παράδειγμα παραπάνω γιατί παρά όλα όσα έχω γράψει, θα εξαρτηθεί από το πως θα είναι το παιχνίδι την ημέρα έκδοσης, διάβασα χτες βράδυ κάτι που μου την έσπασε πραγματικά.

Όσοι κάνουν pre-order και πάρουν το adventure pack, θα μπορούν να παίξουν όλες τις φυλές σε όλες τις συμμαχίες.

Ήτοι Nord AD κλπ.

Και αυτό γιατί κλαιγόντουσαν τα "μικρά παιδάκια" για τον περιορισμό που είχε θέσει το παιχνίδι.

Πρώτη φορά βλέπω τον Force εκνευρισμένο... Για μένα όλα αυτά που λέει είναι πολύ σωστά. Πολλά τα οφέλη για preorder και ακόμη πιο πολλά για την Imperial edition.

'Ντάξει θα φύγει pre-order για το standard edition (αν και είμαι κατά του Imperial Exclusive only, δεν με επηρεάζει)

Όχι τίποτε άλλο πρέπει να κρατήσω και κανά φράγκο για το Dark Souls 2 που ελπίζω να βγει για pc σύντομα μετά τις κονσόλες

• Like 1

Αν κανεις τον κοπο κ ρωτησεις/μαθεις ριξε μια ενημερωση

Η απαντηση του nuuvem στην ερωτηση που τους εκανα:

Hi Nikos,

This game is not region locked. You'll be able to play Elder Scrolls Online in Greece if you purchase from Nuuvem.

Additionally, I suppose the link below will clarify your doubt:

http://help.elderscrollsonline.com/app/answers/detail/a_id/2105/kw/megaserver

Anyother doubts, don't hesitate to get in touch with us.

Atenciosamente/Regards, 

Fabio "Barba Ruiva" Girotto 

Nuuvem Staff 

[email protected]

Πως να ειναι στα Βραζιλιανικα βρε ?

Τα κανονικα language options θα εχει , δεν γινετια αλλιως 

Παντως στα 33 ( τοσο δν ειχε? ) αξιζει

Θα τιμήσω imperial edtion digital στα 60€ (25% έκπτωση ) από gmg. Τελικά εχει 3 μέρες πράγματι early access σε σχέση με τις 5 που δίνει το επίσημο. Για δυο μέρες 20 ευρω παραπάνω σίγουρα δεν αξίζουν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...