Apoll Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Τελικα με αρκετες δοκιμες αποφασισα να κανω focus σε sorc, ποτε δεν επαιζα mages αλλα μου αρεσε και η φαση με το πετ, πολυ fun to level up μεχρι τωρα, δεν με ακουμπαει τιποτα, αν και ειναι νωρις πηγα 13, θα μπω σημερα να δω το pvp του, και μετα τα κεντρια quest 1 2.5 3, etc, θα ξεκινησω το thieves dlc Στο TESO, Sorcerer δεν σημαίνει απαραίτητα ρόμπες και μαγκούρες. Πολύ άνετα μπορείς να τον κάνεις τανκ. Έχω Altmer έτσι, και είναι από τους αγαπημένους μου χαρακτήρες. Επίσης μόλις ανοίξεις το δεύτερο qbar, να έχεις εκεί άλλα skills που θα θες να ανεβάσεις. Οπότε όταν τελειώνεις κάποιο quest, κάνε switch στο δευτερο qbar για να ανεβαίνουν αυτά τα skill. Όπως επίσης και στην αρχή μέχρι να τα ανεβάσεις, την θωρακιση 5-1-1 ή 3-2-2 σε HML για να ανέβουν και τα τρια είδη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Ναι τα εχω μαθει ολα αυτα εννοειται εχω ενα skill απο καθε line, το ιδιο με το armor κλασσικα, weap τα εχω αναλογα τη κατασταση, resto staff + destro staff 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Ναι τα εχω μαθει ολα αυτα εννοειται εχω ενα skill απο καθε line, το ιδιο με το armor κλασσικα, weap τα εχω αναλογα τη κατασταση, resto staff + destro staff Επίσης στο qbar έχεις skill από άλλο όπλο από αυτό που χρησιμοποιείς, ανεβαίνει επίσης το skill/morph και το skill level του όπλου Τα XP είναι αρκετά αν κάνεις το content στα 3 alliances ώστε να έχεις εκπαιδεύσει όλα τα skills και πάνω από τα 4/5 των morphs. (και τις δύο εκδόσεις). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Apoll να σε ρωτησω αφου εισαι και γνωστης, σχεδον τελειωσα τα main quests 2 3 4 etc, εκανα και τα certificates professions, ποιο ντι ελ σι θα προτεινες να ξεκινησω πρωτο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Apoll να σε ρωτησω αφου εισαι και γνωστης, σχεδον τελειωσα τα main quests 2 3 4 etc, εκανα και τα certificates professions, ποιο ντι ελ σι θα προτεινες να ξεκινησω πρωτο ? Ό,τι θες κάνε Το παιχνίδι είναι τεράστιο. Κατ εμέ ακολούθα το storyline του alliance που έχεις επιλέξει να δεις τί παίζει μέχρι τέλους στην 5η περιοχή. Και όπως πηγαινοέρχεσαι κάνε τα delves, anchors, bosses, quests που είναι στο διάβα σου κλπ. Και συνέχισε στην επόμενη συμμαχία. Το παιχνίδι αυτό δεν είναι αγώνας δρόμου προς το τέλος. Θα δεις ότι πιο πολύ θα το ευχαριστηθείς παίζοντας casual και κάνοντας ό,τι εσύ γουστάρεις. Υπήρχαν μέρες που όταν έπαιζα απλά πήγαινα να βρω σημεία καλά για screenshots ή απλά εξερευνούσα και την τελευταία πιθαμή. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 haha ειμαι τοσο ψημενος για pvp + τριαλς + αρενα, θελω να παω 50 το γρηγοροτερο φυσικα κ εχεις δικιο για να το ευχαριστηθω πρεπει να το παω αργα να κανω και τα στορυ, να φαρμαρω και τα shards + professions + ποσα ακομα εχει να ασχοηθεις, εχει απειρο πραμα πραγματικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 haha ειμαι τοσο ψημενος για pvp + τριαλς + αρενα, θελω να παω 50 το γρηγοροτερο φυσικα κ εχεις δικιο για να το ευχαριστηθω πρεπει να το παω αργα να κανω και τα στορυ, να φαρμαρω και τα shards + professions + ποσα ακομα εχει να ασχοηθεις, εχει απειρο πραμα πραγματικα PVP μπορείς να πας από το level 13. Τράβα στο campaign που είναι για μικρά levels. Cyrodil είναι μια διαφορετική εμπειρία Ακόμα και αν αποφασίσεις να κάνεις και κανένα quest... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Ρε συ Apoll θα με βοηθήσεις να κάνω εγκατάσταση; Έχω δοκιμάσει τα πάντα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliasthebest Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Οποιος Ελληνας παιζει εσο και θελει να μπει σε Ελληνικο guild,ν μου πει. Guild: Eternal Flames Guild-master: @iliasthebest (εγω) Ειμαστε ενα οργανωμενο Ελληνικο guild με ελαχιστα ξενα παιδια,(xp players),και με τσ.https://discord.gg/TtsSdnT Αν θελετε να ερθετε στειλτε μ εδω "η μεσα στο παιχνιδι,. Κανουμε τα παντα ,pve,pvp,dungeons,trials Ευχαριστω πολυ,, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Ρε συ Apoll θα με βοηθήσεις να κάνω εγκατάσταση; Έχω δοκιμάσει τα πάντα... Τί βοήθεια ρε συ; Απεγκατέστησες την εφαρμογή; Έσβησες τον κατάλογο Zenimax από το program files; Κατέβασες τον τελευταίο installer από την ιστοσελίδα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Τί βοήθεια ρε συ; Απεγκατέστησες την εφαρμογή; Έσβησες τον κατάλογο Zenimax από το program files; Κατέβασες τον τελευταίο installer από την ιστοσελίδα; Ευχαριστώ. Αύριο το πρωί επανέρχομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Καλημέρα, υπάρχει σε προσφορά ( είναι; δεν έχω ιδέα) από το Humble Bundle. https://www.humblebundle.com/store/promo/elder-scrolls-online-weekend/?linkID=&mcID=102:59010ed2f0c3609a18a80471:ot:56e84e9d733462ca899afec4:1&utm_source=Humble+Bundle+Newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=2017_04_27_ElderScrollsOnline_Store_20170427&utm_content=Banner Μία ερώτηση το gold edtition που είναι θεωρητικά "όλο" το πακέτο έχεις και τα dlc μέσα μαζί με το Morrowind που θα βγει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Morrowind οχι, αλλα εχει ολα τα υπολοιπα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Ευχαριστώ. Αύριο το πρωί επανέρχομαι Τελικά για να μην έχουμε νέα σου, έβαλες το παιχνίδι και κόλλησες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Όχι δυστυχώς με πήρε η κάτω βόλτα με δουλειά-υποχρεώσεις και δεν πρόλαβα... Συγγνώμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα