Balantakos Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Και εγω ξεκινησα σημερα σιγα σιγα Redguard/Nightblade @Locodice το ονομα μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sartiv Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Παιδια επειδη εντελως noob, αν γινεται καντε με inv εσεις, δε ξερω πως να εντοπισω το guild.. Sartiv ειναι το nickname μου. edit: Εχω παιξει ~16 ωρες και μεχρι τωρα πραγματικα φαινεται πολυ καλο!! Μου αρεσει πολυ το lore, εχει ενδιαφερον.. Καμια σχεση με το "ανυπαρκτο" lore του wow. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliasthebest Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Και εγω ξεκινησα σημερα σιγα σιγα Redguard/Nightblade @Locodice το ονομα μου... Το id πεσ μ Παιδια επειδη εντελως noob, αν γινεται καντε με inv εσεις, δε ξερω πως να εντοπισω το guild.. Sartiv ειναι το nickname μου. edit: Εχω παιξει ~16 ωρες και μεχρι τωρα πραγματικα φαινεται πολυ καλο!! Μου αρεσει πολυ το lore, εχει ενδιαφερον.. Καμια σχεση με το "ανυπαρκτο" lore του wow. Και εσυ φιλε το id @........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sartiv Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Το id πεσ μ Και εσυ φιλε το id @........ @Sartiv Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliasthebest Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 @Sartiv εισαι online twra? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sartiv Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 εισαι online twra? ημουν και ξαναμπαινω για 5 λεπτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Level 14, και συνεχιζουμε χαλαρα...μου αρεσει πολυ μεχρι στιγμης το μονο που με χαλαει ειναι η φαση με τα quest... μερικες φορες δεν βγαζει τιποτα στον χαρτη και πρεπει να κατσεις να μυρισεις τα νυχια σου που να πας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sartiv Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Level 14, και συνεχιζουμε χαλαρα...μου αρεσει πολυ μεχρι στιγμης το μονο που με χαλαει ειναι η φαση με τα quest... μερικες φορες δεν βγαζει τιποτα στον χαρτη και πρεπει να κατσεις να μυρισεις τα νυχια σου που να πας... Συντεκνε (στο ιδιο guild ειμαστε κιολας ), οντως πολυ ωραιο το παιχνιδι, ωραιες ιστοριες.. τα quests φαινονται. Απλως ειναι σε αλλο χαρτη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Συντεκνε (στο ιδιο guild ειμαστε κιολας ), οντως πολυ ωραιο το παιχνιδι, ωραιες ιστοριες.. τα quests φαινονται. Απλως ειναι σε αλλο χαρτη Ναι αλλα επρεπε να βγαζει κατι στο Journal...εμενα σε μια φαση δεν εβγαζε τιποτα εκει..επρεπε να κατσω να ψαξω side quest. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mamatereza Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 addons παιδια, απειρα addons για καθε γουστο! Υ.Γ. αν δεν ξερετε ή αν θελετε βοηθεια ζητηστε και θα σας βοηθησω οπως μπορω με αυτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 addons παιδια, απειρα addons για καθε γουστο! Υ.Γ. αν δεν ξερετε ή αν θελετε βοηθεια ζητηστε και θα σας βοηθησω οπως μπορω με αυτα. Lorebooks / MiniMap By Fyrakin / SkyShards / Slightly Improved Experience Bar απο curse & FTC που βρηκα σε αλλο site, εχω εγω... δεν νομιζω να χρειαζομαι κατι αλλο για καινουριος παιχτης...τι λες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mamatereza Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Θα σου πω με ποια παιζω εγω καθως τα θεωρω και σημαντικα και -σχετικα με αλλα- ελαφρια. advance filters awesome guild store azurah bank manager revived craft store fixed and improved 1.1 cookery wiz destinations easy frame library eso master recipe list σχεδον ολα τα Harven's lorebook lost treasure lui extended master merchant multi craft ravalox quest tracker s'rendarr shissu's guild tools-LUA memory-Suite manager skyshards spent skill points Votan's improved locations-improved quests-mini map Wykkyd equip borders-equip lvl-mailbox-outfiter-suite manager Zolan's chat notifications-junk handler κι επειδη δεν ειμαι λατρης των ES interface παιζω καπως ετσι http://imgur.com/Fe3174x *ειδα κατι για curse, εδω δεν ειμαστε στο wow τα addons μπαινουν μεσω του minion client https://minion.gg/ απ το site esoui http://www.esoui.com/addons.php Επεξ/σία 5 Απριλίου 2017 από Mamatereza Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sartiv Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Πω ολα τα addons του κοσμου εβαλες; Βασικα ποιο απ ολα ειναι το addon σου και παιζεις με αυτο το interface; ειναι πολυ ωραιο, καλυτερο σιγουρα απο το default. * δεν εχω κανενα addon. Μου αρεσει να ανακαλυπτω μονος μου τα skyshards, αμα ζοριστω θα βαλω και αυτα. * Για recipes νομιζω καλο θα ηταν να βλεπω τις λιστες, τι εχω και τι δεν εχω.. ποιο addon ειναι; Για ολα τα craftings φανταζομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Θα σου πω με ποια παιζω εγω καθως τα θεωρω και σημαντικα και -σχετικα με αλλα- ελαφρια. advance filters awesome guild store azurah bank manager revived craft store fixed and improved 1.1 cookery wiz destinations easy frame library eso master recipe list σχεδον ολα τα Harven's lorebook lost treasure lui extended master merchant multi craft ravalox quest tracker s'rendarr shissu's guild tools-LUA memory-Suite manager skyshards spent skill points Votan's improved locations-improved quests-mini map Wykkyd equip borders-equip lvl-mailbox-outfiter-suite manager Zolan's chat notifications-junk handler κι επειδη δεν ειμαι λατρης των ES interface παιζω καπως ετσι http://imgur.com/Fe3174x *ειδα κατι για curse, εδω δεν ειμαστε στο wow τα addons μπαινουν μεσω του minion client https://minion.gg/ απ το site esoui http://www.esoui.com/addons.php To UI σου ειναι πολυ ομορφο, καπως ετσι θα ηθελα να το κανω και εγω, οταν βρεις χρονο και θες, πες μου πανω κατω πως θα το κανω ετσι...settings κλπ. Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Προσπαθώ να επανεγκαταστήσω το παιχνίδι (αγορασμένο το έχω) και δεν ανοίγει με τίποτε ο Installer. Όταν λέμε δεν ανοίγει δεν εμφανίζεται καν στο task manager. Κανείς με αυτό το θέμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα