Sartiv Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Αλλο τα 25 ευρω αλλο τα 8 ευρω. Υπαρχει μια διαφορα νομιζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Αλλο τα 25 ευρω αλλο τα 8 ευρω. Υπαρχει μια διαφορα νομιζω. Επειδη το πηρα απο g2a το λεω...τους εκανα μια ερωτηση στ twitter...μπας και μου απαντησουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizNick Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δεν θα φας ban απλα επειδη πηρες το κλειδι απο g2a. ΑΝ φας, καποτε, θα ειναι επειδη το κλειδι αγοραστηκε με κλεμμενη πιστωτικη ή κατι τετοιο. Αλλα ειναι κατι σχετικα σπανιο αυτο. Συνηθως τα g2a κλειδια απλα προερχονται απο retail κουτια φτηνοτερων χωρων οπως Ινδια,κτλ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlackulatoR Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 δηλαδη εγω θα φαω ban, τσαμπα τα 25 ευρω? να μην παιξω καν αμα ειναι...ελεος.... Δεν νομίζω να έχει αλλάξει κάτι και ας είναι 1 χρόνου το post στο reddit. Γράφει ότι αν φας ban πρέπει να κάνεις κανονική αγορά και γίνεται re-activate ο λογαριασμός. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Τεσπα οτι να ναι το θεμα με το G2A...ελπιζω να μην γινει κατι γιατι θα ξενερωσω... Στο θεμα μας τωρα, δεν ξερω τι build να ξεκινησω...προς dual wield / bow η sword & shield με κοβω... Stamina / PVE.... κανενα guide? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sartiv Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δεν θα φας ban απλα επειδη πηρες το κλειδι απο g2a. ΑΝ φας, καποτε, θα ειναι επειδη το κλειδι αγοραστηκε με κλεμμενη πιστωτικη ή κατι τετοιο. Αλλα ειναι κατι σχετικα σπανιο αυτο. Συνηθως τα g2a κλειδια απλα προερχονται απο retail κουτια φτηνοτερων χωρων οπως Ινδια,κτλ. Δηλαδη αν παω να αγορασω ας πουμε με 8€ (χωρις τα dlc) απο το instant-gaming, εχω μικρες πιθανοτητες να φαω ban καποια στιγμη; αμα ειναι ετσι ισως συμφερει να αγορασω απο κει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizNick Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Απο instant gaming δεν εχεις θεμα, δεν ειναι marketplace οπως το g2a. Απλα δεν ειναι official πωλητης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sartiv Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Απο instant gaming δεν εχεις θεμα, δεν ειναι marketplace οπως το g2a. Απλα δεν ειναι official πωλητης. Και το οτι δεν ειναι official πωλητης, σημαινει κατι; Δε χρειαζεται να ανησυχω γι'αυτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos0160 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλησπερα σε ολους, επειδη μπανισα το game και ενδιαφερομαι να το ξεκινησω θα ηθελα να ρωτησω: το παιχνιδι εχει κοσμο γενικα? ειναι casual φαση απ οτι ειδα και μαρεσε, καπου ειδα οτι θα βγει και expansion στα κοντα, ισχυει? Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2017 από pavlos0160 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mamatereza Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Καλησπερα σε ολους, επειδη μπανισα το game και ενδιαφερομαι να το ξεκινησω θα ηθελα να ρωτησω: το παιχνιδι εχει κοσμο γενικα? ειδαι casual φαση απ οτι ειδα και μαρεσε, καπου ειδα οτι θα βγει και expansion στα κοντα, ισχυει? Το παιχνιδι το παιζει παρα πολυς κοσμος κι επειδη ταυτοχρονα παιζω και WoW αυτο που μ αρεσει απιστευτα στο ESO ειναι πως θα βρεις κοσμο ακομα και στο πιο ακυρο και απροσμενο σημειο του χαρτη να κανει το οτιδηποτε. Να ξερεις πως πλεον -δεν ηταν ετσι στην αρχη- ολες μα ολες οι περιοχες ειναι για παικτες απο 1 εως 50lvl, δεν υπαρχει πλεον πουθενα περιορισμος βαση των lvl. Μπορεις σαν max lvl παικτης να παιξεις σε ολο το χαρτη ανα πασα στιγμη σαν να παιζεις στις end game περιοχες και μπορεις να το κανεις παρεα με ατομα που μπορει να ειναι μολις 1 lvl. Οσο για το expansion θα βγει τον Ιουνιο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joe-4 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Παίζει camping, η να περιμένεις να κάνει respawn το mob για να ολοκληρώσεις quest και άλλα τετοια που παίζουν σε άλλα MMO? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mamatereza Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Παίζει camping, η να περιμένεις να κάνει respawn το mob για να ολοκληρώσεις quest και άλλα τετοια που παίζουν σε άλλα MMO? Τιποτα απ τα 2 ΠΟΤΕ! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Παίζει camping, η να περιμένεις να κάνει respawn το mob για να ολοκληρώσεις quest και άλλα τετοια που παίζουν σε άλλα MMO? Η συντριπτική πλειοψηφία των περιοχών που γίνονται τα quest είναι instanced, ακόμα και αν είναι open space. Πάνω από 1500 quests όλα μοναδικά εκτός από ένα, δεν συνάντησα κάποιο πρόβλημα. Άλλωστε δεν υπάρχει λόγος. Δεν ρίχνουν και κάτι σπουδαίο για να αξίζουν το farming. Εν εντιθέσει με τα world boss, public dungeon, delve να το έχει σκοτώσει κάποιος μέχρι 5 λεπτά πιο πριν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliasthebest Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Οποιος Ελληνας παιζει εσο και θελει να μπει σε Ελληνικο guild,ν μου πει. Guild: Eternal Flames Guild-master: @iliasthebest (εγω) Ειμαστε ενα οργανωμενο Ελληνικο guild με ελαχιστα ξενα παιδια,(xp players),και με τσ.https://discord.gg/TtsSdnT Αν θελετε να ερθετε στειλτε μ εδω "η μεσα στο παιχνιδι,. Κανουμε τα παντα ,pve,pvp,dungeons,trials Ευχαριστω πολυ,, 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Danny7 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Καλησπέρα, αγόρασα το gold edition τελικά και έχω κάποιες ερωτήσεις. Να κάνω accept τα quests των dlc? Τι char να φτίαξω που να είναι πιο fun to play και noobfriendly για κάποιον που δεν έχει ιδέα από elder scrolls? Υπάρχουν κάποια guides ώστε να ψαχτώ λίγο παραπάνω τώρα που είμαι στην αρχή? Θα μου προτείνατε να μπω σε κάποιο ελληνικό guild ώστε να έχω από εκεί βοήθεια?Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα