lupus_Hegemonia Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Το ξεκίνησα και το βαρέθηκα αμέσως... Μάλλον δεν είμαι 'γω για "ονλάιν". Επέστρεψα (ποτέ δεν έφυγα) στο Skyrim, έφτιαξα ένα νέο "τουμπανέ" mod-set up (230+ mods) και είμαι ευτυχής. ...Μάλλον θα αρκεστώ στo Skyrim SE (και όποιες major αλλαγές γίνουν με το SKSE64bit, ΕΑΝ ΚΙ ΟΤΑΝ βγει)... μέχρι να 'ρθει το νέο Elder Scrolls (σε κάνα 2χρονο-3χρονο το κόβω). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabyRage Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Το ξεκίνησα και το βαρέθηκα αμέσως... Μάλλον δεν είμαι 'γω για "ονλάιν". Επέστρεψα (ποτέ δεν έφυγα) στο Skyrim, έφτιαξα ένα νέο "τουμπανέ" mod-set up (230+ mods) και είμαι ευτυχής. ...Μάλλον θα αρκεστώ στo Skyrim SE (και όποιες major αλλαγές γίνουν με το SKSE64bit, ΕΑΝ ΚΙ ΟΤΑΝ βγει)... μέχρι να 'ρθει το νέο Elder Scrolls (σε κάνα 2χρονο-3χρονο το κόβω). Δεν θα ρθει νεο Elder scrolls όσο η Bethesda υποστηριζει το Online. Έτσι είχε πει ο Todd Howard. Οπότε λογικά θα αργήσει αρκετά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sartiv Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Το ξεκίνησα και το βαρέθηκα αμέσως... Μάλλον δεν είμαι 'γω για "ονλάιν". Επέστρεψα (ποτέ δεν έφυγα) στο Skyrim, έφτιαξα ένα νέο "τουμπανέ" mod-set up (230+ mods) και είμαι ευτυχής. ...Μάλλον θα αρκεστώ στo Skyrim SE (και όποιες major αλλαγές γίνουν με το SKSE64bit, ΕΑΝ ΚΙ ΟΤΑΝ βγει)... μέχρι να 'ρθει το νέο Elder Scrolls (σε κάνα 2χρονο-3χρονο το κόβω). Τι ειχε και το βαρεθηκες; χωρις ειρωνια, επειδη καποιες στιγμες σκεφτομουν να ασχοληθω μαζι του. Ειμαι φαν της σειρας, πιτσιρικι ειχα αφιερωσει 1000 ωρες στο daggerfall. Φυσικα και στο Morrowind, Oblivion... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Τι ειχε και το βαρεθηκες; χωρις ειρωνια, επειδη καποιες στιγμες σκεφτομουν να ασχοληθω μαζι του. Ειμαι φαν της σειρας, πιτσιρικι ειχα αφιερωσει 1000 ωρες στο daggerfall. Φυσικα και στο Morrowind, Oblivion... Δεν νομιζω να το βαρεθεις...εχει ΠΟΛΥ content. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Τι ειχε και το βαρεθηκες; χωρις ειρωνια, επειδη καποιες στιγμες σκεφτομουν να ασχοληθω μαζι του. Ειμαι φαν της σειρας, πιτσιρικι ειχα αφιερωσει 1000 ωρες στο daggerfall. Φυσικα και στο Morrowind, Oblivion... Το παιχνίδι είναι τεράστιο, δεν μπορώ να καταλάβω ο Ippus πως το βαρέθηκε χωρίς να κάνει κάμποσες ώρες. Ιδίως αν του αρέσει το Skyrim. Ο χάρτης του παιχνιδιού είναι 6πλάσιος του Skyrim, χωρίς να συμπεριλαμβάνει την Cyrodiil, Imperial City, Imperial Sewers. Αν σε κάποιον αρέσουν τα μοναδικά storylines και η εξερεύνηση, το ESO είναι πολύ καλό παιχνίδι. Και συμβουλεύω άπαντες να ξεκινήσουν με Aldmeri Dominion μιας και το κεντρικό storyline είναι το καλύτερο, και να παίξουν το παιχνίδι όπως οποιοδήποτε άλλο offline ES παιχνίδι. Μην σας απασχολούν builds κλπ. Παίχτε solo όπως παίζατε. Όπως έκανα εγώ, και έχω κλείσει 2000 ώρες με τον main μόνο, και πολλά δεν τα έχω κάνει. π.χ Dark Brotherhood, μιας και δεν ταιριάζει τον χαρακτήρα του. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sartiv Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Το παιχνίδι είναι τεράστιο, δεν μπορώ να καταλάβω ο Ippus πως το βαρέθηκε χωρίς να κάνει κάμποσες ώρες. Ιδίως αν του αρέσει το Skyrim. Ο χάρτης του παιχνιδιού είναι 6πλάσιος του Skyrim, χωρίς να συμπεριλαμβάνει την Cyrodiil, Imperial City, Imperial Sewers. Αν σε κάποιον αρέσουν τα μοναδικά storylines και η εξερεύνηση, το ESO είναι πολύ καλό παιχνίδι. Και συμβουλεύω άπαντες να ξεκινήσουν με Aldmeri Dominion μιας και το κεντρικό storyline είναι το καλύτερο, και να παίξουν το παιχνίδι όπως οποιοδήποτε άλλο offline ES παιχνίδι. Μην σας απασχολούν builds κλπ. Παίχτε solo όπως παίζατε. Όπως έκανα εγώ, και έχω κλείσει 2000 ώρες με τον main μόνο, και πολλά δεν τα έχω κάνει. π.χ Dark Brotherhood, μιας και δεν ταιριάζει τον χαρακτήρα του. Δηλαδη δεν εχει dungeons, raids, οπως στο wow που δε μπορεις να παιξεις ουσιαστικα solo; Θελω να πω, μπορεις να ντυθεις ΚΑΛΑ ξερω γω μονο ως solo; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mamatereza Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Τα παντα εχει φιλε μου κι απο παντου μπορεις να ντυθεις. Ειτε solo, ειτε dungeons / raids / pvp ειτε μεσω crafting μπορεις και να ευχαριστηθεις και να ντυθεις ΚΑΛΑ. Το παιχνιδι ειναι ΠΛΗΡΕΣΤΑΤΟ απ ολες τις αποψεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sartiv Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Τα παντα εχει φιλε μου κι απο παντου μπορεις να ντυθεις. Ειτε solo, ειτε dungeons / raids / pvp ειτε μεσω crafting μπορεις και να ευχαριστηθεις και να ντυθεις ΚΑΛΑ. Το παιχνιδι ειναι ΠΛΗΡΕΣΤΑΤΟ απ ολες τις αποψεις. Ευχαριστω. Μπορειτε να μου θυμισετε το οικονομικο σκελος; Εχει μηναια συνδρομη ή παιζεται free; Προφανως ειναι και η αγορα του παιχνιδιου, ναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Ευχαριστω. Μπορειτε να μου θυμισετε το οικονομικο σκελος; Εχει μηναια συνδρομη ή παιζεται free; Προφανως ειναι και η αγορα του παιχνιδιου, ναι; Αγορασε την Gold Edition και δεν θες κατι αλλο, ουτε συνδρομη ουτε τιποτα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Ευχαριστω. Μπορειτε να μου θυμισετε το οικονομικο σκελος; Εχει μηναια συνδρομη ή παιζεται free; Προφανως ειναι και η αγορα του παιχνιδιου, ναι; Όχι το παιχνίδι είναι Β2Ρ. Όταν καθαρίσεις 1000+ ώρες του κυρίως παιχνιδιού, ίσως αποφασίσεις αν αξίζει να αγοράσεις τα DLC που ανοίγουν νέες περιοχές 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bad_freddy Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Όχι το παιχνίδι είναι Β2Ρ. Όταν καθαρίσεις 1000+ ώρες του κυρίως παιχνιδιού, ίσως αποφασίσεις αν αξίζει να αγοράσεις τα DLC που ανοίγουν νέες περιοχές Συμφωνώ, το παιχνίδι έχει άπειρο περιεχόμενο... Μιλάμε εχω ~350 ώρες και είμαι σχεδόν στα μισά (230 CP). Συγκεκριμμένα στα μισά των περιοχών του δεύτερου faction. Και δεν εχω καν ασχοληθεί ακόμα με κανένα dlc (τα αγόρασα όμως με τα crowns απο τις συνδρομές) Αυτό τον καιρό κάνω μια παύση μπας και προχωρήσω λίγο το backlog μου για να το πιάσω κατά τον Μαίο για να μπω στο κλίμα εν όψει Morrowind το οποίο btw παίζει preorder στο GMG στα 32 ευρώ, εννοείται οτι το τσίμπησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Danny7 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Ξέρει κάποιος που μπορώ να αγοράσω κλειδί όσο πιο φτηνά γίνεται? Επίσης ποιά η διαφορά της Gold με την απλή edition, αξίζουν τα παραπάνω χρήματα? Ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sartiv Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Ξέρει κάποιος που μπορώ να αγοράσω κλειδί όσο πιο φτηνά γίνεται? Επίσης ποιά η διαφορά της Gold με την απλή edition, αξίζουν τα παραπάνω χρήματα? Ευχαριστώ πολύ. Αν καταλαβα καλα, αν παρεις τη Gold, δε πληρωνεις συνδρομη ουτε τιποτα, παιζεις εφ'ορου ζωης ( ;;; ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Ξέρει κάποιος που μπορώ να αγοράσω κλειδί όσο πιο φτηνά γίνεται? Επίσης ποιά η διαφορά της Gold με την απλή edition, αξίζουν τα παραπάνω χρήματα? Ευχαριστώ πολύ. Αν καταλαβα καλα, αν παρεις τη Gold, δε πληρωνεις συνδρομη ουτε τιποτα, παιζεις εφ'ορου ζωης ( ;;; ) Γενικα ΔΕΝ υπαρχει συνδρομη στο παιχνιδι αυτο...μην μπερδευεσαι.. Απλα η Gold εχει και τα expansion μεσα...την πηρα στα 25 ευρω εγω (ξεφτιλα) απο G2A. Την απλη χωρις τα expansion μπορεις να την βρεις κατω απο 20 ευρω...αλλα δεν αξιζει αφου μπορεις να παρεις την gold με 25. Γνωμη μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlackulatoR Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Ξέρει κάποιος που μπορώ να αγοράσω κλειδί όσο πιο φτηνά γίνεται? Επίσης ποιά η διαφορά της Gold με την απλή edition, αξίζουν τα παραπάνω χρήματα? Ευχαριστώ πολύ. Για κλειδί θα πρότεινα μόνο από το official site γιατί από κλειδομάγαζα μπορεί να φάει ban το κλειδί ακόμη και μετά από μήνες (λόγο ότι κάποιοι που τα πουλάνε τα έχουν αγοράσει με κλεμένες πιστωτικές κτλ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα