Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls Online

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν δεν έχει διαφορά στην τιμή, δέχεται το στεαμ πλέον ξανά ελληνικές paysafe
(ps προσοχή στο πότε αλλάζει ο νόμος/διάταγμα/παράγραφος/whatever μπορεί να χρειαστεί λογαριασμό στην paysafe)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Τι θες αδερφε?Παιζω εγω.

Τιποτα μια γνωμη ψαχνω αν αξιζει το παιχνιδακι αυτη την στιγμη, το βρισκω στα 20κατι ευρω την gold edition εκδοση,

εχει κοσμο?

Παντα αξιζε και τωρα πιο πολυ απο ποτε, καθως εχει προοδευσει ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ. Οσον αφορα τον κοσμο παντα ειχε μπολικο, ενω τωρα βεβαια ειναι ακομα περισσοτερος και ειδικα μετα την ανακοινωση για το Morrowind το καλοκαιρι. Το community επισης πολυ καλο και ειδικα συγκρινομενο με αλλων mmo αψογο.

Κατα τη γνωμη μου (κι ας παιζω wow αυτη την εποχη) το ESO ειναι απολυτα ποιοτικο κι αξιζει καθε στιγμη που περνας παιζοντας το.

• Like 1

Τιποτα μια γνωμη ψαχνω αν αξιζει το παιχνιδακι αυτη την στιγμη, το βρισκω στα 20κατι ευρω την gold edition εκδοση,

εχει κοσμο?

Που το βρήκες ? Έχω αυτό http://www.lagonika.gr/the-elder-scrolls-online-gold-edition-steelbook-ps4-2999e-zavvi/ αλλά δεν έπρεπε να το πάρω σε κονσόλα 

Ωραίος . Το χε πάρει το μάτι μου αλλά δε θυμόμουνα που  . Μόλις το έστησα στο ps4 πρέπει να έχει φτάσει τα 100 gb download το ρημάδι . Στις start zones φαίνεται να έχει αναθερμανθεί η κίνηση .

• Like 1

Παιδιά ESO Tamriel Unlimited στα πόσα λεφτά παιζει σε προσφορές; Αυτή την στιγμή έχει 30 ευρώ στο steam. Από που θα το βρω στην χαμηλότερη τιμή;  

Το Greenmangaming εχει την GOLD εκδοση με 22.57 (πρεπει να κανεις account στο site). Δεν ειναι εκδοση για Steam, αλλα δεν νομιζω να εχει καμμια σημασια αυτο. 

https://www.greenmangaming.com/games/the-elder-scrolls-online-gold-edition/

Στο Official Website ενεργοποιείται ¨"The key delivered will require activation on your Elder Scrolls Online Account."

Λογικά πρέπει να παίζουν προσφορές για να φέρουν πίσω κόσμο με το Morrowind να αργεί ακόμα - πακέτο offer θα ήταν μια χαρά    Γύρισα πίσω την PS4 edition και θα το δω στο pc .

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Καλημέρα σε όλους,

Μόλις αγόρασα το παιχνίδι και ελπίζω μέχρι το πρωί να έχει κατέβει. Έχετε κάποια συμβουλή για επιλογή server; Επίσης ξέρετε αν υπάρχει dedicated RP server ή να ψάξω για RP guilds οπουδήποτε μπω; Ευχαριστώ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...