lupus_Hegemonia Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Λοιπόν... λέω να ασχοληθώ ΚΑΙ με το Online - μιας και είμαι "πρεζάκιας" του offline Skyrim. Μπορείτε να μου πείτε ΤΙ ΑΞΙΖΕΙ να αγοράσω; Πχ. η Golden Edition αξίζει; Μπορώ να παίξω ΚΑΙ solo ή είναι "δώρο-άδωρο" γιατί bosses θα 'ναι πανδύσκολα να τα "φάω" μόνος μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabyRage Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 +1 Και αν μπορει κάποιος να εξηγήσει το σύστημα αγοράς. Εννοώ αγοράζεις μια φορά και παίζεις για πάντα, είναι subscription based, έχει pay to unlock "raids" τέτοια πράγματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lupus_Hegemonia Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Ναι, δεν το 'χω καταλάβει.Διότι ξέρω ότι αυτά τα ΜΜΟ, θέλουν συνδρομές κτλ. Αλλά και για το gameplay θέλω πληροφορίες. Δηλαδή, εγώ θέλω ένα Onile SKYRIM, όχι ένα "μαζευτείτε να πλακώσουμε το boss" τύπου παιχνίδι - το βαριέμαι αυτό, είχα παίξει το LoL και κουράστηκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KNSM Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δεν εχει συνδρομη πια, μια φορα το αγοραζεις και τελος. Οτιδηποτε αλλο επι πληρωμη ειναι συνηθως πανοπλιες, οπλα και γενικα cosmetics, δεν ειναι pay to win φαση. Η καλυτερη περιπτωση ειναι η Gold edition καθως περιεχει και 4 βαρβατα dlc (Orsinium, Dark Brotherhood κτλ.). Επειδη δεν εχει αναπτυχθει απο την Bethesda αλλα απο αλλη εταιρια, φερνει λιγο σε Skyrim αλλα οποιος περιμενει Skyrim online θα κανει λαθος. Το παιχνιδι ειναι λιγο πιο casual/φιλικο απο τα Elder Scrolls. Εγω το παιζω solo οταν εχω ορεξη, δεν ειναι απαραιτητο να συνεργαζεστε με αλλους. Μπορεις να πας σε ενα dungeon και συνηθως ειναι κι αλλοι εκει οποτε υπαρχει βοηθεια οπου χρειαστει. Οι παλιοτεροι μιλανε για περιπου 1200 ωρες gameplay , φυσικα υπαρχουν και απειρα side quests τα οποια (παλι απο λεγομενα παλιοτερων) δεν επαναλαμβανονται ουτε ειναι του στυλ ''πηγαινε και φερε μου 10 ντοματες να κανω σαλατα''. Τελος να προσθεσω οτι εχει εντυπωσιακα τεραστιο αριθμο οπλων/πανοπλιων κτλ. Αυτα, ελπιζω να βοηθησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 ^καλά τα επι πληρωμή δε τα λες και cosmetics,τα dlc ανοίγουν dungeons.. Μονόδρομος η gold edition για μένα. Ναι, δεν το 'χω καταλάβει.Διότι ξέρω ότι αυτά τα ΜΜΟ, θέλουν συνδρομές κτλ. Αλλά και για το gameplay θέλω πληροφορίες. Δηλαδή, εγώ θέλω ένα Onile SKYRIM, όχι ένα "μαζευτείτε να πλακώσουμε το boss" τύπου παιχνίδι - το βαριέμαι αυτό, είχα παίξει το LoL και κουράστηκα. φίλε lupus,μη το κοιτάς καν το game..Ξέρω τί έχεις στο μυαλό σου,και θα ξενερώσεις..Δε θα βρεις εδώ ένα skryim online.. Ας μείνουμε στο skyrim με τα άπειρα modακια,που θα μπορούμε να αλλάξουμε όποτε θέλουμε,πιο πολύ θα το ευχαριστηθούμε απότι το MMO αυτό. τσίμπα το σε προσφορά μόνο,και εννοείται την gold θα κοιτάξεις,η απλή του δε λέει πλέον..εκτός και αν παίξεις 10ώρες και το αφήσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lupus_Hegemonia Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Ε μιλάμε εμείς, για το Skyrim... Αν λες δεν αξίζει, δεν θα αξίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Ε μιλάμε εμείς, για το Skyrim... Αν λες δεν αξίζει, δεν θα αξίζει. δεν αξίζει η απλή,αν πάρεις την gold που θα χεις όλο το πακέτο,είσαι οκ..πολλές ώρες παιχνιδιού..(για προσφορά πάντα μιλάμε) Εμένα προσωπικά το παιχνίδι,όσο και να το παίξω,δε μου χει αρέσει,έχω παίξει και καλύτερα.. Αλλά μη περιμένεις να δεις ένα skyrim online δηλαδή..Το gameplay του είναι πιο αργό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lupus_Hegemonia Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Όχι, εμένα μ' αρέσει πολύ - όλα τα Elder Scrolls μου άρεσαν (λιγότερο το Oblivion, γιατί έκανες τα ίδια και τα ίδια, κατέστρεφες Πύλες). Ένα άλλο είδα/βλέπω, το Gothic 3... Παρόμοιο με το Skyrim δείχνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Όχι, εμένα μ' αρέσει πολύ - όλα τα Elder Scrolls μου άρεσαν (λιγότερο το Oblivion, γιατί έκανες τα ίδια και τα ίδια, κατέστρεφες Πύλες). Ένα άλλο είδα/βλέπω, το Gothic 3... Παρόμοιο με το Skyrim δείχνει. πότε πρόλαβες και αγόρασες και το κατέβασες κιόλας το TESO? πώς γίνεται τώρα να ανακάλυψες το gothic??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lupus_Hegemonia Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 πότε πρόλαβες και αγόρασες και το κατέβασες κιόλας το TESO? πώς γίνεται τώρα να ανακάλυψες το gothic??? Έτσι είμαι 'γω, τα ανακαλύπτω αργά...αλλά τους "δίνομαι" και καταλαβαίνουν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bad_freddy Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Νεο expansion TESO: MORROWIND 06/06/17 & new class WARDEN μεταξύ άλλων... The new expansion to ESO takes place 700 years before the events of The Elder Scrolls III: Morrowind, so you'll get to see Vvardenfell in its heyday. Red Mountain hasn't erupted and thrown the province into turmoil, and Vivec City is still in its infancy. All the sights are waiting to be seen, from the mushroom towers of the Telvanni wizards to the docks of Seyda Neen. THE WARDEN: The Elder Scrolls Online: Morrowind also brings the first new class since the premiere of ESO. The Warden is a druid-like warrior who has the ability to use nature-based magic to fight their foes. Additionally, the Warden gets a powerful companion in the form of the War Bear, a bear that rips through the Warden's enemies with massive claws. SOTHA SIL Some of the Clock Work City will be available at launch. New Trial BATTLE GROUNDS Small scale PvP. 15 Minute battles. For those that prefer player-vs-player combat, a new 4 vs 4 vs 4 battlegrounds mode will be included in the Morrowind expansion, pitting teams against one another in arena-like environments. New Crafting available . If you own collectors edition, you will be able to convert gear.The Elder Scrolls Online: Morrowind expansion is priced as follows: Standard Edition - ($59.99): The Standard Edition includes The Elder Scrolls Online: Morrowind and the base game, The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited. Upgrade Edition - ($39.99): If you already own a copy of The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited, you can grab the Upgrade Edition to add Morrowind to your collection. Digital Collector's Edition - ($79.99): The Digital Collector's Edition gives you both The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited and Morrowind as well as: An Armored War Horse clad with Dwarven Plate. A Dwarven Spider Pet A Morag Tong Converter that will allow you to customize your gear in the style of the Morag Tong. Exclusive Character Emotes. All the content in the pre-order Discovery Pack bonus.Digital Collector's Upgrade - ($59.99): This package features all the items available in the Digital Collector's Edition except for a copy of The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited. Collector's Edition - ($99.99): The physical Collector's Edition includes everything in the Digital Collector's Edition, plus: A 12" Dwarven Colossus Statue. A large-format, full-color book chronicaling Morag Tong Assassin Naryu's journey through Tamriel. A full map of Morrowind. A steelbook case featuring the marks of the Tribunal and Vivec. Additionally, those that pre-order The Elder Scrolls Online: Morrowind get the Discovery Pack which is filled with even more goodies like: An exclusive Warden Costume that lets all classes match the Warden's garb seen in the announcement trailer. A Dwarven War Dog pet. Treasure maps that point you in the direction of some of Vvardenfell's greatest rewards. A Dwarven Crown Crate that gives you a chance to get Dwarven-themed pets, costumes, and mounts. Experience Scrolls that allow you to gain 50% more experience for two hours. The Elder Scrolls Online: Morrowind will release worldwide on PC, Mac, PlayStation 4, and Xbox One on June 6, 2017. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D4rkshadow Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Υπεροχα νεα Επισης να πω οτι αν και μου φανηκε ακριβο το udgrade edition, και μπορει να γκρινιαξω λιγο,θα το παρω στο τελος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliasthebest Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Ανακοινώθηκε το Morrowind ως επόμενο expansion για το ESO???????????????????????? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kiandar36 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπερα.θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω μεσω Paysafe να βαλω ESO PLUS μεσα απο το official site. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefteris210 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπερα.θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω μεσω Paysafe να βαλω ESO PLUS μεσα απο το official site. πήγες στην σελίδα να δεις ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα