Apoll Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Ευχαριστώ φίλε μου, βοήθησες πολύ Έχω γυρίσει πίσω Αγγλία από χτες, οπότε θα είμαι μέσα στο ΣΚ. Ρίξε μήνυμα στον @Fediuld αμα θες βοήθεια 1
KNSM Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Το ξεκινησα χθες (gold edition), επαιξα κανα 2 ωρες. Πολυ καλο μου φαινεται αν και ακομα ειμαι στο ψαξιμο. Προσπαθω να φτιαξω εναν χαρακτηρα Battlemage οπως κανω σε ολα τα Elder Scrolls. Θα δουμε, το παω χαλαρα. Προς το παρον παιζω solo για να βρω μια ακρη, αργοτερα θα συνεννοηθουμε για να παιξουμε και μαζι (με οποιον εχει ορεξη βεβαια).
lefteris210 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Υπάρχει κανένα guide ρε παιδιά; μετά από πολύ καιρο μπήκα με έναν nb 55cp και δεν ξέρω τι μου γίνεται... Το pvp με ενδιαφέρει και ψάχνω τρόπους πως θα κάνω γρήγορο leveling, και γενικά τι χρειάζεται για να είμαι αποδοτικός στο pvp, gear και τα σχετικά. Όποιος μπορεί να δώσει ένα μπούσουλα θα με διευκολύνει... Ολα τα tips δεκτά παιδιά. Επίσης ενδιαφέρομαι για guild αν υπάρχει κάτι που στον ορίζοντα.
KNSM Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Χαχα! Ουτε εγω ξερω τι μου γινεται, 8 level και ακομα ψαχνομαι, θα βρεθει η ακρη. Λιγο google, λιγη τριβη με το παιχνιδι και ολα θα φανουν! Βρηκα μια ακρη με το crafting για αρχη. Προσθεσε κανενα addon αν θες, υπαρχουν καποια που δινουν πραγματικη βοηθεια. http://www.esoui.com/addons.php Εδω εισαι για addon. Βρες κανενα βιντεο στο youtube για να δεις ποια σε βολευουν να βαλεις. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 το έβαλα το έπαιξα.το ξανα βαρέθηκα.Έκανα φορματ,δε το ξαναπέρασα. Πάλι αργό μου φαίνεται το gameplay και πάλι..Συν ότι έπεσα σε ότι πιο βαρετά quests υπήρχαν,που τα μισώ σε όλα τα MMO..πήγαινε σε αυτόν μίλα του,πήγαινε πίσω δώσε αναφορά,ξαναπήγαινε στον άλλον πες του αυτό,μπλαμπλαμπλα. Έκανα και μάχες όμως νταξ,δεν έχω παράπονο. Αλλά i'll pass. 2
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 είπα παααααααλι να το ξαναβάλω..κάθε φορά το μετανιώνω..πόσο αργό client έχει; Δηλαδή τόσο ΓΤΠ είναι στην ζενιμαξ που δε λένε να το φτιάξουν; Κατεβάζω με 1mb/s από τις 4 το βράδυ και έχει κατεβάσει το 20%....από τα 39gb που γράφει; Ντάξ καλά κρασιά..
Apoll Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δεν κατεβάζει όλο τον client με την μία. Κάνει εγκαταστάσεις στα ενδιάμεσα. Αν δεν έχεις SSD, αυτά θέλουν ώρες από μόνα τους, ενώ με 1 megabyte per second download, μόνο να κατέβει θέλει πάνω από 11 ώρες.
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δεν κατεβάζει όλο τον client με την μία. Κάνει εγκαταστάσεις στα ενδιάμεσα. Αν δεν έχεις SSD, αυτά θέλουν ώρες από μόνα τους, ενώ με 1 megabyte per second download, μόνο να κατέβει θέλει πάνω από 11 ώρες. εε τώρα για 39gb να μαι στο 20% είναι κάπως γελοίο όμως μετά από 12ώρες.. Και μάλλον είχε κολήσει γιατί τον έκανα restart και μου έβαλε +4% στο μπαμ..
Apoll Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 @Apoll τσέκαρε τα PM σου στο insomnia. Δεν απαντάω ούτε διαβάζω προσωπικά μηνύματα του φόρουμ.
xtrmsnpr Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 μα πόσο σκληρό αυτό το αγκόρι πχια.. πρόβλημα σου,άλλος σε ψάχνει όχι εγώ. Έχει φάει ban,και δεν μπορεί να σε βρει.
Elusive Chasm Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Παιδες, σκεφτομαι να πάρω το Gold Edition απ'το G2A με 20ευρα μιας κ εχασα το Steam Sales.. ξερει κανεις αν ειναι ασφαλες; edit: Επισης, με G2A Shield ή οχι; Εχω ακουσει οτι ειναι κατι σαν subscription και σου τραβαει 1ε το μηνα, αν αγορασω το game με G2A Shield και το απερνεγοποιησω απευθειας, θα ισχυει η εγγυηση που δινει;
KNSM Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Παιδες, σκεφτομαι να πάρω το Gold Edition απ'το G2A με 20ευρα μιας κ εχασα το Steam Sales.. ξερει κανεις αν ειναι ασφαλες; edit: Επισης, με G2A Shield ή οχι; Εχω ακουσει οτι ειναι κατι σαν subscription και σου τραβαει 1ε το μηνα, αν αγορασω το game με G2A Shield και το απερνεγοποιησω απευθειας, θα ισχυει η εγγυηση που δινει; Το G2A shield δεν ειναι subscription, πληρωνεις απλα μια ασφαλεια (μια κι εξω) και αν δεν παιζει το κλειδι αναλαμβανουν αυτοι να σου δωσουν τα χρηματα σου πισω. Διαβασε τις κριτικες του πωλητη, κοιταξε να μην εχει πολλες αρνητικες. Αν δεις εστω και μια αρνητικη για παιχνιδι που θες να αγορασεις καλυτερα να μην παρεις απο αυτον.
iliasthebest Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Οποιος Ελληνας παιζει εσο και θελει να μπει σε Ελληνικο guild,ν μου πει. Guild: Eternal Flames Guild-master: @iliasthebest (εγω) Ειμαστε ενα οργανωμενο Ελληνικο guild με ελαχιστα ξενα παιδια,(xp players),και με τσ.https://discord.gg/TtsSdnT Αν θελετε να ερθετε στειλτε μ εδω "η μεσα στο παιχνιδι,. Κανουμε τα παντα ,pve,pvp,dungeons,trials Ευχαριστω πολυ,, Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2017 από iliasthebest 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα