Mamatereza Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Το βασικο αυτη τη στιγμη κατα τη γνωμη μου ειναι οντως να παρει καποιος, αν δεν εχει, το Orsinium το οποιο για λιγες ακομα ημερες θα ειναι στα 750 crowns. Ετσι κι αλλιως ειναι το must have content update, τα υπολοιπα επονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Καλή η παρουσίαση των περιοχών... Από ποια dlc αξίζει να ξεκινήσει κανείς τις αγορές; (οι οποίες αν θυμάμαι καλά γίνονται ingame με crowns;) Orsinium είναι το μεγαλύτερο DLC, όπως είπαν παραπάνω, αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω. Imperial City και Imperial Sewers αν θέλει κάποιος για pve & pvp μαζί σε ποιο κλειστό μέρος απ' ό,τι Cyrodil. Thieves Guild & Dark Brotherhood είναι "OK" αλλά μέχρι εκεί. Τίποτα εντυπωσιακό. Ίσως για όσους έχουν τελειώσει ΌΛΟ το υπόλοιπο content και θέλουν κάτι άλλο. Ή έχουν ψύχωση με τις οργανώσεις αυτές από τα κανονικά Elder Scrolls. Αν έχεις να επιλέξεις και μεταξύ των δύο, το Thieves Guild είναι μακράν καλύτερο. Το Hist DLC, είναι 2 πολύ δύσκολα group dungeon. Σημείωση. Ο ποιο οικονομικός τρόπος για να αγοράσει κανείς DLC, είναι να κάνετε ένα μήνα ESO Plus. Τα crown που θα σας δώσει, αγοράζετε DLC και δεν χρειάζεται ξανά για ESO Plus μέχρι την επόμενη DLC Και όσο έχετε ESO Plus έχετε πρόσβαση σε όλες τις DLC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 νταξ έχει στο steam max peak 8.5 και στο 24ωρο 5k..και άλλα 5-8k να χει από το launcher-αγοραστό retail ή για το site του όπως εγώ..και κάτι έγινε!ΚΑΑΑΑΙ πάλι σιγά τον κόσμο θα πω!.. Παρόλο που σε εσάς φαίνεται περίεργο και άπιαστο να πάμε να πέσουμε σε dungeon εμείς στο PS4 πέσαμε ήδη σχεδόν από νωρίς σε dungeons που δεν είχαμε τα DLC..όσο να ναι την ξενέρα μας την φάγαμε,αυτό εννοώ.. Μην τρελαίνεστε ορισμένοι αν λέμε αληθινά και απτά στοιχεία. και οκ και με crowns να πεις να τα πάρεις θες να παίξει κάπως παραπάνω εκτός και αν βάλεις συνδρομή που λέει και ο Apoll..που μάλλον αυτό θα κάνω αν πω να μείνω στο παιχνίδι. Δεν λεω,για όποιον δε το έχει τα 8-9ευρώ που κάνει είναι πολύ οκ..Για παραπάνω περιορισμούς που τρως λόγο μη κατοχής των DLC δε ξέρω.Αυτά θα μας τα πει κάποιος που το παίζει το παιχνίδι χωρίς. Για του λόγου το αληθές,ναι το κατεβάζω να μπω να δω τί θα βρω στο pc..(Στην κονσόλα οκ ξέρω.) (έτσι κιαλλιώς ποτέ δε μου άρεσε το ESO να καταπιαστώ,το βρίσκω αργό όπως έχω ξαναγράψει και ολίγον τι βαρετό,μη τρελαθείτε πάλι την προσωπική μου γνώμη σας λέω) Εσας σας αρέσει δεκτόν.Φταίει ότι δεν είμαι φαν των MMO και πρέπει να είναι πολύ καλό για να με παρακινήσει κάτι να παίξω,βλέπε EVE. ΥΓ. Το πολυδιαφημισμένο και διάσημο Infinite Warfare που κυκλοφόρησε πριν ~15 μέρες έχει peak στους 6k players "νταξ για το πιο υποτίθεται σπουδαίο multiplayer δεν τα λες και πολλά..." http://steamcharts.com/app/292730 καταρχήν δεν είναι το ίδιο στυλ παιχνιδιών πρώτων...το ένα είναι MMO και το άλλο fps...στα MMO ,περιμένεις ότι λέει η λέξη MASSIVE θα ισχύει σε όλο της το μεγαλείο..(βλέπε eve online ή και wow) κατά δεύτερον φαινόταν ότι δε θα έκανε πάταγο το φετινό cod,γιατί ο κόσμος μάλλον μπούχτισε και δε του αρέσει το σκηνικό,υπάρχει και το HALO αν θέλουν ξέρω γω.Και καλά έχουν κάνει αν το χουν κάνει δηλαδή,και το έχουν τιμωρήσει σα παιχνίδι. DLC, είναι οι περιοχές : Orsinium, Thieves Guild (ένα μικρό νησάκι), Brotherhood (μία μικρή χερσόνησο), Imperial City και δύο group dungeon που μπήκαν στο Black Marsh με την DLC του καλοκαιριού. Για να το βάλω σε perspective το Thieves Guild & Brotherhood DLCs μαζί είναι στο μέγεθος του μισού νησιού Auridon, που είναι η δεύτερη περιοχή του Aldmeri Dominion, και μάλιστα στο μισό μέγεθος από τις επόμενες περιοχές που θα πάτε. Όσο για το μέγεθος του παιχνιδιού για να δούμε. Σημείωση λείπει το Coldharbour που είναι μία περιοχή μονάχο του. Στο κύριο παιχνίδι συμπεριλαμβάνονται 5 περιοχές ανά συμμαχία. Συν κάμποσα νησάκια. Ολόκληρη η Cyrodiil που είναι περίπου 10% μεγαλύτερη από το Elder Scrolls Oblivion, με όλα τα dungeons etc. Coldharbour που είναι στο μέγεθος μιας κανονικής περιοχής. Κάθε "περιοχή" έχει 1 group dungeon, 1 public dungeon, 5-6 μικρότερα delves και 4 anchors και πάρα πολλά quest. Χωρίς να υπολογίζω την έρευνα, χάρτες θησαυρών για ψάξιμο κλπ. Αν κάνετε τα quest του "κυρίως" παιχνιδιού, είναι πάνω από 1200 quest, εκτός από 2, όλα τα άλλα μοναδικά. Πριν ακόμα πάτε στην Cyrodiil μάλιστα!!!!!! Αν δεν προσπερνάς content , το κυρίως παιχνίδι θέλει περίπου 1100 ώρες για να το "καθαρίσεις". Αν όχι παραπάνω, γιατί ακόμα και εγώ προς το τέλος προσπέρασα κάμποσα πράγματα. μερσί! ενδιαφέρον ενημέρωση για το τι έχει το παιχνίδι!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Το δοκίμασα και γω για 10άρια ώρες. Ενδιαφέρον παιχνίδι αλλά πολύ un-polished: - Πολύ ενδιαφέροντα quest που ξεφεύγουν από το "kill 5 boars and get their meat" αλλά πολύ πέρα-δώθε. Μπορεί να φας άπειρο χρόνο χωρίς να κάνεις καν unseathe το όπλο σου σε μια περιοχή πηγαίνοντας πήγαινε-έλα μιλώντας σε κόσμο. - Είχα 120ms latency σταθερά που μου χαλούσε έστω ψυχολογικά το fighting. - Clunky animations/fighting. Όχι όσο τραγικό ακούγεται αλλά έχω δει καλύτερο action κομμάτι σε πολλά παιχνίδια. - Απαίσιο UI. Οκ φτιάχνεται ενδεχομένως με addons αλλά το basic UI είναι από τα χειρότερα που έχω δει. - Το κλασσικό πρόβλημα που έχω με τα ES παιχνίδια που μπορείς να μαζέψεις ότι σκουπίδι υπάρχει τριγύρω στο Inventory σου. Υποθέτω αυτό είναι κάτι που σε κάποιους αρέσει πολύ αλλά εμένα μου χαλούσε την εμπειρία looting. Θα προτιμούσα κάτι πιο "κλασσικό" και απλοϊκό στο κομμάτι του crafting. Γενικά, έχει πολύ καλές βάσεις και θα μπορούσε για πλάκα να είναι το next best thing αν το είχε το polishing τίτλου blizzard αλλά έτσι όπως τελικά βγήκε πιστεύω είναι πιο πολύ για ES fans και όχι για MMORPG fans. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KNSM Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 - Πολύ ενδιαφέροντα quest που ξεφεύγουν από το "kill 5 boars and get their meat" αλλά πολύ πέρα-δώθε. Μπορεί να φας άπειρο χρόνο χωρίς να κάνεις καν unseathe το όπλο σου σε μια περιοχή πηγαίνοντας πήγαινε-έλα μιλώντας σε κόσμο. Αυτο για εμενα ειναι παρα πολυ ενδιαφερον καθως μου αρεσει πολυ το μπλα-μπλα στα rpg. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 νταξ έχει στο steam max peak 8.5 και στο 24ωρο 5k..και άλλα 5-8k να χει από το launcher-αγοραστό retail ή για το site του όπως εγώ..και κάτι έγινε!ΚΑΑΑΑΙ πάλι σιγά τον κόσμο θα πω!.. Παρόλο που σε εσάς φαίνεται περίεργο και άπιαστο να πάμε να πέσουμε σε dungeon εμείς στο PS4 πέσαμε ήδη σχεδόν από νωρίς σε dungeons που δεν είχαμε τα DLC..όσο να ναι την ξενέρα μας την φάγαμε,αυτό εννοώ.. Δεν βλέπεις κόσμο στο Steam, γιατί το παιχνίδι δεν χρειάζεται το Steam για να παίξει. Αν έχεις account πας και κατεβάζεις τον client κατευθείαν ανεξάρτητα από που το αγόρασες. Επίσης Steam βγήκε ενάμισι χρόνο μετά που βγήκε το παιχνίδι, ενώ δεν ξέρω κανέναν να παίζει μέσω steam, και γνωρίζω χιλιάδες άτομα από τα 5 guild που ήμουν μέλος. (μπορεί να είσαι μέλος σε 5 guild ταυτόχρονα και είναι account wide). Άλλωστε εκτός από τώρα το steam ήταν πιο ακριβό να αγοράσεις το παιχνίδι απ' ό,τι από αλλού, ακόμα και από Amazon. Οπότε μην κάνεις extrapolate πόσος κόσμος παίζει το παιχνίδι από τους αριθμούς του steam. Επίσης ο κόσμος/χάρτης που βλέπεις και κυκλοφορείς είναι instance. Μπορεί να έχεις 100 άτομα όλοι στο ίδιο guild και την ίδια περιοχή, και αν δεν έχετε κάνει travel to player, είστε όλοι σε διαφορετικά instances και να μην συναντηθείτε ποτέ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Νεε!Μη με φας! Άλλος μου έδωσε να δω στατιστικά από το steam και τοποθετήθηκα και δεν έμεινα μόνο εκεί. Μία χαρά το βρίσκαμε κ πριν και με 14€ και με 8€ στα κλειδαδικα και κλαιν δηλαδή.. όποιος φοβόταν να το πάρει ναι οκ η προσφορά τούτη είναι καλή. Ούτε αμφισβήτησα πόσους βλέπεις ούτε κάτι άλλο.. Είπα ότι όποιος δεν έχει γκολτ εντισο τότε θα βρεί ότι αργά ή γρήγορα θα πρέπει κάτι να κάνει για να αποκτήσει τα dlc. Από κει και πέρα μπορείς να δεχτείς την άποψη μού όπως δέχομαι και την δική σου. Αλλά μη λέμε ότι έχει κόσμο πολυ,φαινεται ότι έχει χάσει τον κόσμο του. Επίσης τώρα που το βάζω θα ήθελα να με κατατοπησεις λίγο όταν μπω. Μπορώ να σου στείλω πμ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Νεε!Μη με φας! Άλλος μου έδωσε να δω στατιστικά από το steam και τοποθετήθηκα και δεν έμεινα μόνο εκεί. Μία χαρά το βρίσκαμε κ πριν και με 14€ και με 8€ στα κλειδαδικα και κλαιν δηλαδή.. όποιος φοβόταν να το πάρει ναι οκ η προσφορά τούτη είναι καλή. Ούτε αμφισβήτησα πόσους βλέπεις ούτε κάτι άλλο.. Είπα ότι όποιος δεν έχει γκολτ εντισο τότε θα βρεί ότι αργά ή γρήγορα θα πρέπει κάτι να κάνει για να αποκτήσει τα dlc. Από κει και πέρα μπορείς να δεχτείς την άποψη μού όπως δέχομαι και την δική σου. Αλλά μη λέμε ότι έχει κόσμο πολυ,φαινεται ότι έχει χάσει τον κόσμο του. Επίσης τώρα που το βάζω θα ήθελα να με κατατοπησεις λίγο όταν μπω. Μπορώ να σου στείλω πμ? Δεν έπεσα να σε φάω. Απλά λέω ότι οι DLC είναι εύκολο να τις αποκτήσει κάποιος, αλλά δεν χρειάζονται τις πρώτες 1000-1200 ώρες του παιχνιδιού. Αν βέβαια κάποιος πάει Cyrodiil για PVP ίσως να μην χρειαστεί της DLC καθόλου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δεν έπεσα να σε φάω. Απλά λέω ότι οι DLC είναι εύκολο να τις αποκτήσει κάποιος, αλλά δεν χρειάζονται τις πρώτες 1000-1200 ώρες του παιχνιδιού. Αν βέβαια κάποιος πάει Cyrodiil για PVP ίσως να μην χρειαστεί της DLC καθόλου σορι είχα νεύρα εκείνη την στιγμή που έγραψα και νόμιζα ότι και συ επίθεση μου κάνεις.. Μάλιστα καλώς..ευχαριστώ.. από τις 12 το μεσημέρι κατεβάζω ασταμάτητα(χτες βράδυ είχα κατεβάσει 8gb) με 1mb/s και ακόμα να τελειώσει θέλει 1.2gb για να τελειώσει και είναι στο 85%.. Πολύ τραγικός client.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paparoupas11 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Έχω μπερδευτεί. Θέλω να πάρω τα dlc (ps4), αλλά λόγω ασταστου ωραρίου δεν μου αρέσει η συνδρομή. Μπορεί να παίξω μια βδομάδα και μετά για ένα μήνα καθόλου. Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για εμένα; Να πάρω crown η με να γίνω συνδρομητης ίσα ίσα για να πάρω τα dlc με τα crown που δίνει ; Υ.Γ Πώς θα μπορούσα να αναβαθμίσω την έκδοση μου σε gold; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sephirothsw Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Οποιος θελει να κανει ενα add. Grgameramigo ειναι το ονομα. Dark elf, dual wield! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefteris210 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Κανένα χρώμα βάλανε η όλα ακόμα είναι γκρι κ μουντα? Ολα τα armors ήταν ίδια, τώρα υπάρχει καμία διαφορά η όλοι είναι ίδιοι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bad_freddy Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Κανένα χρώμα βάλανε η όλα ακόμα είναι γκρι κ μουντα? Ολα τα armors ήταν ίδια, τώρα υπάρχει καμία διαφορά η όλοι είναι ίδιοι; Δεν ξέρω για πότε αναφέρεσαι πάντως τον τελευταίο χρόνο που παίζω γενικά τα armors είναι διαφορετικά, άλλωστε υπάρχουν και τόσα color dyes να διαλέξεις το χρώμα της αρεσκείας σου... Υποθέτω δεν υπήρχαν τότε που έπαιζες για να ρωτάς, δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις και το free weekend να δεις γενικά τις αλλαγές διότι με όσους παλιούς παίκτες έχω μιλήσει που επέστρεψαν μιλάνε για άλλο παιχνίδι απο τότε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mamatereza Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Ενας οδηγος για τους νεους παικτες που θελουν να βαλουν καποια add ons https://www.youtube.com/watch?v=VdA_pZOjEy4&feature=youtu.be Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Έχω μπερδευτεί. Θέλω να πάρω τα dlc (ps4), αλλά λόγω ασταστου ωραρίου δεν μου αρέσει η συνδρομή. Μπορεί να παίξω μια βδομάδα και μετά για ένα μήνα καθόλου. Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για εμένα; Να πάρω crown η με να γίνω συνδρομητης ίσα ίσα για να πάρω τα dlc με τα crown που δίνει ; Υ.Γ Πώς θα μπορούσα να αναβαθμίσω την έκδοση μου σε gold; Κάθε μήνας συνδρομή σου δίνει 1500 κορώνες. Κάθε DLC κοστίζει περίπου 2000 κορώνες. Τα 4 κύρια DLC στοιχίζουν 5500 κορώνες μαζί. (Imperial City, Orsinium, Thieves & Brotherhood). Επίσης αν έχεις συνδρομή έχεις πρόσβαση σε όλα τα DLC. Και υπολόγισε black friday την επόμενη εβδομάδα θα έχουν εκπτώσεις σε όλα τα DLC. Προσωπικά αν ήμουν στην θέση σου, θα έπαιρνα 3 μήνες ESO Plus. Μέσα σε αυτούς τους 3 μήνες, έχεις πρόσβαση σε όλα τα DLC και 4500 κορώνες να ξοδέψεις ώστε να αγοράσεις τις DLC μόλις αυτές είναι σε προσφορά. Εγώ έχω πάντως την συνδρομή ανοιχτή από Απρίλιο 2014 και τρέχει. Έχω μαζέψει 20,000 κορώνες και δεν ξέρω τί να τις κάνω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα