xtrmsnpr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 To νικ μου ειναι : Downgrader Γενικά δεν έχω καταφέρει να νιώσω πολύ οικεία με το παιχνίδι και το έχω παρατήσει. Δε θυμίζει πολύ Elder Scrolls... Εϊμαι lvl10 DarkElf, περιφέρομαι στην Gold Coast και παρατηρώ λείπει το sandbox στοιχείο που χαρφακτηρίζει τη μειν σειρα. Η λογική του eso είναι quest, παλι quest, πάλι quest. Μία φορά συνεργάστηκα με έναν παίχτη, είχε πλάκα αλλά .. Αν κανονίσουμε όσοι είμαστε εδώ κανενα free roaming/quest solving ιβεντ εγώ είμαι μέσα. Γενικά πάντως, αν το ήθελε κάποιος το παιχνίδι στα 30-35 θα το πουλούσα ..δυστυχώς. Δε με εχει πείσει, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι κακό. Απλώς εγώ είχα άλλες προσδοκίες. ε δε θα μπορούσε να ναι sandbox φάση,αφού μιλάμε για mmo..φαντάσου τι θα γινόταν με το latency αν ο καθένας φόρτωνε ότι ήθελε πχ.. αν εννοείς τέτοιο πράγμα με το sandbox. Ακριβός είσαι όμως με 14€ το παίρνεις http://www.allkeyshop.com/blog/buy-the-elder-scrolls-online-cd-key-compare-prices/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Scatman Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Καταλαβαίνω τις δυσκολίες που έχει η sandbox Λογική αλλά και πάλι.. το παιχνίδι το έχω σε Physical copy kai gold edition. Αν κάποιος το θέλει σκοτωμένο στα 14 και digital μορφή ,το παίρνει online. Κοντά στα 45-50 έδωσα , υπό αυτή την έννοια ας μου μείνει καλύτερα για ενδεχόμενη μελλοντική χρήση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Καταλαβαίνω τις δυσκολίες που έχει η sandbox Λογική αλλά και πάλι.. το παιχνίδι το έχω σε Physical copy kai gold edition. Αν κάποιος το θέλει σκοτωμένο στα 14 και digital μορφή ,το παίρνει online. Κοντά στα 45-50 έδωσα , υπό αυτή την έννοια ας μου μείνει καλύτερα για ενδεχόμενη μελλοντική χρήση. αχα! κράτα το! ο fever τώρα ξεκινάει και ψάχνει παρέα,θα μπορούσατε να παίζετε μαζί και να μπένετε στο discord να μιλάτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bad_freddy Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Free Weekend απο σήμερα μέχρι 21/11 σε PC & PS4, ευκαιρία να το δείτε... http://www.elderscrollsonline.com/en-us/news/post/2016/11/15/eso-free-play-weekend--playstation-4-and-pcmac 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIORGI. Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Free Weekend απο σήμερα μέχρι 21/11 σε PC & PS4, ευκαιρία να το δείτε... http://www.elderscrollsonline.com/en-us/news/post/2016/11/15/eso-free-play-weekend--playstation-4-and-pcmac Από το steam κατερβαζουμε ? στο steam όταν μπαίνω 29.99 $ γραφή μάλλον δεν έχει γίνει free ακόμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D4rkshadow Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Ειμαι 12 lvl d elf magic drakonknight και εχω απιστευτα πολλα πραγματα να κανω,βρισκω συνεχεια quest οπου και να παω,θα ηθελα να ειχα μερικα skill απο τωρα αλλα τι να κανουμε..Ο κοσμος και η ιστορια ειναι απιστευτος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bad_freddy Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Από το steam κατερβαζουμε ? στο steam όταν μπαίνω 29.99 $ γραφή μάλλον δεν έχει γίνει free ακόμα Οχι απο το steam, μπαίνεις απο το site του παιχνιδιού, φτιάχνεις account, κατεβάζεις client και παίζεις. Δες επιπλέον πληροφορίες απο το link που έδωσα... Ειμαι 12 lvl d elf magic drakonknight και εχω απιστευτα πολλα πραγματα να κανω,βρισκω συνεχεια quest οπου και να παω,θα ηθελα να ειχα μερικα skill απο τωρα αλλα τι να κανουμε..Ο κοσμος και η ιστορια ειναι απιστευτος. Δώσε nick να σε κάνω add ή κάνε με εσυ με το ίδιο nick με εδω να μαζευόμαστε σιγά σιγά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIORGI. Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Διαθέσιμο καε στο steam http://store.steampowered.com/app/306130/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mamatereza Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Το παιχνιδι ειναι απιθανο, σιγουρα στην πρωτη τριαδα των themepark mmo και με το καλυτερο ισως payment model. Αξιζει για οποιον δεν το χει δοκιμασει ή το χει παρατησει στην αρχη, να του ριξει μια ματια τωρα που ειναι free. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bad_freddy Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Διαθέσιμο καε στο steam http://store.steampowered.com/app/306130/ Έχεις δίκιο δεν το είχα προσέξει... Το παιχνιδι ειναι απιθανο, σιγουρα στην πρωτη τριαδα των themepark mmo και με το καλυτερο ισως payment model. Αξιζει για οποιον δεν το χει δοκιμασει ή το χει παρατησει στην αρχη, να του ριξει μια ματια τωρα που ειναι free. Συμφωνώ και πιο πολυ εντυπωσιάστηκα με την τιμή της standard έκδοσης στα 9,90 που είναι ιστορικό χαμηλό γενικότερα, πόσο μάλλον για την steam version που ποτέ δεν είχε ιδιαίτερες εκπτώσεις! Και μιλάμε για game χωρίς συνδρομή, χωρίς ίχνος p2w και άπειρο περιεχόμενο ακόμα και χωρίς τα dlc... ΥΓ. Και αν νομίζετε οτι είναι τόσο φτηνό επειδή το παιχνίδι αργοπεθαίνει, κάθε άλλο, συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο, διανυεί τους τελευταίους μήνες απο τους καλύτερους μηνιαίους μέσους όρους παιχτών απο οταν μπήκε στο steam και αυτό φαίνεται και ingame. http://steamcharts.com/app/306130 Τώρα που είναι στα φόρτε του σε συνδυασμό με το free weekend και τα 9,90 αγορά είναι νομίζω η ευκαιρία της bethesda/zenimax να το απογειώσει το παιχνίδι... ΥΓ2. Ούτε μετοχές να είχα δεν θα έκανα έτσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) νταξ 8.5k για MMO δε τα λες και πολλά.. Να υπενθυμίσουμε όμως ότι όσοι πάρουν την έκδοση με τα 9.90 θα βρεθούν μπροστά σε τρομερές εκπλήξεις όταν θα πάνε να μπουν σε κάποιο dungeon πχ,που θα τους πει ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΤΑΔΕ DLC..και απλώς θα φάνε πόρτα. και κεί είναι που έρχεται η gold edition με τα 25€ να συμπληρώσει το κενό! https://account.elderscrollsonline.com/store ήθελα να ρωτήσω,εγώ τότε είχα πάρει το ESO από κάποιο κλειδάδικο..ο τίτλος του άλλαξε σε ESO Tamriel Unlimited..άλλαξε και το παιχνίδι που είχα στην κατοχή μου; Για το pc πάντα μιλάω! Γιατί εδώ πχ https://www.kinguin.net/category/15472/the-elder-scrolls-online-tamriel-unlimited-digital-key/ αναφέρει το εξής για την έκδοση που πουλιέται τώρα This code is only available for newly created accounts. If you already own a copy of The Elder Scrolls Online on PC/Mac your game will be automatically updated to the new edition. απλώς το όνομα άλλαξε μιας και δε θέλει συνδρομή;οπότε φιφες λέει το kinguin; Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2016 από xtrmsnpr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bad_freddy Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 νταξ 8.5k για MMO δε τα λες και πολλά.. Να υπενθυμίσουμε όμως ότι όσοι πάρουν την έκδοση με τα 9.90 θα βρεθούν μπροστά σε τρομερές εκπλήξεις όταν θα πάνε να μπουν σε κάποιο dungeon πχ,που θα τους πει ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΤΑΔΕ DLC..και απλώς θα φάνε πόρτα. και κεί είναι που έρχεται η gold edition με τα 25€ να συμπληρώσει το κενό! https://account.elderscrollsonline.com/store ήθελα να ρωτήσω,εγώ τότε είχα πάρει το ESO από κάποιο κλειδάδικο..ο τίτλος του άλλαξε σε ESO Tamriel Unlimited..άλλαξε και το παιχνίδι που είχα στην κατοχή μου; Για το pc πάντα μιλάω! Γιατί εδώ πχ https://www.kinguin.net/category/15472/the-elder-scrolls-online-tamriel-unlimited-digital-key/ αναφέρει το εξής για την έκδοση που πουλιέται τώρα απλώς το όνομα άλλαξε μιας και δε θέλει συνδρομή;οπότε φιφες λέει το kinguin; esoon.png Μιλάς πολύ και δεν το ψάχνεις... "νταξ 8.5k για ΜΜΟ" δεν είναι πολλά, συμφωνώ αλλά στο steam βρίσκεται περίπου το 10% των ενεργών παικτών μιας και οι περισσότεροι (το υπόλοιπο 90% δηλαδή) χρησιμοποιούν απευθείας τον game client είτε επειδή το πηραν απο το site του παιχνιδιού ή απο άλλο site λόγω χαμηλής τιμής (όπως εγω απο GMG) ή retail συνεπώς οι steam παικτες είναι ενα πολύ μικρό κομμάτι της playerbase οπου και πάλι, αν δεν κάνω λάθος, το ESO είναι το πρώτο MMORPG σε activity και παίχτες στο steam. Όσο για τις "τρομερές εκπλήξεις" και θα φάνε όλοι πόρτα στα dungeon γιατί "ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΤΑΔΕ DLC" μιλάμε για παιχνίδι που στο βασικό του περιεχόμενο χωρίς τίποτα επιπλέον πληρωμές έχει 16 public dungeons & 24 group dungeons. Πόσα επιπλέον (πέρα απο αυτά που έγραψα που τα έχεις έτσι κι αλλιώς) χάνεις αν δεν έχεις τα DLC? 4 public dungeons & 4 group dungeons!!! Τρομερές εκπλήξεις! Έχουν αποκλείσει ολο το content πίσω απο paywalls! ΔΙΑΔΩΣΤΕ!!!!111!!! Ορίστε και η σχετική λίστα http://elderscrollsonline.wiki.fextralife.com/Dungeons Όσο για το παιχνίδι, αυτό απλά άλλαξε σε Tamriel Unlimited μετά που έβγαλαν την συνδρομή, κατα τα άλλα το ίδιο είναι. ΥΓ. Το πολυδιαφημισμένο και διάσημο Infinite Warfare που κυκλοφόρησε πριν ~15 μέρες έχει peak στους 6k players "νταξ για το πιο υποτίθεται σπουδαίο multiplayer δεν τα λες και πολλά..." http://steamcharts.com/app/292730 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 νταξ 8.5k για MMO δε τα λες και πολλά.. Να υπενθυμίσουμε όμως ότι όσοι πάρουν την έκδοση με τα 9.90 θα βρεθούν μπροστά σε τρομερές εκπλήξεις όταν θα πάνε να μπουν σε κάποιο dungeon πχ,που θα τους πει ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΤΑΔΕ DLC..και απλώς θα φάνε πόρτα. και κεί είναι που έρχεται η gold edition με τα 25€ να συμπληρώσει το κενό! DLC, είναι οι περιοχές : Orsinium, Thieves Guild (ένα μικρό νησάκι), Brotherhood (μία μικρή χερσόνησο), Imperial City και δύο group dungeon που μπήκαν στο Black Marsh με την DLC του καλοκαιριού. Για να το βάλω σε perspective το Thieves Guild & Brotherhood DLCs μαζί είναι στο μέγεθος του μισού νησιού Auridon, που είναι η δεύτερη περιοχή του Aldmeri Dominion, και μάλιστα στο μισό μέγεθος από τις επόμενες περιοχές που θα πάτε. Όσο για το μέγεθος του παιχνιδιού για να δούμε. Σημείωση λείπει το Coldharbour που είναι μία περιοχή μονάχο του. Στο κύριο παιχνίδι συμπεριλαμβάνονται 5 περιοχές ανά συμμαχία. Συν κάμποσα νησάκια. Ολόκληρη η Cyrodiil που είναι περίπου 10% μεγαλύτερη από το Elder Scrolls Oblivion, με όλα τα dungeons etc. Coldharbour που είναι στο μέγεθος μιας κανονικής περιοχής. Κάθε "περιοχή" έχει 1 group dungeon, 1 public dungeon, 5-6 μικρότερα delves και 4 anchors και πάρα πολλά quest. Χωρίς να υπολογίζω την έρευνα, χάρτες θησαυρών για ψάξιμο κλπ. Αν κάνετε τα quest του "κυρίως" παιχνιδιού, είναι πάνω από 1200 quest, εκτός από 2, όλα τα άλλα μοναδικά. Πριν ακόμα πάτε στην Cyrodiil μάλιστα!!!!!! Αν δεν προσπερνάς content , το κυρίως παιχνίδι θέλει περίπου 1100 ώρες για να το "καθαρίσεις". Αν όχι παραπάνω, γιατί ακόμα και εγώ προς το τέλος προσπέρασα κάμποσα πράγματα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fever25 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 DLC, είναι οι περιοχές : Orsinium, Thieves Guild (ένα μικρό νησάκι), Brotherhood (μία μικρή χερσόνησο), Imperial City και δύο group dungeon που μπήκαν στο Black Marsh με την DLC του καλοκαιριού. Για να το βάλω σε perspective το Thieves Guild & Brotherhood DLCs μαζί είναι στο μέγεθος του μισού νησιού Auridon, που είναι η δεύτερη περιοχή του Aldmeri Dominion, και μάλιστα στο μισό μέγεθος από τις επόμενες περιοχές που θα πάτε. Καλή η παρουσίαση των περιοχών... Από ποια dlc αξίζει να ξεκινήσει κανείς τις αγορές; (οι οποίες αν θυμάμαι καλά γίνονται ingame με crowns;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bad_freddy Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Καλή η παρουσίαση των περιοχών... Από ποια dlc αξίζει να ξεκινήσει κανείς τις αγορές; (οι οποίες αν θυμάμαι καλά γίνονται ingame με crowns;) Ολα γενικότερα αξίζουν αυτό που πρέπει να πάρεις τώρα άμεσα και αξίζει σίγουρα είναι το Orsinium που το έχει στο crown store με έκπτωση στα μόλις 750 crowns (απο 2500 νομίζω) ενω στα 2000 έχουν βάλει την collectors που περιλαμβάνει και mount, pet κλπ. Αν θυμάμαι καλά η προσφορά λήγει στις 21 αλλά τσέκαρε κ το crown store μην σε πάρω στο λαιμό μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα