Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls Online

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι είναι τρομερή, και πολύ καλοί οι διάλογοι με αυτή (βασίλισσα), και γενικά με όλους τους NPC του Dominion.

Επίσης ένα από τα καλά του παιχνιδιού, είναι ότι οι quest npc "κινούνται" ακολουθώντας τον ρου της ιστορίας-quest κάνωντάς το πιο δυναμικό. 

π.χ. Η βασίλισσα βρίσκεται αρχικά στην κεντρική πλατεία όταν τελειώνεις στο 1ο quest της σειράς και σου λέει να την συναντήσεις κάπου αλλού. Μόλις φύγεις από το σημείο εκείνο και την χάσεις από το LOS, o NPC γίνεται αόρατος στο σημείο αυτό (ενώ οι άλλοι παίκτες μπορούν και κάνουν interaction). Και εμφανίζεται στο σημείο που είναι να πας για το 2o quest. Αν είχες πάει στο σημείο του 2oυ quest πιο πριν, αυτή δεν ήταν εκεί, ούτε πολλά από τα mobs. (δεν είναι instance, αλλά στον ανοιχτό κόσμο).

Και αυτό γίνεται με όλους τους NPC και quests.

Αυτό λέγεται phasing και δεν είναι και κάτι τρομερά innovative. Υπάρχει στο WoW εδώ και 2 χρόνια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα έπαιρνα τη συλλεκτική μόνο για το βιβλίο και το αγαλματίδιο,ήταν ανάγκη να κόψουν τη φυλή των Imperials όμως από το παιχνίδι και να την βάλουν day1  excluxive DLC ????

Πολύ EA μου θυμίζει αυτό,και δεν το λέω με καλή διάθεση.

Αυτό είναι μεγάλη πατατιά. Είναι παρόμοιου βάρους με το DLC του Prothean για το Mass Effect 3. Οι Imperials πάντα ήταν playable σε όλα τα Elder Scrolls από το 1994. Το κακό με τα day1 dlc και micro-transactions έχει παραγίνει. Βλέπω στο TES VI να έχει μόνο τους Redguards playable και για να ξεκλειδώνεις τις άλλες 9 φυλές να πληρώνεις 5ε για τη κάθε μια ξεχωριστά...

Αν δεν βγάλουν και pc κολέκτορα θα είναι πολύ γελίοι :P

Ότι θα βγάλουν,θα βγάλουν.

Το θέμα είναι ότι αφαίρεσαν μια από τις 10 βασικές φυλές της σειράς και του Tamriel για να τη πουλήσουν ως DAY 1 DLC.

Και μάλιστα exclusive,δηλαδή όσοι δεν προλάβουν collector's θα μείνουν για πάντα χωρίς Imperials.  :mad:

Τι στο @#$@$^@$& φουμάρουν εκεί ήθελα να ξέρα,το βάλαν σκοπό να πάρουν το τίτλο της "Χειρότερης εταιρίας των ΗΠΑ" από την EA ?  :X

'ντάξει contain your nerdrage. Έλεος. Ακόμα δε ξέρουμε τίποτα να δώσουμε τον τίτλο της EA στην Zenimax/Bethesda. Κατ'αρχήν, ποιος θα έπαιζε Imperial? Ούτε το 10% κατ'εμέ. Δεύτερον, γίνεται πόλεμος 3 factions για control του Cyrodil που είναι οι Imperials, οπότε έτσι κ αλλιώς δεν θα κόλλαγε και πολύ να παίζει κάποιος Imperial και να πολεμάει ενάντια στο Cyrodil, άρα και καθόλου να μην τους έχει είναι λογικό κατά την άποψή μου.

Προσωπικά ούτε που με νοιάζει για τους Imperials εφόσον θα έχει κανονικά Khajit & Argonians

Στο ps4 θα παίζει χωρίς psn συνδρομή είπαν. 

μετράει , μακάρι να γίνει απο δω και πέρα σε όλα τα games/κονσόλες , αν και χλωμό .

'ντάξει contain your nerdrage. Έλεος. Ακόμα δε ξέρουμε τίποτα να δώσουμε τον τίτλο της EA στην Zenimax/Bethesda. Κατ'αρχήν, ποιος θα έπαιζε Imperial? Ούτε το 10% κατ'εμέ. Δεύτερον, γίνεται πόλεμος 3 factions για control του Cyrodil που είναι οι Imperials, οπότε έτσι κ αλλιώς δεν θα κόλλαγε και πολύ να παίζει κάποιος Imperial και να πολεμάει ενάντια στο Cyrodil, άρα και καθόλου να μην τους έχει είναι λογικό κατά την άποψή μου.

Προσωπικά ούτε που με νοιάζει για τους Imperials εφόσον θα έχει κανονικά Khajit & Argonians

Το θέμα είναι ότι μπορεί εσένα προσωπικά να μη σου αρέσουν,ή να μην αρέσουν και στον χ ή ψ,(εμένα μου αρέσουν πάντως) αλλά πως βγάλαν κάτι που θεωρούταν πάντα βασικό στη σειρά για να το δώσουν ως DLC.

Και μάλιστα όχι απλά dlc,αλλά dlc το οποίο θα δίνεται αποκλειστικά στην collector's edition,που θα σημαίνει πως ακόμα και αν πάρω το παιχνίδι και ήμουν διατεθιμένος να δώσω κάτι παραπάνω για να παίξω ως Imperial δεν θα μπορώ αν δεν έχω αγοράσει την Collectors.

Πως λοιπόν να συγκρατήσω το nerd rage ? Δικαιολογημένο είναι πιστεύω. Ας μην κράζουμε μόνο την ΕΑ όταν κάνει βλακείες,αν κάνουν βλακείες και άλλοι,να τα λέμε και για τους άλλους.

Btw,ανακοινώθηκαν και κάποιες τιμές. (PC)

Digital Standard Edition 55e

Digital Imperial 80e

25 ευρώ επιπλέον για να παίξεις σαν Imperial.

Η Physical Imperial θεωρείται ότι θα είναι κάπου μεταξύ 200 και 300 ευρώ.

https://account.elderscrollsonline.com/store?q=8da4cde1-4de5-4515-991b-f1b6686570ae&p=2de94c89-979c-4cea-a9ba-a3927d96bb1a&ts=1391002054&c=zenimaxonline&e=live&rt=Safetynet&h=4bd4e73400cf1780543bd0db13caa547

Αρχική αγορά του παιχνιδιού + subscription fees + micro transactions...

Άμα είναι να δώσω 400-600 ευρώ για να παίξω ένα παιχνίδι και να το ευχαριστηθώ,καληνύχτα.

• Like 1

80 ευρώ για να έχεις ότι θα digital stuff έχει ο collectoras του PS4. Not bad deal tbh.

ΑΛΛΑ

Ναι συμφωνώ ότι είναι τραγικό να σου λέει πρέπει να πάρεις το 80άρι για να παίξεις Imperial.

Για μένα πάντως τα 55 είναι λουκούμι. To στάνταρ παιχνίδι + 30days. Κανονικά πράγματα. Τα 600 ευρώ δε ξέρω που τα βρήκες.

α) 80 η αρχική τιμή για να έχω τους Imperials,άσε που δε θέλω τη digital αλλά τη physical,η οποία θα έχει πάνω από 200ε από μόνη της.

β)12 μήνες συνδρομή (ε ούτε ένα χρόνο να μη παίξω ? το bf3 το παίζω 2μιση χρόνια,multiplayer που δεν το παίζεις τουλάχιστον για 2 χρόνια το θεωρώ πεταμένα λεφτά) μας κάνουν 180ε

γ) τα λεφτά που θα χρειαστεί κάποιος να δώσει για άλλα πράγματα που κόψαν από το παιχνίδι και θα τα πουλήσουν σαν microtransactions ? 

Αφού ανοίξαν τους ασκούς του Αιόλου και τόλμησαν να βάλουν μια από τις 10 βασικές φυλές ως DLC,ποιος ξέρει τι άλλο έχουν κόψει και πόσο μαχαίρι έχει πέσει στο παιχνίδι ?

Θα είναι η dark brotherhood μέσα ή θα είναι dlc ?

θα είναι η thief's guild μέσα ή θα είναι dlc ?

θα γίνεσαι λυκάνθρωπος ή θα είναι και αυτό dlc ?

θα έχει mining ή και αυτό dlc ?

daedric quests ?

...

Το θέμα είναι ότι μετά από αυτό δεν ξέρεις τι μπορεί να σου βγάλουν σαν DLC αργότερα. Μπορεί να είναι το οτιδήποτε. Ακόμα και το journal έχω ικανούς να το κάνουν micro transaction.

Αμα θες 12 μηνες συνδρομη για ενα παιχνιδι που δεν εχεις παιξει πανω απο 1 βδομαδα τοτε καλα σου κανουν κ βγαζουν DLC

δε λέω πως σίγουρα θα βάλω τη συνδρομή.

βασικά είμαι κατά του business model της συνδρομής γενικα.

αλλά όπως έγραψα,για να θεωρήσω ότι ένα multiplayer είναι καλό,θα πρέπει να αντέχει στο χρόνο και να εξακολουθεί να έχει πλάκα και να παίζεται και μερικά χρόνια μετά τη κυκλοφορία του.

Φυσικά δεν αγοράζω κάτι αν πρώτα δεν διαβάζω μερικά reviews και δεν ψάξω στο Google πράγματα όπως "τάδε παιχνίδι crash" να δω αν υπάρχουν προβλήματα.

αλλά έτσι και πάρεις ένα παιχνίδι,δεν θες να έχεις υπ' όψιν σου ότι θα μπορείς να το παίξεις για ένα Α ή Β χρονικό διάστημα ?

Τέσπα πάει αλλού η συζήτηση και το κόβω εδώ να μη βγούμε off topic.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...