fever25 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Παιδιά μια μικρή βοήθεια. Μετά την εισαγωγή των στοιχείων pass και username (εντός παιχνιδιού) με βγάζει σε μια loading screen και μένει εκεί. Περιμένω 3-4 λεπτά και δεν γίνεται τίποτα. Ξέρει κανείς τί παίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bad_freddy Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Παιδιά μια μικρή βοήθεια. Μετά την εισαγωγή των στοιχείων pass και username (εντός παιχνιδιού) με βγάζει σε μια loading screen και μένει εκεί. Περιμένω 3-4 λεπτά και δεν γίνεται τίποτα. Ξέρει κανείς τί παίζει; Ναι περιμένεις! Πάντα στο πρώτο loading μετά απο οποιαδήποτε update κάνει μπορεί και 3-5 λεπτά να πάει στην character selection screen, δεν ξέρω γιατί... Τις επόμενες φορές πάει κανονικά μέχρι να ξαναγίνει κάποιο update. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fever25 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Οκ! Τελικά είχες δίκιο! Έστρωσε μετά από κανένα πεντάλεπτο.Σκέφτομαι τώρα εάν πρέπει να ξεκινήσω με νέο χαρακτήρα ή να συνεχίσω με έναν παλιό (από τότε που είχε βγει το παιχνίδι) που είχα φτάσει lv 8 ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mamatereza Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Παιδια αν και δεν παιζω και πολυ το παιχνιδι, μπορω να πω οτι τοσο κοσμο καθημερινα δεν εχω ισως ποτε ξανα. Μπραβο του, δειχνει να μεγαλωνει και να καλυτερευει με καθε patch κι επισης δειχνει να δικαιωνεται απολυτα στην επιλογη του να κανει το συγκεκριμενο payment model. Μπραβο λοιπον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D4rkshadow Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Αγορασα και εγω την gold edition και τωρα το περναω.Που εχει τον πιο πολυ κοσμο γενικα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mamatereza Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δεν ξερω φιλε μου, παντως εγω Aldmeri που ειμαι ειναι τσιτα παντου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D4rkshadow Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Οταν με το καλο κατεβει... ειμαι μεταξυ AD και EP. Εχει ελληνες και στα 2 function; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D4rkshadow Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Πρεπει να πω οτι ειμαι πολυ εντυπωσιασμενος απο το παιχνιδι μεχρι τωρα.Εχει παρα πολυ κοσμο,κατι που δεν το περιμενα να πω την αληθεια.Τωρα προσπαθω να καταλαβω ποια add ons χρειαζομαι και ποια οχι και καθως πια ειναι συμβατα.Προς το παρον εχω 1 χαρακτηρα,αλλα ειναι σιγουρο οτι θα κανω και 2 μιας και θελω να δοκιμασω πολλα πραγματα. Ητανε μια παρα πολυ καλη αγορα οντως 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fever25 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Μπορεί κανείς να προτείνει server με αρκετό κόσμο και έλληνες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Μπορεί κανείς να προτείνει server με αρκετό κόσμο και έλληνες; xtrm's rift Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fever25 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 xtrm's rift Εσύ τα κουβαδάκια σου και στην "single player" παραλία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Μπορεί κανείς να προτείνει server με αρκετό κόσμο και έλληνες; Δύο server έχει, και το τί θα επιλέξεις είναι πασιφανές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bad_freddy Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Πρεπει να πω οτι ειμαι πολυ εντυπωσιασμενος απο το παιχνιδι μεχρι τωρα.Εχει παρα πολυ κοσμο,κατι που δεν το περιμενα να πω την αληθεια.Τωρα προσπαθω να καταλαβω ποια add ons χρειαζομαι και ποια οχι και καθως πια ειναι συμβατα.Προς το παρον εχω 1 χαρακτηρα,αλλα ειναι σιγουρο οτι θα κανω και 2 μιας και θελω να δοκιμασω πολλα πραγματα. Ητανε μια παρα πολυ καλη αγορα οντως Αναλόγως πόσο θες να το "πειράξεις"... Εμένα επειδή αυτό το εντελώς απλό και καθαρό UI είναι το καλύτερο μου χρησιμοποιώ μόλις 4 addons που αφορούν κυρίως το exploration αλλά γενικά βρίσκεις τα πάντα. Χρησιμοποιώ λοιπόν τα Skyshards, Lost Treasure, Lorebooks και το Master Merchant. Επίσης όποιος θέλει ας με κάνει add να τα λέμε και ingame (με το ίδιο nick με εδω). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
reinhart84 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Πήρα και γω το gold edition...Μια χαρα παιχνιδάκι φαίνεται μέχρι στιγμης (lv22)..δεν εχω βρει guild ακόμα, κάνω party με άκυρους για κανα group boss...αν θέλει καποιος να με κάνει add το όνομα του λογαριασμου μου είναι Reinhart84. είμαι nooooob ακόμα αλλά προσπαθώ φιλότιμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Scatman Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 To νικ μου ειναι : Downgrader Γενικά δεν έχω καταφέρει να νιώσω πολύ οικεία με το παιχνίδι και το έχω παρατήσει. Δε θυμίζει πολύ Elder Scrolls... Εϊμαι lvl10 DarkElf, περιφέρομαι στην Gold Coast και παρατηρώ λείπει το sandbox στοιχείο που χαρφακτηρίζει τη μειν σειρα. Η λογική του eso είναι quest, παλι quest, πάλι quest. Μία φορά συνεργάστηκα με έναν παίχτη, είχε πλάκα αλλά .. Αν κανονίσουμε όσοι είμαστε εδώ κανενα free roaming/quest solving ιβεντ εγώ είμαι μέσα. Γενικά πάντως, αν το ήθελε κάποιος το παιχνίδι στα 30-35 θα το πουλούσα ..δυστυχώς. Δε με εχει πείσει, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι κακό. Απλώς εγώ είχα άλλες προσδοκίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα