Scatman Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Γειά, έχω μπερδευτεί λίγο. Βλέπω ESO & ESO Tamriel. Επειδή ~επιτέλους~ εχω τον χρόνο να ασχοληθώ και θα το αγοράσω, σε ποιο να στραφώ; Έχω διαβάσει ότι το δεύτερο βελτίωσε την εικόνα του franchise οπότε φαντάζομαι αυτό. Αλλά και το ESO να πάρω, θα update-ιστεί ούτως ή αλλιώς και θα πάει στη νεώτερη έκδοση που υπάρχει. Οπότε δεν υπάρχει δίλημμα (. Σωστά το σκέφτομαι; Αν το πάρω μεταχειρισμένο, υπάρχει πιθανότητα να μη μπορώ να κάνω λογαριασμό επειδή ο προηγούμενος χρήστης θα έχει χρησιμοποιήσει κάποιον κωδικό στη συσκευασία; Επίσης, η αγορά του συνεπάγεται με...fully free? Δε μιλάω για expansions/dlcs. sorry Για τις νουμποερωτήσεις αλλά θέλω να έχω μία ιδέα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bad_freddy Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Γειά, έχω μπερδευτεί λίγο. Βλέπω ESO & ESO Tamriel. Επειδή ~επιτέλους~ εχω τον χρόνο να ασχοληθώ και θα το αγοράσω, σε ποιο να στραφώ; Έχω διαβάσει ότι το δεύτερο βελτίωσε την εικόνα του franchise οπότε φαντάζομαι αυτό. Αλλά και το ESO να πάρω, θα update-ιστεί ούτως ή αλλιώς και θα πάει στη νεώτερη έκδοση που υπάρχει. Οπότε δεν υπάρχει δίλημμα ( . Σωστά το σκέφτομαι; Αν το πάρω μεταχειρισμένο, υπάρχει πιθανότητα να μη μπορώ να κάνω λογαριασμό επειδή ο προηγούμενος χρήστης θα έχει χρησιμοποιήσει κάποιον κωδικό στη συσκευασία; Επίσης, η αγορά του συνεπάγεται με...fully free? Δε μιλάω για expansions/dlcs. sorry Για τις νουμποερωτήσεις αλλά θέλω να έχω μία ιδέα. Καλησπέρα, Το παιχνίδι πλέον, μετά την αφαίρεση της μηνιαίας συνδρομής, λέγεται ESO: Tamriel Unlimited. Συνεπώς ότι βλέπεις σε διάφορα site που αφορούν το ESO πρόκειται για το ίδιο πράγμα. Οι μόνες διαφορές σε εκδόσεις είναι μεταξύ της απλής και της Imperial edition η οποία βασικά σου δίνει επιπλέον την δυνατότητα να φτιάξεις χαρακτήρα Imperial (αν σε ενδιαφέρει), ενα άλογο και κάτι άλλα ψιλά που γκουγκλάροντας μπορείς να βρείς τις διαφορές. Τέλος πρόσφατα κυκλοφόρησε η GOLD edition που περιλαμβάνει το παιχνίδι και ολα τα dlc που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι τώρα η οποία συμφέρει αν την βρείς σε καλή τιμή μιας και θα έχεις πρόσβαση σε όλες τις έξτρα περιοχές χωρίς την ανάγκη να πληρώνεις συνδρομή για να πας σε αυτές. Και την απλή να πάρεις όμως το παιχνίδι έχει τόσο ψωμί (μα τόσο πολύ) που μέχρι να φτάσεις σε σημείο να πας στις επιπλέον περιοχές θα έχουν περάσει μήνες και εννοείται μιλάω για fully free περιεχόμενο... Ότι πληροφορίες χρειαστείς πες μου, είμαι ενεργός στο παιχνίδι σχεδόν ενα χρόνο και το εχω καταευχαριστηθεί ειδικά μετά τα τελευταία updates. ΥΓ. Μεταχειρισμένο δεν βρίσκεις εκτός κι αν κάποιος σου δώσει ολο το account του πράγμα που δεν θα εμπιστευόμουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Επίσης για μεταχειρισμένο, θα πρέπει να έχεις πρόσβαση και στο email του τύπου, γιατί θα σου ζητά τον κωδικό που θα στέλνει στο email. Και ανα πάσα στιγμή μπορεί να κάνει ένα reset password και να σε πετάξει έξω. Ήτοι δεν αξίζει να αγοράσεις μεταχειρισμένο. Όσον αφορά ESO, TU κλπ, όπως τα είπε ο bad Freddy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Scatman Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Οπότε από ιδιώτη πάω μόνο σε ζελατινάτη περίπτωση. Δε θα ήθελα επουδενί να μπλέξω σε καταστάσεις που περιγράφετε. Έχω βρει και καινούργιο ~την πρώτη έκδοση που είχε κυκλοφορήσει~ στα 10 euros (από κατάστημα). Να πάω σε αυτό (βρίσκεται στα 25 στο skroutz) ή στην gold Κατευθείαν; Ιδού η απορία. Η τιμή στο skroutz ~για την gold~ δεν είναι άσχημη και μάλιστα κάνει ασύμφορη την αγορά του tamriel unlimited. Λογικά το επόμενο διάστημα, θα μπω κι εγώ στην παρέα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Scatman Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Το πήρα τελικά . Gold Edition απ'το eshop. Αρκετά καλή τιμή θα έλεγα. Πρώτη φορά στα χρονικά δίνω χρήματα για online παιχνίδι και μάλλον δε θα το ξανακάνω ποτέ. Είναι το όνομα βαρύ... Λογικά θα πειραματιστώ πιο βράδυ και οι ερωτήσεις στη συνέχεια σίγουρα θα πέσουν σύννεφο 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KNSM Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Γραψε και εντυπωσεις! Κι εγω το ψηνω αυτο! Οντως, βαρυ ονομα το The Elder Scrolls! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bad_freddy Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Ωραία καλή επιλογή η gold edition που δεν θα χρειαστείς και συνδρομή για πρόσβαση σε ολο το περιεχόμενο! Οτι χρειαστείς γενικά ρώτα τόσο εδω όσο και ingame (κάνε με add αν θες με το ίδιο όνομα). Εγω αν και χρόνια στα MMO, ιδιαίτερα σε αυτό με ικανοποιεί το γεγονός οτι μπορείς άνετα να το παίξεις και σαν single player για χαλάρωση χωρίς το άγχος να βρείς γκρούπ οπωσδήποτε κλπ. Βοηθάει και ο τρόπος που είναι δομημένα τα quests που όλα είναι προσεγμένα με voice over και διαφορετικά μεταξύ τους κι οχι το κλασσικό "σκότωσε τόσους bandits", "μάζεψε τόσα items" και ελα πάλι πίσω... Το παω χαλαρά και αργά σαν single παρακολουθώντας το story και για αλλαγή όποτε θέλω παω ενα dungeon ή world bosses ή pvp αν θελήσω ομαδικό gameplay... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 το ESO αν το πάρετε ως ES παιχνίδι και κάνετε τα quest, εξερεύνηση κλπ, χρειάζεστε κάπου 1000 ώρες για να βγάλετε τις περιοχές των 3ων alliances. Και ούτε ένα quest δεν είναι το ίδιο, στα 1200 που έχω κάνει με τον main. (δεν αναφέρομαι στα dailies). 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bad_freddy Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 το ESO αν το πάρετε ως ES παιχνίδι και κάνετε τα quest, εξερεύνηση κλπ, χρειάζεστε κάπου 1000 ώρες για να βγάλετε τις περιοχές των 3ων alliances. Και ούτε ένα quest δεν είναι το ίδιο, στα 1200 που έχω κάνει με τον main. (δεν αναφέρομαι στα dailies). Παρατηρούσα προχτές πόσο πολύ κόσμο έχει μαζέψει παντού και λόγω του One Tamriel και λόγω του halloween event και σκεφτόμουν πόση δουλεία έχουν ρίξει στις περιοχές και στα quests που θα ήταν πραγματικά αμαρτία να μην συνεχίσει να πηγαίνει καλά... Εντωμεταξύ αν επέστρεφαν όσοι έπαιξαν στην αρχή και το παράτησαν είτε λόγω συνδρομής, είτε λόγω προβλημάτων μιλάμε θα έβλεπαν άλλο παιχνίδι. Παρακολούθησα προχτές το "τότε" review του angryjoe που το θάβει και το παιχνίδι έχει αλλάξει δραματικά! Η ζημιά όμως έγινε... Ενδεικτικό είναι και το metacritic score του "τότε" game με του "τώρα"... http://www.metacritic.com/game/pc/the-elder-scrolls-online http://www.metacritic.com/game/pc/the-elder-scrolls-online-tamriel-unlimited 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KNSM Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Νομιζω οτι εχει αρχισει να αντιστρεφεται το κλιμα. Γαμωτο, δεν εχω πολυ χρονο αλλιως θα το χτυπουσα κι εγω. Με Witcher 3, Skyrim στα υποψιν, και νεα σχεση τα πραγματα ειναι ζορικα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Scatman Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Λοιπόν, οι πρώτες εντυπώσεις είναι μάλλον μέτριες. Το κακό αρχίζει απ'την εγκατάσταση. Μιλάμε για απίστευτη ταλαιπωρία. Αυτό το launcher...πωωωω! Δυστυχώς έπεσα πάνω στο πρόβλημα "web get failed" με αποτέλεσμα να αναγκάζομαι να κάνω άπειρες φορές pause-resume για να κατέβουν τα αρχεία. Όταν μιλάμε για 30+ GBs τότε το πρόβλημα φαντάζει...δραματικό. όπως και να χει, το ξεπέρασα και μακάρι να μη το ξαναζήσω. Έπειτα, όσον αφορά το παιχνίδι.. τα όσα γράφονται περί ανομοιότητας με τα skyrim/oblivion είναι αληθή. Όποιος περιμένει θα παίξει κάτι ανάλογο μάλλον θα απογοητευτεί. Το feeling είναι διαφορετικό. Η ατμόσφαιρα πάντως και η φιλοσοφία της δράσης είναι elderoscrollia οπότε ένας φαν της σειράς νιώθει οικεία. Συνειδητοποιώ πως με δυσκολεύει η first person οπτική παρότι είναι η standard μου ~στη σειρά. Το χω γυρίσει σε μακρινό πανοραμικό. Σε αυτό το σημείο περιπλανιέμαι ολίγον άσκοπα εδώ κι εκεί για να συνηθίσω τους μηχανισμούς. Αφού το αγόρασα, θα το λιώσω...τι να κάνουμε. Με τον καιρό ελπίζω να το συμπαθήσω/συνηθίσω περισσότερο. Να συμπληρώσω ότι προέρχομαι από ένα άλλο, αρκετά καλό mmorpg, το guild wars 2 το οποίο με είχε συνηθίσει σε διαφορετικά πρότυπα. Ίσως η απεξάρτηση (ήδη το έχω βγάλει απ'τον σκληρό) από αυτό να βοηθήσει την κατάσταση . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KNSM Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Λοιπόν, οι πρώτες εντυπώσεις είναι μάλλον μέτριες. Το κακό αρχίζει απ'την εγκατάσταση. Μιλάμε για απίστευτη ταλαιπωρία. Αυτό το launcher...πωωωω! Δυστυχώς έπεσα πάνω στο πρόβλημα "web get failed" με αποτέλεσμα να αναγκάζομαι να κάνω άπειρες φορές pause-resume για να κατέβουν τα αρχεία. Όταν μιλάμε για 30+ GBs τότε το πρόβλημα φαντάζει...δραματικό. όπως και να χει, το ξεπέρασα και μακάρι να μη το ξαναζήσω. Έπειτα, όσον αφορά το παιχνίδι.. τα όσα γράφονται περί ανομοιότητας με τα skyrim/oblivion είναι αληθή. Όποιος περιμένει θα παίξει κάτι ανάλογο μάλλον θα απογοητευτεί. Το feeling είναι διαφορετικό. Η ατμόσφαιρα πάντως και η φιλοσοφία της δράσης είναι elderoscrollia οπότε ένας φαν της σειράς νιώθει οικεία. Συνειδητοποιώ πως με δυσκολεύει η first person οπτική παρότι είναι η standard μου ~στη σειρά. Το χω γυρίσει σε μακρινό πανοραμικό. Σε αυτό το σημείο περιπλανιέμαι ολίγον άσκοπα εδώ κι εκεί για να συνηθίσω τους μηχανισμούς. Αφού το αγόρασα, θα το λιώσω...τι να κάνουμε. Με τον καιρό ελπίζω να το συμπαθήσω/συνηθίσω περισσότερο. Να συμπληρώσω ότι προέρχομαι από ένα άλλο, αρκετά καλό mmorpg, το guild wars 2 το οποίο με είχε συνηθίσει σε διαφορετικά πρότυπα. Ίσως η απεξάρτηση (ήδη το έχω βγάλει απ'τον σκληρό) από αυτό να βοηθήσει την κατάσταση . Τι συμβαινει με το first person και δεν σε βολευει? Περιεργο για Elder Scrolls... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Scatman Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Αρχικά κι εγώ σαν first person το δοκίμασα αλλά αφενός δεν παίρνεις την αίσθηση που σου δίνει η main σειρά, αφετέρου δε με βόλεψε στην περιήγηση (να βλεπω καλύτερα τι έχει ο χώρος) ούτε στην αντιμετώπιση των αντιπάλων. Οι μάχες είναι ένα άλλο κομμάτι που ίσως ξενίσει τους φανς της σειράς καθώς λείπει αυτή η αμεσότητα-επικότητα των σφαγών . Aλλά τι να κάνουμε ένα mmorpg από άλλο στούντιο κι όχι skyrim/oblivion online. Αυτά ήταν γνωστά εξαρχής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fever25 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Παιδιά μία ερώτηση! Πριν χρόνια (όταν πρωτοβγήκε) το είχα αγοράσει. Τώρα που πήγα να δω στο account μου έχω αυτό THE ELDER SCROLLS® ONLINE: TAMRIEL UNLIMITED™. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι εάν υπάρχουν dlc που μπορώ να πάρω; Πχ είδα κάποια για guilds που δίνει η gold edition Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bad_freddy Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Παιδιά μία ερώτηση! Πριν χρόνια (όταν πρωτοβγήκε) το είχα αγοράσει. Τώρα που πήγα να δω στο account μου έχω αυτό THE ELDER SCROLLS® ONLINE: TAMRIEL UNLIMITED™. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι εάν υπάρχουν dlc που μπορώ να πάρω; Πχ είδα κάποια για guilds που δίνει η gold edition Καλησπέρα, Tamriel Unlimited λέγεται το παιχνίδι απο όταν έγινε χωρίς συνδρομή οπότε καλά τα βλέπεις στο account σου. Σχετικά με τα dlc, υπάρχουν 5 απο αυτά και υπάρχουν 2 επιλογές... Είτε βάζεις καποια συνδρομή με την οποία για οσο διαρκεί έχεις πρόσβαση σε ολα τα dlc, η οποία μόλις λήξει χάνεις την πρόσβαση αλλά διατηρείς οτι έχεις αποκτήσει μέσα σε αυτά. Η άλλη λύση είναι να αγοράσεις ενα 5500 crown pack (νομισματική μονάδα στο crown store) και με αυτό να αγοράσεις τα 4/5 dlc που τα εχει σε πακέτο προσφοράς σε αυτή την τιμή. Άλλωστε το 5ο dlc προσθέτει μόλις 2 dungeon και δεν χάνεις και τίποτα να μην το πάρεις άμεσα. Το κακό είναι οτι μέχρι προχτές είχε σε έκπτωση τα crown packs με αποτέλεσμα να έπαιρνες τα 5500 crowns (και ολα τα dlc δηλαδή) με 20 ευρώ. Η προσφορά όμως έληξε και πλέον κοστίζουν 35... Βέβαια την έκπτωση αυτή την βάζει σχετικά συχνά με αποτέλεσμα σίγουρα μέχρι τα Χριστούγεννα πιστεύω οτι θα την ξαναδούμε και στάνταρ μπορείς να απασχοληθείς με το βασικό περιεχόμενο μέχρι τότε. Για την συνδρομή, αν είσαι απο Θεσσαλονίκη εξακολουθεί να συμφέρει τρελά η τίμη του Πλαισίου στις prepaid όπου έχει τις δίμηνες στα 16 ευρώ αλλά πλέον μόνο στο κατάστημα Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης... Όσο τις πούλαγε και σε άλλα καταστήματα Πλαίσιο με αποστολή πανελλαδικά τις σήκωσα εγώ χαχαχα! Βέβαια και το Πλαίσιο τις ξεστοκάρει οπότε όποιος τις προλάβει γιατί μετά τέλος, ήδη είναι εξαιρετικά δυσεύρετες ακόμα και σε κλειδάδικα, πόσο μάλλον και σε αυτή την τιμή. ΥΓ. Κάθε 2μηνη κάρτα πέρα απο τα διάφορα bonus και την πρόσβαση στα dlc σου δίνει και 3000 crowns οπότε με 2 κάρτες έχεις και ESO plus για 4 μήνες και στο τέλος με τα συνολικά 6000 crowns που θα έχεις, αγοράζεις και τα dlc για να έχεις πρόσβαση και μετά την λήξη της συνδρομής! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα