Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls Online

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Την προσοχή σας παρακαλώ!!!  :-D

Είχα αγοράσει το παιχνίδι όταν είχε βγει κατευθείαν από το site της εταιρείας...

Το είδα λίγο και το απεγκατέστησα..

Τώρα λέω να το ξαναδώ! Τί πρέπει να κάνω; Να το κατεβάσω ξανά από τον λογαριασμό μου; Έχε βγει κάποιο exp ή dlc που χρειάζομαι;

Ναι κατέβασε ξανά το παιχνίδι. Όχι δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο. Εκεί είναι το παιχνίδι με αρκετό content αν είσαι ES οπαδός, για το επόμενο 4μηνο τουλάχιστον. Θα σου έχουν δώσει και κάμποσα Crowns ανάλογα με το πόσο είχες πληρώσει την συνδρομή. Αν έχεις 5000 πάρε το Orsinium (Wrothgar) DLC είναι τρομερό (και ωραίο storyline τύπου καθαρό Elder Scrolls) αν και για V14+ επίπεδο παρά το V15 area buff που δίνει.

Μπες AD και εδώ είμαστε με τον Κώστα....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προσπαθώ εδώ και πολύ ώρα να αγοράσω το παιχνίδι από το store της bethesda με την χρεωστική κάρτα μου και δεν με αφήνει. Με λέει We were unable to authorize the requested purchase. Please try again. Ξέρει κάτι κάποιος? Είναι γενικό το πρόβλημα ή μόνο εγώ το έχω?

Προσπαθώ εδώ και πολύ ώρα να αγοράσω το παιχνίδι από το store της bethesda με την χρεωστική κάρτα μου και δεν με αφήνει. Με λέει We were unable to authorize the requested purchase. Please try again. Ξέρει κάτι κάποιος? Είναι γενικό το πρόβλημα ή μόνο εγώ το έχω?

Συγνώμη φίλε αλλά 6 μήνες αργότερα πήρες χαμπάρι τα Capital Controls που έχουν επιβληθεί στην Ελλάδα;

Με paypal μπορείς να το πάρεις από παντού διαφορετικά αγόρασέ το από Ελλάδα.

Χρεωστικές τύπου paysafe από Ελλάδα δεν δουλεύουν πουθενά. Πιστωτικές και paypal μόνο.

Συγνώμη φίλε αλλά 6 μήνες αργότερα πήρες χαμπάρι τα Capital Controls που έχουν επιβληθεί στην Ελλάδα;

Με paypal μπορείς να το πάρεις από παντού διαφορετικά αγόρασέ το από Ελλάδα.

Χρεωστικές τύπου paysafe από Ελλάδα δεν δουλεύουν πουθενά. Πιστωτικές και paypal μόνο.

Συγνώμη φίλε αλλά από το steam και το banggood και άλλα κινέζικα site μπορείς να αγοράσεις με χρεωστική μια χαρά. Στην τελική το αγόρασα από steam με χρεωστική οπότε κομπλέ :)

• 1 μήνα μετά...

Καλησπέρα,

τσίμπησα τελικά τα Χριστούγεννα το παιχνίδι (Imperial edition) απο το GMG αλλά δεν ξεκίνησα ακόμα λόγω υποχρεώσεων και backlog.

Σε ολα τα single player της σειράς έπαιζα σαν breton battlemage, αλλά ψάχνοντας να δω τι παίζει με races και classes και φυσικά guilds παρατήρησα οτι προκειμένου να παίξουμε παρέα (στους Apoll και Mamatereza αναφέρομαι μιάς και τους βλέπω ενεργούς στο game) είστε Aldmeri Dominion, αρα απο οτι κατάλαβα Breton δεν μπορώ να φτιάξω οπότε αν ενδιαφέρομαι για battlemage απο οσο κοίταξα οι Altmer φαίνονται η καλύτερη επιλογή στους AD σωστά?

Επίσης να παω για battlemage που σκέφτομαι ή έχετε να προτείνετε κάποια άλλη αντίστοιχη class?

Επίσης αν θέλετε να μου δώσετε info σχετικά με τις guilds σας για να μπω σε κάποια για να τα λέμε αλλά και να με καθοδηγήσετε λίγο στην αρχή θα το εκτιμούσα...

Βλέπω ο Mamatereza σε παλαιότερα ποστ και αναφέρει τους eternal flames και ο Apoll τους Greek Adventurers αλλά δεν ξέρω αν ισχύουν ακόμα.

Με την imperial αν θυμάμαι καλα μπορεις να παίξεις σε οποια συμμαχία θελεις άσχετα με το race που θα διαλέξεις.

Χμμ απο οτι εχω δει αυτό δινόταν σαν preorder bonus με το explorer's pack, πλέον αν κατάλαβα καλά γίνεται με την επιπλέον αγορά του adventurer's pack, εκτός κι αν είναι στάνταρ στην Imperial edition και κάνω λάθος?

Καλησπέρα,

τσίμπησα τελικά τα Χριστούγεννα το παιχνίδι (Imperial edition) απο το GMG αλλά δεν ξεκίνησα ακόμα λόγω υποχρεώσεων και backlog.

Σε ολα τα single player της σειράς έπαιζα σαν breton battlemage, αλλά ψάχνοντας να δω τι παίζει με races και classes και φυσικά guilds παρατήρησα οτι προκειμένου να παίξουμε παρέα (στους Apoll και Mamatereza αναφέρομαι μιάς και τους βλέπω ενεργούς στο game) είστε Aldmeri Dominion, αρα απο οτι κατάλαβα Breton δεν μπορώ να φτιάξω οπότε αν ενδιαφέρομαι για battlemage απο οσο κοίταξα οι Altmer φαίνονται η καλύτερη επιλογή στους AD σωστά?

Επίσης να παω για battlemage που σκέφτομαι ή έχετε να προτείνετε κάποια άλλη αντίστοιχη class?

Επίσης αν θέλετε να μου δώσετε info σχετικά με τις guilds σας για να μπω σε κάποια για να τα λέμε αλλά και να με καθοδηγήσετε λίγο στην αρχή θα το εκτιμούσα...

Βλέπω ο Mamatereza σε παλαιότερα ποστ και αναφέρει τους eternal flames και ο Apoll τους Greek Adventurers αλλά δεν ξέρω αν ισχύουν ακόμα.

Altmer master race :P

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Σκεφτομαι να το παρω απο εδω (  http://www.kinguin.net/product/198637/the-elder-scrolls-online-tamriel-unlimited-digital-download-cd-key/) αλλα εχω μια απορια. Πως το κανουμε activate? Κανονικα μεσω steam? Επισης αν και στα system requirements δεν αναφερει windows 7 64 bit δε νομιζω να υπαρξει καποιο προβλημα,ετσι?

Σκεφτομαι να το παρω απο εδω (  http://www.kinguin.net/product/198637/the-elder-scrolls-online-tamriel-unlimited-digital-download-cd-key/) αλλα εχω μια απορια. Πως το κανουμε activate? Κανονικα μεσω steam? Επισης αν και στα system requirements δεν αναφερει windows 7 64 bit δε νομιζω να υπαρξει καποιο προβλημα,ετσι?

Απ οτι λέει η σελίδα που παρέθεσες το κλειδί δεν είναι για steam αλλά πας στο επίσημο site του παιχνιδιού, δημιουργείς account στο οποίο περνάς το cd key που θα πάρεις και απο εκεί κατεβάζεις και τον client του παιχνιδιού.

Στις απαιτήσεις αναφέρεται το παλαιότερο λειτουργικο που υποστηρίζεται. Οπότε με τα Win 7 64 bit δεν θα έχεις κανένα θέμα σίγουρα μιας και το ίδιο λειτουργικό έχω και εγώ και δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα.

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...