Federacion Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 ουφ, σας ακούω και ζηλεύω... το έχω δώσει σε φίλο και κάθετε, πότε θα προσθέσουν υποστήριξη σε χειριστήρια; βαρέθηκα να περιμένω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 ουφ, σας ακούω και ζηλεύω... το έχω δώσει σε φίλο και κάθετε, πότε θα προσθέσουν υποστήριξη σε χειριστήρια; βαρέθηκα να περιμένω... Μάλλον δεν διαβάζεις τα νέα; Υποστηρίζει PC controllers εδώ και 20 μέρες με το τελευταίο patch 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 !!!!!!!!!! ΑΜΗΝ, ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ!!!! Ευχαριστώ πολύ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Μπες στο παιχνίδι και στείλε μύνημα στον @Fediuld Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 οκ, γιατί; (ξανακατεβάζω θα αργήσω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Αν θες βοήθεια φυσικά... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bad_freddy Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα, έβλεπα σήμερα το ESO στο GMG και βγαίνει περίπου στα 17 ευρώ η απλή έκδοση και στα 28 η Imperial... Αξίζει τα επιπλέον χρήματα η Imperial, οπότε να περιμένω να πέσει κι άλλο στο μέλλον ή να χτυπήσω άμεσα την απλή? Βέβαια η απλή έχει παίξει παλαιότερα και στα σχεδόν 14 και δεν ξέρω μήπως θα έπρεπε να περιμένω και πάλι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mamatereza Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Το Imperial το αγοραζεις και ingame με 2,100 crowns , οποτε προτιμοτερο ειναι να μην δωσεις τα λεφτα. Νομιζω σου δινει crowns ετσι κι αλλιως με την αγορα του παιχνιδιου αλλα δεν ειμαι σιγουρος. Ετσι κι αλλιως ομως με μια 2μηνη συνδρομη απ το πλαισιο που κανει 16 ευρω, παιρνεις 3000 crowns με τα οποια αγοραζεις ανετα το Imperial, σου μενουν ακομα 900 κι εχεις και τα πλεονεκτηματα μιας 2μηνης συνδρομης οπως περισσοτερο XP κλπ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα, έβλεπα σήμερα το ESO στο GMG και βγαίνει περίπου στα 17 ευρώ η απλή έκδοση και στα 28 η Imperial... Αξίζει τα επιπλέον χρήματα η Imperial, οπότε να περιμένω να πέσει κι άλλο στο μέλλον ή να χτυπήσω άμεσα την απλή? Βέβαια η απλή έχει παίξει παλαιότερα και στα σχεδόν 14 και δεν ξέρω μήπως θα έπρεπε να περιμένω και πάλι... Η Imperial έκδοση, απλά σου δίνει πρόσβαση στην Imperial race, το άλογο που δεν χρειάζεται να αγοράσεις με gold στο παιχνίδι, να κάνεις convert απο οποιοδήποτε Motif style σε Imperial style, τα δαχτυλίδια του Mara και ένα καβούρι. Αγόρασε την κανονική έκδοση, και κάνε ό,τι έγραψε "η Τερέζα" από πάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bad_freddy Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Γύρισα τώρα σπίτι και έχει λήξει η προσφορά του GMG επέστρεψε η τιμή στο 20άρικο οπότε μένει μόνο η Imperial σαν πιο συμφέρουσα επιλογή στα περίπου 28 ευρώ... Χμμ... είμαι σε δίλημμα να πέριμένω τα Xmas sales ή οχι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dreyar Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Εδώ και καιρό το κοιτάζω το παιχνίδι. Δεν έχω προχωρήσει όμως στην αγορά του λόγω έλλειψης χρόνου. Αν πρόκειται να το παίξεις άμεσα και έχεις χρόνο προχώρα άφοβα. Η διαφορά στις τιμές που παίζει το παιχνίδι θα σου φανεί μόνο εάν το πάρεις και το αφήσεις να κάθεται. Διαφορετικά ούτε που θα σου κάνει αίσθηση η όποια έκπτωση. Εφόσον του αφιερώσεις χρόνο. Αν πρόκειται να το παίξεις μέσα στις γιορτές περίμενε. Προς το παρών η ίδια τιμή (21.99 ευρώ) παίζει και στο GMG & στο Steam. Για την απλή έκδοση. Η τρέχουσα χαμηλότερη τιμή είναι στα 15,99 ευρώ στο dlgamer αλλά δεν έχω κάνει καμία αγορά από εκεί Αν μπορεί να μας πει τι παίζει με το εν λόγω κατάστημα κανείς καλό θα ήταν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Μιας κ είναι προσφορά τ ξαναπήρα μετά τ φιάσκο με τα κλεμενα serial. Ελπίζω να μν εχει χαθεί τ account μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Μιας κ είναι προσφορά τ ξαναπήρα μετά τ φιάσκο με τα κλεμενα serial. Ελπίζω να μν εχει χαθεί τ account μου. Το φιάσκο με τα κλεμένα serial, δεν έχει να κάνει με το παιχνίδι ούτε με την ZOS. Αλλά με τους απατεώνες που πάτε και ψωνίζετε και θεωρείτε ότι είναι φτηνοί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mamatereza Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Κι εγω ψωνιζω καποιες φορες απ τα εν λογο καταστηματα αλλα οχι με αγνοια κινδυνου. Ξερω πως υπαρχει περιπτωση καποια στιγμη να την παθω. Ομως ακομα κι αν συμβει αυτο εχω γλυτωσει τοσα λεφτα απ το να επαιρνα original τα παιχνιδια, που και παλι θα ειμαι στο κερδος και μαλιστα κατα πολυ. Οποτε η ζυγαρια παει πολυ υπερ τους, εν γνωση μου ομως ξαναλεω πως μπορει καποια στιγμη να την παθω Οσο για το παιχνιδι και μιλαω σαν καποιος που στην αρχη ημουν τελειως αρνητικος, μπορω πλεον να πω οτι το κατατασω σε μια ξεχωριστη κατηγορια mmo. Για μενα λοιπον υπαρχει η κατηγορια του WoW (με Rift, WS, ΤΕRA, SWTOR, FFXIV κλπ να ειναι στην ιδια), η κατηγορια του EvE Online και αυτη του ESO. Αν λοιπον θελεις να παιξεις ενα διαφορετικο παιχνιδι απ τα WoW & EvE τοτε το ESO ειναι μονοδρομος. Προσωπικα αυτη τη στιγμη (αν και παιζω FM2016) και μεχρι να βγει το Legion στο WoW, δεν υπαρχει κατι καλυτερο απ το ESO. Εκτος κι αν καποια στιγμη αποφασισω να καω τελειως και γυρισω στο EvE... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fever25 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Την προσοχή σας παρακαλώ!!! Είχα αγοράσει το παιχνίδι όταν είχε βγει κατευθείαν από το site της εταιρείας... Το είδα λίγο και το απεγκατέστησα.. Τώρα λέω να το ξαναδώ! Τί πρέπει να κάνω; Να το κατεβάσω ξανά από τον λογαριασμό μου; Έχε βγει κάποιο exp ή dlc που χρειάζομαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα